yankee Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Biztos tetszeni fog neked is ;) én még gondolkozom a 40/40es ültetésen, főleg miután láttam yankee kocsiját élőben az enyém mellett :lol: de mindig lebeszélem magam, mondván jön a tél.. a hó.. hümm ;) De az enyém 50/30 :lol: Hó nélkül is leszaggattam már bölcsőre felcsavarozott vízfelverődés gátló védő műanyag egyik darabját. :lol: Várom a havat. :lol: Legalább nem kell lapátolni az udvart. Bár tavaly előtt gyári magassággal gyári első lökössel húztam az udvart volt akkora hó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Jók azok a Koni gátlók...bár most, hogy hideg lett reggelente, mintha jobban rázna mint nyáron... De lehet, hogy azért, mert az első kerekekben 2,5 légkör van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Nekem évek óta benne van az ültetés. A hó árt neki a legkevesebbet, hidd el... ;) jellemző, hogy mennyire szeretném az ültetést: egy ilyen comment már felcsillantja a szememet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 jellemző, hogy mennyire szeretném az ültetést: egy ilyen comment már felcsillantja a szememet ;) Amióta az enyém az autó akarok ültetést de mindig.. ÁÁÁH ilyen utakra... ÁÁÁh nem kell az csak a baj... ÁÁÁÁH télen meg buldózer... ÁÁÁh mindenhol leér. ;) SZ*rni bele. :lol: jól néz ki azt heló.... Sokkal jobban néz ki... És jó gátlóval nem utolsó az út tartásban való különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Amióta az enyém az autó akarok ültetést de mindig.. ÁÁÁH ilyen utakra... ÁÁÁh nem kell az csak a baj... ÁÁÁÁH télen meg buldózer... ÁÁÁh mindenhol leér. ;) SZ*rni bele. ;) jól néz ki azt heló.... Sokkal jobban néz ki... És jó gátlóval nem utolsó az út tartásban való különbség... Nem tudom. Nekem a nyári gumikkal 1 centivel magasabb a kocsi, mint a normál(nagyobb a gumi méret). Nem éreztem hátrányát a magasságnak. Áll a kanyarban, mint katibanagyerek... :lol: De ez köszönhető a 22-es stab.rúdnak és a narancskoniknak... :lol: Viszont városban előnyösebb, mert nem akad fel a szakálla a padkán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ramón barátom kiállt a kolesz parkolóból... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ramón barátom kiállt a kolesz parkolóból... ;) http://pics.coldline.hu/pics/379720-20111111-GxBYUE.jpg Mivel jár? Útseprő géppel??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Mivel jár? Útseprő géppel??? ;) Neeeem, csak kóózás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Nem tudom. Nekem a nyári gumikkal 1 centivel magasabb a kocsi, mint a normál(nagyobb a gumi méret). Nem éreztem hátrányát a magasságnak. Áll a kanyarban, mint katibanagyerek... ;) De ez köszönhető a 22-es stab.rúdnak és a narancskoniknak... :lol: Viszont városban előnyösebb, mert nem akad fel a szakálla a padkán... ;) JA nekem is van 22es stab rúd. meg hátul 2darab is. :lol: egy a széria a másik pedig a gsiből származó rood. :lol: Gátlók nélkül is fogta a kanyart széles kerékkel de így azért egészen más.... Most pedig 16os lemezem van 195el azért nem egy 7colos alu. :lol: Kicsit más de aluval sztem mint a vonat úgy menne:D Zakatolna is a gödrökbe de kanyarba se tudnám eldobni. :lol: Én még gyári magassággal sem álltam padkára, mert anélkül is sikerült leszaggatnom a gsi lökös alját.. Gyári magassággal.... Jó a gsi lökös az némileg lejebb lóg... De nem padka barát amúgy sem. :lol: Hát még így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Én még gyári magassággal sem álltam padkára, mert anélkül is sikerült leszaggatnom a gsi lökös alját.. Gyári magassággal.... Jó a gsi lökös az némileg lejebb lóg... De nem padka barát amúgy sem. ;) Hát még így A motor alatt lévő bölcső így is úgyis lelóg annyira, hogy szerintem ültetve nem tudsz felállni a padkára. Ha jól emlékszem a GSi lökös aljával egy vonalban van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 A motor alatt lévő bölcső így is úgyis lelóg annyira, hogy szerintem ültetve nem tudsz felállni a padkára. Ha jól emlékszem a GSi lökös aljával egy vonalban van. ;) Lerhet... De szerintem még lentebb is. Az a része a bölcsőnek ahova a lengőkarok csatlakoznak az szerintem lentebb van mint a lökös alja... vagy fene tudja nem állok padkára. .D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jankovacs Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Hello! Első futómű bal oldalán, kerék felől nyikorgás jön főként egyenetlen úton és kormányzáskor. Mire lehet gondolni? És árban pedig mennyire lehet gondolni? :-( Köszi, Jani (Astra F, ferdehátú, 93' C16NZ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Hello! Első futómű bal oldalán, kerék felől nyikorgás jön főként egyenetlen úton és kormányzáskor. Mire lehet gondolni? És árban pedig mennyire lehet gondolni? :-( Köszi, Jani (Astra F, ferdehátú, 93' C16NZ) Torony csapágy, szilentek, stabilizátor szilent, ennyi ezek nem drágák inkább csak macerás a cseréjük. És ildomos mind2 oldalt cserélni szerintem. De szerintem torony csapágy lesz a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarakos Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Sziasztok ismét! Futómű téren van tapasztalatotok a TA-Technix termékeiről? mind a 4 gátlómat szeretném cserélni (elég bizonytalan az úton a kocsi) és feltűnően jó áron kínálják ezeket a gátlókat a 4 rugóval együtt. Illetve ugyan ez a kérdésem az FK termékekkel kapcsolatban is. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra_c16nz Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Sziasztok A héten meghegesztették az autómon a hátsó váznyúlványt mert a rugótányér alatt el volt rohadva és a rugótányér be volt süppedve. Miután elhoztam az autót, alánéztem és megdöbbenve tapasztaltam hogy valami nagyon nincs rendben, mert a rugó nem úgy áll ahogy a másik oldalon. A felső rugótányért nem jó helyre hegesztették, szerintem legalább 2 cm-rel odébb van mint kéne. Emiatt a rugó nem fekszik fel teljesen, és az alsó és a felső gumi ütköző sincs függőlegesen egy vonalban. Megpróbálok beszúrni egy pár képet, amelyeken látszanak az egyik oldali eredeti és a másik oldali hegesztett rugók. Nagyon zavar hogy ilyen szarul csinálták meg. Szerintetek befolyásol ez valamit az autó viselkedésében, működésében. Befolyásolja-e a rugó vagy a futómű élettartamát. Vigyem vissza, vágassam szét és hegesztessem újra? Ezek után nem bízom bennük, nem tudom hogy meg tudják-e normálisan csinálni. Kérlek adjatok tanácsot. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker22 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Helló! Volna egy lehet nem nagyon ideillő kérdésem... Már nem is tudom hol de találtam egy képet egy F Astra-rol és nagyon megtetszett az utfekvése ;) ,és meg szeretném kérdezni hátha valaki ismeri hogy milyen abroncsok vannak rajta és milyen máretü a felni is :lol: . Segítségeteket előre is kösz!!! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Helló! Volna egy lehet nem nagyon ideillő kérdésem... Már nem is tudom hol de találtam egy képet egy F Astra-rol és nagyon megtetszett az utfekvése :) ,és meg szeretném kérdezni hátha valaki ismeri hogy milyen abroncsok vannak rajta és milyen máretü a felni is :lol: . Segítségeteket előre is kösz!!! A felni szerintem Enzo Cup De mindenképpen enzo. A gumit azt nehéz lenne így meg mondani. 15coll a felni mérete szerintem tutira. A gumira pedig Continentalt tippelnék. Találtam hasonló mintájú kontit. Szal lehet h az. De nem feltétlen a felni gumi kombótól volt jó út fekvése. Valósabb dolognak látom a gátlókat rugókat, és a gumit . De a felni az nem oszt sztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 205/50R15 volt neki. Ez 2008 márciusi kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker22 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 205/50R15 volt neki. Ez 2008 márciusi kép :lol: cool ;) 15" tippeltem én is de vajon menyit van ültetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 cool ;) 15" tippeltem én is de vajon menyit van ültetve? Ez elöl-hátul 40-es ültetés. :) Enyém is ennyire ült mikor hátul is benn volt az ültetőrugó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadasdaniel Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 JOBBRA HÚZ Sziasztok, 1996-os kombi f Astrám jobbra húz. Már mindent megpróbáltam, de semmi eredmény: - 4 új téli gumi van rajta, a régivel is húzott jobbra és a nyárival is - futómű állítás (2x), minden paraméter megfelelő, - összes szilent csere, talpas csere, gólyaláb csere, lengéscsillapító csere - Opel márkaszervízbe vittem, este szóltak, hogy mehetek az autóért, de nem tudják mi lehet vele Az autó nem volt törve. Sík úton egyenesben tartva a kormányt megállok, elengedem a kormányt, elindulok, majd kb 1 métert kell megtennem és máris kifordul a kormány. Gyanakodtam szervóra is, de menet közben leállított motornál is ugyan ez a helyzet. Van ötlete valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 JOBBRA HÚZ Sziasztok, 1996-os kombi f Astrám jobbra húz. Már mindent megpróbáltam, de semmi eredmény: - 4 új téli gumi van rajta, a régivel is húzott jobbra és a nyárival is - futómű állítás (2x), minden paraméter megfelelő, - összes szilent csere, talpas csere, gólyaláb csere, lengéscsillapító csere - Opel márkaszervízbe vittem, este szóltak, hogy mehetek az autóért, de nem tudják mi lehet vele Az autó nem volt törve. Sík úton egyenesben tartva a kormányt megállok, elengedem a kormányt, elindulok, majd kb 1 métert kell megtennem és máris kifordul a kormány. Gyanakodtam szervóra is, de menet közben leállított motornál is ugyan ez a helyzet. Van ötlete valakinek? Nem fog egy kicsit állandóan a jobb oldalon valamelyik féked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem fog egy kicsit állandóan a jobb oldalon valamelyik féked? Esetleg a kerékcsapágy is oda lehet és szorul kicsit, de lehet hogy h*lyeség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker22 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 JOBBRA HÚZ Sziasztok, 1996-os kombi f Astrám jobbra húz. Már mindent megpróbáltam, de semmi eredmény: - 4 új téli gumi van rajta, a régivel is húzott jobbra és a nyárival is - futómű állítás (2x), minden paraméter megfelelő, - összes szilent csere, talpas csere, gólyaláb csere, lengéscsillapító csere - Opel márkaszervízbe vittem, este szóltak, hogy mehetek az autóért, de nem tudják mi lehet vele Az autó nem volt törve. Sík úton egyenesben tartva a kormányt megállok, elengedem a kormányt, elindulok, majd kb 1 métert kell megtennem és máris kifordul a kormány. Gyanakodtam szervóra is, de menet közben leállított motornál is ugyan ez a helyzet. Van ötlete valakinek? Próbáld meg felcserelni a kerekeket az is okozhat ilyen problémát. Lehet elvan deformálódva a felni, már találkoztam ilyennel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadasdaniel Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Próbáld meg felcserelni a kerekeket az is okozhat ilyen problémát. Lehet elvan deformálódva a felni, már találkoztam ilyennel. A nyári gumikkal is húz, az Opel márkaszervízben is azzal kezdték, hogy tettek rá négy másik kereket, de semmi. A fék nem fog, azt már néztem. A kerékcsapágy pedig cserélve lett a gólyalábbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts