radler Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Így első blikkre szerintem a gáztartály súlya húzza le annyira a seggét. ;) pótkeréktartályos.annyira nincs leülve,de lehetne feljebb.ha már egy picit belepakolok,rögtön meglátszik. Van erre vmi megoldás,h feljebb emeljem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 pótkeréktartályos.annyira nincs leülve,de lehetne feljebb.ha már egy picit belepakolok,rögtön meglátszik. Van erre vmi megoldás,h feljebb emeljem? Mondanám hogy annó lehetett kapni zsigához rugóba való gumibakokat. Én annó a GSi hátsórugójába is tettem, amíg nem volt kiszélesítve a hátsó ív, hogy ne érjen bele a kerék. Viszont szerintem gányolásnak minősül, szóval várj meg valakit aki jobb 5letet tud adni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarakos1 Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 pótkeréktartályos.annyira nincs leülve,de lehetne feljebb.ha már egy picit belepakolok,rögtön meglátszik. Van erre vmi megoldás,h feljebb emeljem? Légrugó esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Esetleg 4 oldalt visszalapozni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Jönnek a koni rugók. Remélem a kapubejáróba tett vas ami megtámasztja a kapu szárnyait nem fogja ismét lehúzni a kipuff rendszerem, ha mégis megpróbálná akkor levágom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Jönnek a koni rugók. Remélem a kapubejáróba tett vas ami megtámasztja a kapu szárnyait nem fogja ismét lehúzni a kipuff rendszerem, ha mégis megpróbálná akkor levágom... Le kell vágni, kell egy lyukat fúrni a betonba, bele egy csődarab, meg kell csinálni az L alakú vas pontos mását, annyi különbséggel hogy egy a csőbe pontosan passzoló rúd legyen az alján, amikor kinyitod a kaput, kiemeled a támasztót, mikor beálltál, visszarakod és rácsukod a kaput :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Esetleg 4 oldalt visszalapozni? :rolleyes: Köszi!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Le kell vágni, kell egy lyukat fúrni a betonba, bele egy csődarab, meg kell csinálni az L alakú vas pontos mását, annyi különbséggel hogy egy a csőbe pontosan passzoló rúd legyen az alján, amikor kinyitod a kaput, kiemeled a támasztót, mikor beálltál, visszarakod és rácsukod a kaput :) Igen valami ilyesmi lesz, csak amikor napjában 23,5szer kell kinyitni és becsukni a kaput, hogy a kutya el ne menjen, akkor kicsit unalmas procedúra. Valami lesz az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Én a rugó fölé és alá vágtam szállítószalag gumiból lapokat. Alulra is meg felülre is kettőt. Ez kb 2,5-3 centit "nyújtott" a rugón és még a kúp is kiáll belőle és egész jól helyretette a magasságát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Én a rugó fölé és alá vágtam szállítószalag gumiból lapokat. Alulra is meg felülre is kettőt. Ez kb 2,5-3 centit "nyújtott" a rugón és még a kúp is kiáll belőle és egész jól helyretette a magasságát. Én is szereztem ipari gumi lapot megpróbálom dekopírral kivágni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Én is szereztem ipari gumi lapot megpróbálom dekopírral kivágni! Nekem olyan volt, ami szövet erősítésű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Nekem olyan volt, ami szövet erősítésű... Ez is olyan,két centi vastag azért akarom géppel vágni!Egyébként nekem csak az alsók rosszak de ha beválik kicserélem mindet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ez is olyan,két centi vastag azért akarom géppel vágni!Egyébként nekem csak az alsók rosszak de ha beválik kicserélem mindet! Én nem kicseréltem, hanem odaraktam pluszba... De azokból egy-egy is elég lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Megszűnt ez a problémám ugyanis tegnap egy Merci kisteher hátulról totálkárosra törte a járművemet! Most vehetek egy ugyan ilyent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Megszűnt ez a problémám ugyanis tegnap egy Merci kisteher hátulról totálkárosra törte a járművemet! Most vehetek egy ugyan ilyent! Huh nem semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Megszűnt ez a problémám ugyanis tegnap egy Merci kisteher hátulról totálkárosra törte a járművemet! Most vehetek egy ugyan ilyent! Huuuu nem irigyellek most!De javítható a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Bennt vannak a konik. Egy kormányösszekötő gömbfejbe került, plusz kell egy bal oldali abs-es gólyaláb. Valami nem stimmel a rugótányérral, a gyári rugó is ugrált benne meg most a koni is.(csak nem tudtuk, hogy ez a baj) Begyűri maga alá egy részen a rugó az alsó gumit és fém a fémen ugrál kormánytekerés közben. Járt már így valaki? 4sávos főúton, nagy kanyarban nagy emelkedővel egy új ledlámpás audi a4 tdi lehagyva :) (nemtudom mekkora, sima 2csövű kipuff volt alatta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Bennt vannak a konik. Egy kormányösszekötő gömbfejbe került, plusz kell egy bal oldali abs-es gólyaláb. Valami nem stimmel a rugótányérral, a gyári rugó is ugrált benne meg most a koni is.(csak nem tudtuk, hogy ez a baj) Begyűri maga alá egy részen a rugó az alsó gumit és fém a fémen ugrál kormánytekerés közben. Járt már így valaki? 4sávos főúton, nagy kanyarban nagy emelkedővel egy új ledlámpás audi a4 tdi lehagyva :) (nemtudom mekkora, sima 2csövű kipuff volt alatta) Ha szólsz neki, hogy versenyezni akarsz, akkor felkapcsolt volna harmadikba... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ha szólsz neki, hogy versenyezni akarsz, akkor felkapcsolt volna harmadikba... :P :D És még akkor lenne 3 sebessége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Huuuu nem irigyellek most!De javítható a verda? Totálkáros lett még a motortartó bakok is eltörtek akkorát kapott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ha szólsz neki, hogy versenyezni akarsz, akkor felkapcsolt volna harmadikba... :P :D És mÉg akkor lenne 3 sebessÉge. :D Hahaaa :D Az a helyzet, hogy tudta miről van szó mert ő kezdte! Egyenesben megevett, kanyarban vagy a sofőr tudása volt kevés vagy a tapadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 Totálkáros lett még a motortartó bakok is eltörtek akkorát kapott! Az nem semmi!Akkor tényleg nagyot kapott!És akkor most megy a kocsi a bontóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 Az nem semmi!Akkor tényleg nagyot kapott!És akkor most megy a kocsi a bontóba? Természetesen veszek egy ugyan ilyen tütüt ahhoz jó lesz donornak már ami megmaradt belőle!Egy motorhibás jó kasznival az elsődleges cél! Most újítottam fel a motort majdnem teljesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 olyan kérdésem volna,h nekem kombi egy hét tádém van,most elöl 4 hátul cmre van leültetve, ezen változtatni szeretnék 6-4 arányra,koni gátlok vannak elöl hátul...a kérdés a következö lenne,hogy olyan rugot szeretnék ami nem kö kemény,de nem is gyári puhaságu,erre tudnátok valamit javasolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 Természetesen veszek egy ugyan ilyen tütüt ahhoz jó lesz donornak már ami megmaradt belőle!Egy motorhibás jó kasznival az elsődleges cél! Most újítottam fel a motort majdnem teljesen! Csak az a baj hogyha jól tudom a bódécserére nincs hivatalosan lehetőség...max átrakjátok az alvázszámot az anyósülés mellől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts