pszilaj Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Készen van a taliga! :lol: 4 db ezresért cserélte ki a szerelő a két telót. Ég és föld a különbség. Már megint nagyon jó a kanyarvétele a kocsinak. De most a kormány egy kicsit jobbra fordulva áll, mikor egyenesen megyek. De nem húz el, ha úgy hagyom akkor megy egyenesen tovább. Rosszabb úton nem mentem még vele, de eddig tetszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Elmúlt az ócsó felnis korszak. :lol: H-Astra 16coll Ez most a nyerő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Elmúlt az ócsó felnis korszak. :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315053185.jpg H-Astra 16coll Ez most a nyerő. :D dísztárcsákkal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 dísztárcsákkal? :lol: JAAAA El cseréltem erre az Allesiot. Sztem megérte. :lol: 1ezer-km et futott a felni és a tárcsa. Egy karc nincs egyikense. 16coll 4*100 élőbe nagyon penge sztem. Jobban tetszik mint az allessio. .D Jövőre meg ZW1 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Helló Srácok! A következő lenne a problémám hogy valami roppan az autó jobb eljében mikor tekerem a kormány végállás előtt kicsivel roppan. Szerintetek mi lehet a probléma forrása. A toronycsapágyat most cseréltem nem rége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Helló Srácok! A következő lenne a problémám hogy valami roppan az autó jobb eljében mikor tekerem a kormány végállás előtt kicsivel roppan. Szerintetek mi lehet a probléma forrása. A toronycsapágyat most cseréltem nem rége. Nézd meg a stabrud bekötést, kormányösszekötő végét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Elmúlt az ócsó felnis korszak. :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315053185.jpg H-Astra 16coll Ez most a nyerő. :D Baccameg, ez pont az amit olyan jól kitaláltam, hogy ilyen senkinek sincs... :D rohaggyáá' mög ;) :lol: :lol: Mindegy, így legalább látom, hogy autón is tetszene :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Készen van a taliga! :lol: 4 db ezresért cserélte ki a szerelő a két telót. Ég és föld a különbség. Már megint nagyon jó a kanyarvétele a kocsinak. De most a kormány egy kicsit jobbra fordulva áll, mikor egyenesen megyek. De nem húz el, ha úgy hagyom akkor megy egyenesen tovább. Rosszabb úton nem mentem még vele, de eddig tetszik... :lol: 10 órától futómű állítás!!! :D Úgy fog menni mint valami sínautó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Elmúlt az ócsó felnis korszak. :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315053185.jpg H-Astra 16coll Ez most a nyerő. :D Baccameg, ez pont az amit olyan jól kitaláltam, hogy ilyen senkinek sincs... :D rohaggyáá' mög ;) :lol: :lol: Mindegy, így legalább látom, hogy autón is tetszene :P :D :D Bokorugróóóóóó No meg ez a dísztárcsázás két éve volt divat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 :lol: :lol: Bokorugróóóóóó No meg ez a dísztárcsázás két éve volt divat. :D Ja de az ócsó felninél jobb. :D Bokorugró. .D jövőre má nem az lesz. ;) De most se ér le a kipufogóm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Ja de az ócsó felninél jobb. :lol: Bokorugró. .D jövőre má nem az lesz. :lol: De most se ér le a kipufogóm :D Nekem sem ér le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Nekem sem ér le :lol: Most már. Bár elég magas a tied ahogy néztem CS_n. Szóval... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Most már. Bár elég magas a tied ahogy néztem CS_n. Szóval... :lol: De legalább nem Ta, vagy fk futó van alatta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 De legalább nem Ta, vagy fk futó van alatta :lol: :lol: Kinek van az, nekem sem az lesz. Buktad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Kinek van az, nekem sem az lesz. Buktad. :lol: Egyelőre még indulhatsz a dakaron... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Egyelőre még indulhatsz a dakaron... :lol: :lol: HAHA. Na nem baj tőled elnézem. :D Akinek olyan alacsony a kocsija, hogy a teteje ér le az ne magyarázzon. :D Legalább az enyém nem szikrázik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 HAHA. Na nem baj tőled elnézem. :lol: Akinek olyan alacsony a kocsija, hogy a teteje ér le az ne magyarázzon. :lol: Legalább az enyém nem szikrázik. :P Nálam csak a felni szikrázik a hátsó íven :D :D Persze csak ritkán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 :lol: :lol: Bokorugróóóóóó No meg ez a dísztárcsázás két éve volt divat. :D 2 éve... Örülnék neki, ha a 16 évvel ezelőtti divatot (nem rohad az astra) sikerülne követni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 10 órától futómű állítás!!! :lol: Úgy fog menni mint valami sínautó! :D Sikeres volt az állítás! :lol: Nagyon jó, hogy eltűnt a kóválygás! :D még akkor sem akar félre menni, ha van egy kis oldalirányú lejtése az útnak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 tudtok mondani egy körülbelüli árat (anyag+munkadíj kb): szilentek+gömbfejek cserére? macskakövön úgy kopog, rázkódik a kormány hogy olyan nincs, kb attól félek (30cal megyek rajta kb, mert a parkolóban van csak) hogy kitörik a kerék mindjárt. extra tipp is jöhet, ha van, hogy lehet ezt megszűntetni.. köf Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 tudtok mondani egy körülbelüli árat (anyag+munkadíj kb): szilentek+gömbfejek cserére? macskakövön úgy kopog, rázkódik a kormány hogy olyan nincs, kb attól félek (30cal megyek rajta kb, mert a parkolóban van csak) hogy kitörik a kerék mindjárt. extra tipp is jöhet, ha van, hogy lehet ezt megszűntetni.. köf Itt Debrecenben van egy nagyon jó szervíz, ahol most akció keretében 1 HUF a munkadíj. Csak a beépített alkatrészt kell fizetni. :lol: Nekem egy jobb oldali szillent cserét 2300 HUF-ért csináltak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Itt Debrecenben van egy nagyon jó szervíz, ahol most akció keretében 1 HUF a munkadíj. Csak a beépített alkatrészt kell fizetni. :lol: Nekem egy jobb oldali szillent cserét 2300 HUF-ért csináltak! :lol: 206 km-re van :D ilyen akció bépén miért nincs :'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Szevasztok! Tudtok első gátlóra árat mondani?És,hogy hol érdemes megvenni és milyet?(astra F-hez)Budapesten ha lehet! Olcsóbb féle kellene! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 tudtok mondani egy körülbelüli árat (anyag+munkadíj kb): szilentek+gömbfejek cserére? macskakövön úgy kopog, rázkódik a kormány hogy olyan nincs, kb attól félek (30cal megyek rajta kb, mert a parkolóban van csak) hogy kitörik a kerék mindjárt. extra tipp is jöhet, ha van, hogy lehet ezt megszűntetni.. köf Én kormány szélső gömbfejet olyan 2000-3000Ft körül vettem asszem!Mintha ilyesmi árban lenne!Szilentet még nem cseréltem de az ára engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Nézzétek meg az unix vagy a láng, vagy a bárdi honlapján... ott vannak az árak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts