atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Milyen felnik vannak az autódon? :D http://kepfeltoltes.hu/view/110629/K_p_010...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Okés, köszi az infót. Szerintem befizetek egy szettre, mert nem nagyon kultiválja a terhelést :D Nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/110629/K_p_010...ltoltes.hu_.jpg Kár hogy ilyen magasan van :D qrva jól nézne ki letéve :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Kár hogy ilyen magasan van :D qrva jól nézne ki letéve :icon4: Off-road edition :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Kár hogy ilyen magasan van :D qrva jól nézne ki letéve :icon4: Nekem így nagyon tetszik. Ha le lenne téve akkor a sárvédőív szétvágná a gumit Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/110629/K_p_014...ltoltes.hu_.jpg Oldalról meg így néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nekem így nagyon tetszik. Ha le lenne téve akkor a sárvédőív szétvágná a gumit Mee' sok az eetéé, peremet kell vágni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Mee' sok az eetéé, peremet kell vágni :D :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nem szédülsz ilyen magasan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nem szédülsz ilyen magasan? :D Csak a hátulja magas, én meg elöl ülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Csak a hátulja magas, én meg elöl ülök. Elöl is magas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Mee' sok az eetéé, peremet kell vágni :D Inkább kevés az, egy 10-el több lenne, már nem lenne semmi gond vele. Amúgy szép felnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Csak a hátulja magas, én meg elöl ülök. Az tartsa fent ennyire a hátulját? Mennyibe került? Nekem is kezdeni kell valamit a hátuljával, mert a rugók már olyan gyengék, hogy ha ketten ülnek hátul a hullámos útfelületen bele szokott érni a műanyag dobba az alufelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Elöl is magas. :D Elöl gyári minden az alufelnin kívül Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Inkább kevés az, egy 10-el több lenne, már nem lenne semmi gond vele. Amúgy szép felnik. ET számot most nem tudom fejből, de holnapra megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Az tartsa fent ennyire a hátulját? Mennyibe került? Nekem is kezdeni kell valamit a hátuljával, mert a rugók már olyan gyengék, hogy ha ketten ülnek hátul a hullámos útfelületen bele szokott érni a műanyag dobba az alufelni. Igen ez tartja fent a hátulját. 21ezer párszáz fornt volt postaköltséggel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Inkább kevés az, egy 10-el több lenne, már nem lenne semmi gond vele. Amúgy szép felnik. Jogos. Lehet vagy 15-ös :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Lementem és megnéztem a felnit, és felírtam a rajta lévő adatokat 7jx15 H2 L141 ET12 Gondolom aki ért hozzá, az tudja hogy mi mit jelent Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 http://www.airspring.hu/ Köszönöm! Én azért felhívnám EZT is, mert 8700-ra írja a szettet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Lementem és megnéztem a felnit, és felírtam a rajta lévő adatokat 7jx15 H2 L141 ET12 Gondolom aki ért hozzá, az tudja hogy mi mit jelent Hát ennek a közép vonala kb 37 mm-rel van kintébb mint a gyárinak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Én azért felhívnám EZT is, mert 8700-ra írja a szettet... :D Fel lehet hívni, csak kérdés, hogy a szerelési útmutatót mellékeli-e hozzá, ami műbizonylatként is szolgál. Mert ami nekem van az kimondottan astra f caraván autóhoz való. Nem is úgy néz ki mint a hírdetésbe, és nekem adtak hozzá gumigyűrűt is amit a légrugó alá és felé kell behelyezni. Felűre 1 db kicsi, alúra 1 db kicsi és 2 db nagy gumigyűrűt kell behelyezni. És van egy olyan rész is a beszerelési útmutatóba, hogy "TILOS a fent megjelölttől eltérő járműtipusba beszerelni". Nem kötekedni akarok, de szerintem az az univerzális dolog nem biztos hogy igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Fel lehet hívni, csak kérdés, hogy a szerelési útmutatót mellékeli-e hozzá, ami műbizonylatként is szolgál. Mert ami nekem van az kimondottan astra f caraván autóhoz való. Nem is úgy néz ki mint a hírdetésbe, és nekem adtak hozzá gumigyűrűt is amit a légrugó alá és felé kell behelyezni. Felűre 1 db kicsi, alúra 1 db kicsi és 2 db nagy gumigyűrűt kell behelyezni. És van egy olyan rész is a beszerelési útmutatóba, hogy "TILOS a fent megjelölttől eltérő járműtipusba beszerelni". Nem kötekedni akarok, de szerintem az az univerzális dolog nem biztos hogy igaz. Még én sem beszéltem a csókával, bár gondolkodom egy ilyen szetten. De 20-21 ezerért nem vennék... Ezért kell felhívni és megkérdezni egys-mást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Még én sem beszéltem a csókával, bár gondolkodom egy ilyen szetten. De 20-21 ezerért nem vennék... Ezért kell felhívni és megkérdezni egys-mást... :D Én csak azért írtam amit írtam, hogy nehogy valaki beleszaladjon és megvegye és utána ne legyen jó. Mert én szerintem minden tipushoz más fajta való. Mert annó amikor én rendeltem rögtön azt kérdezték, hogy milyen tipusu autóhoz kellene. Meg ugye az útmutatóba is benne van, hogy más tipusba nem szabad beszerelni. És ami a képen van annak a formája nem is olyan mint ami nekem van. Ami nekem van az alacsonyabb és nagyobb az átmérője, olyan mint egy kis hordó Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Igen ez tartja fent a hátulját. 21ezer párszáz fornt volt postaköltséggel együtt. Annyiért már simán lehet kapni új rugókat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Annyiért már simán lehet kapni új rugókat is. Hmm....én 7000-ért vettem gyári, jó állapotú, szintszabályzós telókat hátra.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts