spzoli Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Én is kezdhetek gyűjtögetni egy pár teleszkópra. Az egyik FK megadta magát. Az olaj kimászott belőle a kerékjáratra és most már csak szörcsög és nem csillapít... :lol: Érdekes érzés egy döcisebb kanyarban, mikor mászik elfelé... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 :lol: :lol: Te zoli. :D Hol lehet csavarokat szerezni a felnibe? Mármint ami egybe tartja a két részt? Van 1-2 ami rozsdás közte.. Kicserélném... És valami ragasztó van a két rész között? Mert a peremet políroztatnám és csak szét kéne szedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Te zoli. :lol: Hol lehet csavarokat szerezni a felnibe? Mármint ami egybe tartja a két részt? Van 1-2 ami rozsdás közte.. Kicserélném... És valami ragasztó van a két rész között? Mert a peremet políroztatnám és csak szét kéne szedni. :lol: Itt biztos találsz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 :lol: :D Sajnos így jártam... ezt senki nem láthatja előre egy használtnál... :lol: De szerintem most már újakat kap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sajnos így jártam... ezt senki nem láthatja előre egy használtnál... :lol: De szerintem most már újakat kap... Sajnálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sajnos így jártam... ezt senki nem láthatja előre egy használtnál... :D De szerintem most már újakat kap... Sajna ilyen a használt dolog... bírja ameddig bírja... Mikor megvettük az autót, akkor kompletten felújítottuk a futóművet! :lol: Mert nem tetszett, hogy nem fekszik rá rendesen a kanyarokban. (rugók (elől-hátul), lengéscsillapítók (elől-hátul), talpasok, kormányösszekötők, gumi-silentek (elől-hátul). Azóta benne van több mint 80 ekm, és egy kormányösszekötő adta csak fel eddig, a jobb oldali elkezdett kopogni. :lol: Na de 80at az is kibírt, pár ezer ft-os tétel. csak legyen idő kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 talpasok, kormányösszekötők, gumi-silentek (elől-hátul). Ezeknek az ára érdekelne úgy cakkumpakk, lennél kedves? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Ma megrendeltem a narancssárga Koni telókat. Örülnék ha a héten megjönne és akkor hétvégén belerakatnám a vasba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Megnézettem a kocsit, a karter gáz tényleg sok, a co elmegy, hátsó rugó törött, első ülések alatt némi javítandó rohadás. Van tapasztalat, hogy a motorjavító adalékoknak van ténylegesen valami hatása, mit érdemes belerakni? És kéne egy jó karosszériás is Pilisvörösvár-Puskás Ferenc stadion viszonylat mentén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Megnézettem a kocsit, a karter gáz tényleg sok, a co elmegy, hátsó rugó törött, első ülések alatt némi javítandó rohadás. Van tapasztalat, hogy a motorjavító adalékoknak van ténylegesen valami hatása, mit érdemes belerakni? És kéne egy jó karosszériás is Pilisvörösvár-Puskás Ferenc stadion viszonylat mentén! Rugóból találsz bontottan annyit mint a szemét, de a kasztniváltozatra mindenképp figyelj! Illetve pl. a Sziváknál (és egyéb hasonló cégeknél) is viszonylag olcsón kovácsolnak bele olyan rugót, amilyet szeretnél. Nekem csináltak már erősített hátsót (sokat pakoltam régebben) és nagyon meg voltam elégedve velük. A többit szétpakolom karosszéria, meg motortopicba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Ma megrendeltem a narancssárga Koni telókat. Örülnék ha a héten megjönne és akkor hétvégén belerakatnám a vasba. :lol: Délután hívtak. Holnap mehetek értük! :lol: Hívtam a szerelőt, hogy mit szólna egy hétvégi telócseréhez. Annyit kérdezett, hogy már megint? :D Szombaton már nem lesz libegő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Délután hívtak. Holnap mehetek értük! :lol: Hívtam a szerelőt, hogy mit szólna egy hétvégi telócseréhez. Annyit kérdezett, hogy már megint? :lol: Szombaton már nem lesz libegő! :D Szia! Mennyiért vesztegetik? Vehetnél nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Szia! Mennyiért vesztegetik? Vehetnél nekem is :lol: ~14ezer darabja... :lol: Ha adsz 30ezret, akkor házhoz is szállíttatom neked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 ~14ezer darabja... :lol: Ha adsz 30ezret, akkor házhoz is szállíttatom neked! :D Jó is lenne, ha hónap végén lenne annyi pénzem :lol: És melyik típust vetted, az állíthatót, vagy a simát? Én állíthatót néztem ki magamnak előre. 23ezer/db és nem narancs, hanem sárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Jó is lenne, ha hónap végén lenne annyi pénzem :D És melyik típust vetted, az állíthatót, vagy a simát? Én állíthatót néztem ki magamnak előre. 23ezer/db és nem narancs, hanem sárga :D A narancssárgát. 30%-kal keményebb a gyárinál, de nem állítható. :lol: Kb azt tudhatja, mint az FK vagy a TA, de azért ebben a márkában jobban bízok... meg most meg is tudtam venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 A narancssárgát. 30%-kal keményebb a gyárinál, de nem állítható. :lol: Kb azt tudhatja, mint az FK vagy a TA, de azért ebben a márkában jobban bízok... meg most meg is tudtam venni... :lol: Nice, grats, folyathatom tovább a nyálam :D én FK vagy TA szettet néztem ki, rugóval, de még kéthét a fizetésig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 A narancssárgát. 30%-kal keményebb a gyárinál, de nem állítható. :lol: Kb azt tudhatja, mint az FK vagy a TA, de azért ebben a márkában jobban bízok... meg most meg is tudtam venni... :lol: Jól hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 A narancssárgát. 30%-kal keményebb a gyárinál, de nem állítható. :lol: Kb azt tudhatja, mint az FK vagy a TA, de azért ebben a márkában jobban bízok... meg most meg is tudtam venni... :lol: Már csak jövőre tervezem a cserét, akkor majd szólok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Már csak jövőre tervezem a cserét, akkor majd szólok. :lol: Háát ez nem olyan "szereztem/kamionrólleesett" dolog... Ezt teljesen legálisan, számlára vettem itt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Jól hangzik :lol: Remélem az is lesz... Gondolom a fogaim is fognak kocogni megint! :lol: Viszont lehet hogy egy keményebb rugó illene hozzá...de nem akarom ültetni... A GSI rugó keményebb, de alacsonyabb is, nem? Szeretem a "moonwalker" hatást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Remélem az is lesz... Gondolom a fogaim is fognak kocogni megint! :lol: Viszont lehet hogy egy keményebb rugó illene hozzá...de nem akarom ültetni... A GSI rugó keményebb, de alacsonyabb is, nem? Szeretem a "moonwalker" hatást... :lol: Nekem most tök komfortos a történet, pedig kyb ultra sr van összetéve bilstein b10 rugókkal.. :D Gsi rugó elvileg 20mm alacsonyabb, gyakorlatilag sose lehet tudni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Nekem most tök komfortos a történet, pedig kyb ultra sr van összetéve bilstein b10 rugókkal.. :lol: Gsi rugó elvileg 20mm alacsonyabb, gyakorlatilag sose lehet tudni... :lol: De neked már-már karmolja a betont a gép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 De neked már-már karmolja a betont a gép... :lol: Nem, most magas. 10cmre van a bölcső... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Nem, most magas. 10cmre van a bölcső... :lol: LOL azt mi az optimális. :lol: Bár pözsó napon nem csak láttuk, hogy megérkeztél hanem hallottuk is. :D Gondolom az nem 10centi volt. :D Habár a kipufogót szaggattad le. ;) de akkor is. Mind1 jövőre én is Meg fektetem. :P a sasot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 LOL azt mi az optimális. :lol: Bár pözsó napon nem csak láttuk, hogy megérkeztél hanem hallottuk is. :lol: Gondolom az nem 10centi volt. :D Habár a kipufogót szaggattad le. :D de akkor is. Mind1 jövőre én is Meg fektetem. ;) a sasot. :P Hát néha leér.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts