Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Csak a hátulja magas, én meg elöl ülök.

Az tartsa fent ennyire a hátulját?

Mennyibe került?

Nekem is kezdeni kell valamit a hátuljával, mert a rugók már olyan gyengék, hogy ha ketten ülnek hátul a hullámos útfelületen bele szokott érni a műanyag dobba az alufelni.

Megosztás:

Az tartsa fent ennyire a hátulját?

Mennyibe került?

Nekem is kezdeni kell valamit a hátuljával, mert a rugók már olyan gyengék, hogy ha ketten ülnek hátul a hullámos útfelületen bele szokott érni a műanyag dobba az alufelni.

Igen ez tartja fent a hátulját. 21ezer párszáz fornt volt postaköltséggel együtt.

Megosztás:

Én azért felhívnám EZT is, mert 8700-ra írja a szettet... :D

Fel lehet hívni, csak kérdés, hogy a szerelési útmutatót mellékeli-e hozzá, ami műbizonylatként is szolgál. Mert ami nekem van az kimondottan astra f caraván autóhoz való. Nem is úgy néz ki mint a hírdetésbe, és nekem adtak hozzá gumigyűrűt is amit a légrugó alá és felé kell behelyezni. Felűre 1 db kicsi, alúra 1 db kicsi és 2 db nagy gumigyűrűt kell behelyezni. És van egy olyan rész is a beszerelési útmutatóba, hogy "TILOS a fent megjelölttől eltérő járműtipusba beszerelni". Nem kötekedni akarok, de szerintem az az univerzális dolog nem biztos hogy igaz.

Megosztás:

Fel lehet hívni, csak kérdés, hogy a szerelési útmutatót mellékeli-e hozzá, ami műbizonylatként is szolgál. Mert ami nekem van az kimondottan astra f caraván autóhoz való. Nem is úgy néz ki mint a hírdetésbe, és nekem adtak hozzá gumigyűrűt is amit a légrugó alá és felé kell behelyezni. Felűre 1 db kicsi, alúra 1 db kicsi és 2 db nagy gumigyűrűt kell behelyezni. És van egy olyan rész is a beszerelési útmutatóba, hogy "TILOS a fent megjelölttől eltérő járműtipusba beszerelni". Nem kötekedni akarok, de szerintem az az univerzális dolog nem biztos hogy igaz.

Még én sem beszéltem a csókával, bár gondolkodom egy ilyen szetten. De 20-21 ezerért nem vennék...

Ezért kell felhívni és megkérdezni egys-mást... :D

Megosztás:

Még én sem beszéltem a csókával, bár gondolkodom egy ilyen szetten. De 20-21 ezerért nem vennék...

Ezért kell felhívni és megkérdezni egys-mást... :D

Én csak azért írtam amit írtam, hogy nehogy valaki beleszaladjon és megvegye és utána ne legyen jó. Mert én szerintem minden tipushoz más fajta való. Mert annó amikor én rendeltem rögtön azt kérdezték, hogy milyen tipusu autóhoz kellene. Meg ugye az útmutatóba is benne van, hogy más tipusba nem szabad beszerelni. És ami a képen van annak a formája nem is olyan mint ami nekem van. Ami nekem van az alacsonyabb és nagyobb az átmérője, olyan mint egy kis hordó

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.