Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szevasztok!

Tudtok első gátlóra árat mondani?És,hogy hol érdemes megvenni és milyet?(astra F-hez)Budapesten ha lehet!

Olcsóbb féle kellene!

Előre is köszi!

Én a Koni sport gátlókat ~14000-ért vettem...persze darabját... :lol:

Meg lehet próbálni a "sajátmárkásokat" is...legfeljebb jövőre cseréled... :lol:

Ezen a honlapon a bilsteinek egész jó árban vannak, szerintem...(olajos már 9000 HUF-ért van...)

Elküldve
Én a Koni sport gátlókat ~14000-ért vettem...persze darabját... :lol:

Meg lehet próbálni a "sajátmárkásokat" is...legfeljebb jövőre cseréled... :lol:

Ezen a honlapon a bilsteinek egész jó árban vannak, szerintem...(olajos már 9000 HUF-ért van...)

Nekem ilyenek (Lip Hydra Max) mentek előre, 80eKm, és még mindíg nagyon jók! :D Pedig nagyon rossz utakon járok, sokat...

Elküldve
annyit megtudtok mondani, hogy miylen és hány gömbfej kell előre, kormány gömbfejjel együtt?

-2 db kormány rúdfej (1 db jobbos, 1 db balos)( unixnál a Ruville: 3100 HUF/db)

-2 db trapézgömbfej (unixnál a Ruville : 3590 HUF/db)

Elküldve (edited)
-2 db kormány rúdfej (1 db jobbos, 1 db balos)( unixnál a Ruville: 3100 HUF/db)

-2 db trapézgömbfej (unixnál a Ruville : 3590 HUF/db)

ma magyek a Meyle kormányrúdfejért 3000 ft/db.

2980 Ft/db lett az árik.

Módosítva : astrásgyerek
Elküldve
Monroe gátlóra mit mondtok?Valakinek van esetleg a verdába?Tapasztalat?És ugyanugy esetleg AL-KO gátlóra?

A monroe-król csak jókat hallottam eleddig...

De tapasztalatom nincs velük...

Elküldve
Monroe gátlóra mit mondtok?Valakinek van esetleg a verdába?Tapasztalat?És ugyanugy esetleg AL-KO gátlóra?

Én előző kocsimba azt tettem, gázosat (Monroe Reflex), kicsivel keményebb mint a gyári, és tökéletes volt. És nem is volt drága.

innen rendeltem

Elküldve
Én előző kocsimba azt tettem, gázosat (Monroe Reflex), kicsivel keményebb mint a gyári, és tökéletes volt. És nem is volt drága.

innen rendeltem

Irtam nekik e-mailt majd visszairnak,hogy milyen árban náluk pontosan!Én sima monroe-t kapnék 8000-ért darabját!

Elküldve

Most, hogy már több kilométert beletettem a kocsiba az új Koni gátlókkal, csak ajánlani tudom. :lol:

A kanyarba nagyon jól tartanak, de a rosszabb utakon nem ráz annyira mint az FK-k...érződik a minőségbeli különbség! :lol:

Elküldve
Most, hogy már több kilométert beletettem a kocsiba az új Koni gátlókkal, csak ajánlani tudom. :lol:

A kanyarba nagyon jól tartanak, de a rosszabb utakon nem ráz annyira mint az FK-k...érződik a minőségbeli különbség! :lol:

ezek mellé be lehet tenni egy -40es fk rugószettet?

Elküldve
Heló! Az lenne a kérdésem hogy a gázos vagy az olajos csillapító a jobb, melyiket érdemes megvenni?

Gázos. Gázosban is van olaj, de a gáz akadályozza meg, hogy felhabozzon.

Elküldve
ezek mellé be lehet tenni egy -40es fk rugószettet?

Be lehet.

40/40-es FK rugóim és narancs Koni gátlóim vannak. Szerintem jó. :lol: A lényeg az, hogy ültetéshez ne rakj be gyári gátlókat, mert pattogni fogsz az úton. :lol:

Elküldve

Hello

Mennyibe fáj egy ilyen gátló párban?Ugy kell keresni,hogy Koni??

Elküldve
Hello

kb 12 - 15 per darab. És ugye négy kell belőle...

Úgy keresd, hogy Koni. Piros, sárga, és naracs van belőlük (állítható, fix, sport, utcai stb..)

Elküldve
Hello

Szia!

ITT vettem és 13952 HUF volt. :lol:

Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :lol:

Elküldve
Szia!

ITT vettem és 13952 HUF volt. :lol:

Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :lol:

Jó árban van!Azt hittem olcsobb!Mert ezt a Konit ugy nem ismerem!

Nagyon úgy néz ki,hogy előre monroe fog bekerülni!Épp néztem,hogy most hátul is az van!

Elküldve
Be lehet.

40/40-es FK rugóim és narancs Koni gátlóim vannak. Szerintem jó. :D A lényeg az, hogy ültetéshez ne rakj be gyári gátlókat, mert pattogni fogsz az úton. :lol:

Szuper, köszi, bár lehet nem tél előtt kéne ültetni :lol: de akkor a narancs konik játszanak nálam is, az ültetést meg még meggondolom.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Tegnap unatkozás közben lenyomtam a kocsi elejét. (nézegettem,hányat leng) Nem is a lengések száma aggaszt.Ha nem az hogy az egyik teló sziszegő hangot hallat mikor emelkedik vissza a kasztni a másik meg nem.Azonnal rohamom lett és inkább befejeztem az unatkozást. :D

Most akkor mi van ilyenkor? Melyik a rossz? :P

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap unatkozás közben lenyomtam a kocsi elejét. (nézegettem,hányat leng) Nem is a lengések száma aggaszt.Ha nem az hogy az egyik teló sziszegő hangot hallat mikor emelkedik vissza a kasztni a másik meg nem.Azonnal rohamom lett és inkább befejeztem az unatkozást. :D

Most akkor mi van ilyenkor? Melyik a rossz? :P

Nálam is így van pont az elsőkkel, hogy csak az egyik oldalon sziszeg. Tehát amelyik nem sziszeg abból elszállt a gáz ami alap állapotban kinyomná a teleszkópszárat, attól még lehet h csillapítja a mozgást...

Elküldve
Nálam is így van pont az elsőkkel, hogy csak az egyik oldalon sziszeg. Tehát amelyik nem sziszeg abból elszállt a gáz ami alap állapotban kinyomná a teleszkópszárat, attól még lehet h csillapítja a mozgást...

Én úgy tudom a teló vagy olajos vagy gázas(de abban is van olaj ha jól rémlik) namost az átlagé olajos akkor abból milyen gáz szökik el? :D Vagy rosszul tudom?

Elküldve
Szia!

ITT vettem és 13952 HUF volt. :D

Nekem hátul felújított és keményített gátlók vannak. A kettő volt egy tízes... :P

Én a sárga konit rendeltem.:P Alig várom, hogy ide érjen. Amúgy milyen társulat ez a devil? Korrektek? Péntek óta még nem jelentkeztek, pedig szombaton is nyitva vannak:D Neked hogy szálították? Hány napra?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.