Gergőőő Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Köszi. Ez kielégitö válasz volt ;) a narisárga van tervben, nekem 35van ültetve, és néha ha nagyobb gödörbe mentem, akkor felütött. (ritkán) Nem birja a monroe a strapát. Oké, szóval marad a KONI mint cél. ;) Már csak azt lenne jó megtudni, hogy van-e olcsóbb alternatíva a deviltuning-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Ez a narancssárga Koni, keményebb a gyárinál 30%-al ha jól tudom, ez beszerelve sokat ront az utazási komforton? phúhú pont ezt akartam volna megkérdezni, hogy ez a Ta vs Koni-ról tud-e mondani valaki valamit..;) én 83-ért láttam az enyémhez(sárgát, szerintem bőven elég nekem a gyárihoz képest...) '95 caravan....a 4 db.....tud valaki kölcsönadni?;):D:D viszont külön kérdés, ültetni szerintetek érdemes a kocsit(budapesten lakok, külváros- belvárosba egyaránt napi szinten közlekedek, szal igen jó úton illetve igen sz*r úton is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 phúhú pont ezt akartam volna megkérdezni, hogy ez a Ta vs Koni-ról tud-e mondani valaki valamit..;) én 83-ért láttam az enyémhez(sárgát, szerintem bőven elég nekem a gyárihoz képest...) '95 caravan....a 4 db.....tud valaki kölcsönadni?;):D:D viszont külön kérdés, ültetni szerintetek érdemes a kocsit(budapesten lakok, külváros- belvárosba egyaránt napi szinten közlekedek, szal igen jó úton illetve igen sz*r úton is) Neked kell tudnod hogy érdemes-e. Nekem mostanáig nem volt én is húztam a számat de végül beadtama derekamat. :lol: Tehát sárga tekerős koni vs 50/30as Merwde. Letekerve 0ára elmegyek vele mindenhol. De kispestena börtönnél cska gyök2vel villamos átjárok győ2vel ez főként a kispesti börtön, sörgyár, éllessarok kombóra igaz ez a legszarabb.:lol: Ahol mentem már vele de el lehet menni. Feltekerve is voltam már vele pesten úgy sem durva de fokozottan figyelni kell a gödrökre. De ez egy sima narisárga koninál no para hisz nem felejted feltekerve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Neked kell tudnod hogy érdemes-e. Nekem mostanáig nem volt én is húztam a számat de végül beadtama derekamat. ;) Tehát sárga tekerős koni vs 50/30as Merwde. Letekerve 0ára elmegyek vele mindenhol. De kispestena börtönnél cska gyök2vel villamos átjárok győ2vel ez főként a kispesti börtön, sörgyár, éllessarok kombóra igaz ez a legszarabb.;) Ahol mentem már vele de el lehet menni. Feltekerve is voltam már vele pesten úgy sem durva de fokozottan figyelni kell a gödrökre. De ez egy sima narisárga koninál no para hisz nem felejted feltekerve. :lol: tehát sima sárga tekergetős koni kell, ami 30-ra van tekerve nem 60-ra és úgy is kell hagyni, ugye?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 tehát sima sárga tekergetős koni kell, ami 30-ra van tekerve nem 60-ra és úgy is kell hagyni, ugye?;) A narancssárga +30%al keményebb Nem tudod állítani a gyárinál 30%al keményebb ennyi. A citromsárga ebből van 2fajta toronyból illetve kiszerelt állapotban állíthatós ez is alapból 30%alkeményebb a gyárinál csak erre plusz még 30%ot rátudsz keményíteni tehát ebből lehet 60%+keménységű gátló. A piros ami gyári keménységű de +30%ot tudod keményíteni. De neked sztem a narancssárga kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 A narancssárga +30%al keményebb Nem tudod állítani a gyárinál 30%al keményebb ennyi. A citromsárga ebből van 2fajta toronyból illetve kiszerelt állapotban állíthatós ez is alapból 30%alkeményebb a gyárinál csak erre plusz még 30%ot rátudsz keményíteni tehát ebből lehet 60%+keménységű gátló. A piros ami gyári keménységű de +30%ot tudod keményíteni. De neked sztem a narancssárga kell. hm hát jólvan, még 2-3 hónap szerintem addig, mert idáig kb 1 db-ot tudnék megvenni a négyből, szal még kell hozzá rendesen kredit....csak már így előre érdeklődök, hogy mi merre mennyiért.....de ha jól láttam ezek a narancssárgák, olcsóbbak is mint a sima sárgák, azt hiszem ilyen 16 körül mozognak, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 hm hát jólvan, még 2-3 hónap szerintem addig, mert idáig kb 1 db-ot tudnék megvenni a négyből, szal még kell hozzá rendesen kredit....csak már így előre érdeklődök, hogy mi merre mennyiért.....de ha jól láttam ezek a narancssárgák, olcsóbbak is mint a sima sárgák, azt hiszem ilyen 16 körül mozognak, nem? JAja a narancs az olcsóbb hisz butább. Én 30ezer/db áron vettem az elsőket. Toronyból állíthatósat. Hátra csak 28ezer lesz. ;) A narancs sárga pedig 16-18körül van.Nekem is még csak elől van KONI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 JAja a narancs az olcsóbb hisz butább. Én 30ezer/db áron vettem az elsőket. Toronyból állíthatósat. Hátra csak 28ezer lesz. ;) A narancs sárga pedig 16-18körül van.Nekem is még csak elől van KONI. de mintha a 4db-ot 80 körül láttam volna enyémhez (sárgát) (családiasan kombis) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 de mintha a 4db-ot 80 körül láttam volna enyémhez (sárgát) (családiasan kombis) ;) Passzolom. Én láttam sárga szette koni rugóval 130ezer valamennyi majdhogynem 140ezer volt. Külön csak gátlót nem láttam.És kiszámoltam, ha külön pakolom össze olcsóbban kijövök. És most ezt csinálom.;) És 10ezer forint nekem is 10ezer mert kb annyival olcsóbb ha darabokba rakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Passzolom. Én láttam sárga szette koni rugóval 130ezer valamennyi majdhogynem 140ezer volt. Külön csak gátlót nem láttam.És kiszámoltam, ha külön pakolom össze olcsóbban kijövök. És most ezt csinálom.;) És 10ezer forint nekem is 10ezer mert kb annyival olcsóbb ha darabokba rakom. teljesen jogos a szettet én is láttam 138e azt hiszem.... nah mind1,majd meglátjuk mennyi pénz gyün össze..;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xebeche Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Sziasztok 96-os Caravan (X16SZR) első futóművével/kormányrendszerével van a következő problémám: eleinte csak 110 km/h majd most már 90km/h környékén is jelentkezik a tünet: jobbra tekert kormánynál a kormány jobbra-balra rezeg (oszcillál), ill minden seb. tartományban úthibán áthajtásnál koppan. Lehet ez a GYIK ban írt "az első-alsó talpasok (3) lógása okozhat irányíthatósági bizonytalanságot(nagyobb sebességnél "úszik" az autó),kopogást is." miatt vagy vmi egyéb inkább? Köszi és üdv! xebeche Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Sziasztok 96-os Caravan (X16SZR) első futóművével/kormányrendszerével van a következő problémám: eleinte csak 110 km/h majd most már 90km/h környékén is jelentkezik a tünet: jobbra tekert kormánynál a kormány jobbra-balra rezeg (oszcillál), ill minden seb. tartományban úthibán áthajtásnál koppan. Lehet ez a GYIK ban írt "az első-alsó talpasok (3) lógása okozhat irányíthatósági bizonytalanságot(nagyobb sebességnél "úszik" az autó),kopogást is." miatt vagy vmi egyéb inkább? Köszi és üdv! xebeche Emeld fel az autót és rángasd meg a kereket az a legegyszerübb modszer hogy kiderüljön ,szerintem csapágy is lehet . 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Neked kell tudnod hogy érdemes-e. Nekem mostanáig nem volt én is húztam a számat de végül beadtama derekamat. ;) Tehát sárga tekerős koni vs 50/30as Merwde. Letekerve 0ára elmegyek vele mindenhol. De kispestena börtönnél cska gyök2vel villamos átjárok győ2vel ez főként a kispesti börtön, sörgyár, éllessarok kombóra igaz ez a legszarabb.;) Ahol mentem már vele de el lehet menni. Feltekerve is voltam már vele pesten úgy sem durva de fokozottan figyelni kell a gödrökre. De ez egy sima narisárga koninál no para hisz nem felejted feltekerve. :lol: Én is arra járok melóba, totál átérzem amit mondasz :lol: csak az enyém nincs ültetve, de a keménység az szintén 30% (n.sárgám van). élessarok a világvége, mikor lesz ott már valami kis útjavítás komolyan.. Mindig mikor ott átmegyek, eszembe jut a számla a gátlócserékről, meg a gumiütközők, talpasokról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Én is arra járok melóba, totál átérzem amit mondasz ;) csak az enyém nincs ültetve, de a keménység az szintén 30% (n.sárgám van). élessarok a világvége, mikor lesz ott már valami kis útjavítás komolyan.. Mindig mikor ott átmegyek, eszembe jut a számla a gátlócserékről, meg a gumiütközők, talpasokról ;) Hát ott én nagyon lassan közlekedek. Az út még oké. De a villamos sínen való át haladás... Na az halál. Kifele az aluljáróból, a sörgyár fele viszsakanyarodni. Ahol megy vagy 6-8 sín. És olyan rossz ott az út, hogy hihetetlen. Van ahol nincs is aszfalt.... Botrány az a rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Csak egy tipp azoknak akik venni akarnak vmit deviltuningról: most hívtam direktszűrő miatt, és azt mondta mihamarabb adjam le a rendelést, mert a gyenge forint miatt már árat kellett volna emelniük, de még 1-2 napot várnak. Viszont ami most X-be kerül, azért akkoris X-et fizetsz ha nincs most raktáron, és várni kell 1-2 hetet az érkezésre, de addigra már Y lesz az ára a honlapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Csak egy tipp azoknak akik venni akarnak vmit deviltuningról: most hívtam direktszűrő miatt, és azt mondta mihamarabb adjam le a rendelést, mert a gyenge forint miatt már árat kellett volna emelniük, de még 1-2 napot várnak. Viszont ami most X-be kerül, azért akkoris X-et fizetsz ha nincs most raktáron, és várni kell 1-2 hetet az érkezésre, de addigra már Y lesz az ára a honlapon. Van nekem dircsi szürcsim, miért nem engem hívtál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Van nekem dircsi szürcsim, miért nem engem hívtál ;) ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 ilyen? Lényegében igen. ;) Van hozzá több féle torok átalakító van hozzá króm csövem is. Meg bilincs. Csak én kb 4ezerért adnám.;) Még mosóm és olajzóm is van hozzá.:lol: De egyforma gagyi mind. Nem igen lesz tőle jobb az autó teljesítménye. Csak én nekem kb 8ezrembe van neked meg 35be.:lol: Használtam kb 1olaj csere ciklust.:lol: És még vecsési is vagy még el is vinném neked a market centrálig.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Csak egy tipp azoknak akik venni akarnak vmit deviltuningról: most hívtam direktszűrő miatt, és azt mondta mihamarabb adjam le a rendelést, mert a gyenge forint miatt már árat kellett volna emelniük, de még 1-2 napot várnak. Viszont ami most X-be kerül, azért akkoris X-et fizetsz ha nincs most raktáron, és várni kell 1-2 hetet az érkezésre, de addigra már Y lesz az ára a honlapon. Hali! Sikerült nekem is végre elszánnom magam, hogy feladjam a rendelést nekik... 4 narancs koni gátló 55 rugóért, már alig várom h meglegyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Van nekem dircsi szürcsim, miért nem engem hívtál ;) Majdnem összcsi hánycsiztam magam amikor ezt megláttam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Hali! Sikerült nekem is végre elszánnom magam, hogy feladjam a rendelést nekik... 4 narancs koni gátló 55 rugóért, már alig várom h meglegyen. ;) Biztos tetszeni fog neked is :lol: én még gondolkozom a 40/40es ültetésen, főleg miután láttam yankee kocsiját élőben az enyém mellett :lol: de mindig lebeszélem magam, mondván jön a tél.. a hó.. hümm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Lényegében igen. ;) Van hozzá több féle torok átalakító van hozzá króm csövem is. Meg bilincs. Csak én kb 4ezerért adnám.;) Még mosóm és olajzóm is van hozzá.:lol: De egyforma gagyi mind. Nem igen lesz tőle jobb az autó teljesítménye. Csak én nekem kb 8ezrembe van neked meg 35be.:lol: Használtam kb 1olaj csere ciklust.:lol: És még vecsési is vagy még el is vinném neked a market centrálig.:lol: Enge érdekelne. Privátban valami kép féleséget nem tudnál dobni a szettről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Enge érdekelne. Privátban valami kép féleséget nem tudnál dobni a szettről? El kelt. RickJames meg vette. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Majdnem összcsi hánycsiztam magam amikor ezt megláttam ;) Nem véletlen írtam így. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Biztos tetszeni fog neked is ;) én még gondolkozom a 40/40es ültetésen, főleg miután láttam yankee kocsiját élőben az enyém mellett :lol: de mindig lebeszélem magam, mondván jön a tél.. a hó.. hümm ;) Nekem évek óta benne van az ültetés. A hó árt neki a legkevesebbet, hidd el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts