daykiller Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 A fact nem, de az uccsó 2ezer ótópályán ment bele, ott nem nagyon kellett kanyarodni, úgyhogy ott nem kattog :D Igyekszem nem bántani, kitekert kormánnyal ha lehet inkább csak gurulok, nem kattogtatom végig, így valamivel tovább tart. Amíg ez kattog itt magának, addig gyűjtögetek másikra. Azért a kipufogócsövet végignézted? :D
J0hnny Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 Azért a kipufogócsövet végignézted? :D Féltengely... :D
Dáwid Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 Azért a kipufogócsövet végignézted? :) A kipufogóm rendben van, ez tényleg a féltengely, de nincs pénzem foglalkozni vele, viszonylag régóta elvan, amíg megy, megy, szülinapomra majd féltengelyt kérek :D (és nagy váltás lesz, mert eddig úgy volt hogy kéziféket kapok :D B) )
spzoli Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 A kipufogóm rendben van, ez tényleg a féltengely, de nincs pénzem foglalkozni vele, viszonylag régóta elvan, amíg megy, megy, szülinapomra majd féltengelyt kérek :D (és nagy váltás lesz, mert eddig úgy volt hogy kéziféket kapok :D :) ) Nyár van, minek kézifék? B)
Dáwid Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 Nyár van, minek kézifék? :) Amikor kértem, akkor még kellett :D :D
zotya975 Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 A f.szt, az olyan hogy kattog-kattog 5 ezer múlva kattog-kattog- még 5ezer múlva kattog-kattog, 5 ezer múlva műszaki, kattog-kattog, még 2 ezer, és egyelőre itt tartok :D :) B) Aztán ha szétmentek a golyóid, ne mond, hogy nem szóltam! :D Nyár van, minek kézifék? :D Megfordulni nyáron nem kell? :D De srácok tényleg aaanyira rendesek vagytok, meg minden, ez a féltengely, meg kipufogó dolog, de várom már hogy valami elbacódjon a kocsin, mert ezen már csak azért röhögök, hogy ne sértődjetek meg. :D
Dáwid Elküldve Május31, 2011 Elküldve Május31, 2011 Aztán ha szétmentek a golyóid, ne mond, hogy nem szóltam! :D Megfordulni nyáron nem kell? :D De srácok tényleg aaanyira rendesek vagytok, meg minden, ez a féltengely, meg kipufogó dolog, de várom már hogy valami elbacódjon a kocsin, mert ezen már csak azért röhögök, hogy ne sértődjetek meg. B) Azért bízom benne, hogy a golyóim a helyükön maradnak :D :)
Helga Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Hy!Szeretnék egy kis segítséget kérni..kell tengelyt cserélnem a kocsiba mert nagyon ropog stb. lenne egy ilyen ami az alábbi képen van..De ritka fogazatúra lenne szükségem..És erről nem tudni hogy ritka e vagy sűrű fogazatú..(az illető nem tudta megmondani) :D Szóval ha vki tudja hogy milyen az ne tartsa magába :D Köszi :D
spzoli Elküldve Június2, 2011 Elküldve Június2, 2011 Hy!Szeretnék egy kis segítséget kérni..kell tengelyt cserélnem a kocsiba mert nagyon ropog stb. lenne egy ilyen ami az alábbi képen van..De ritka fogazatúra lenne szükségem..És erről nem tudni hogy ritka e vagy sűrű fogazatú..(az illető nem tudta megmondani) :D Szóval ha vki tudja hogy milyen az ne tartsa magába :D Köszi :D Ritka
robimid Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Hy!Szeretnék egy kis segítséget kérni..kell tengelyt cserélnem a kocsiba mert nagyon ropog stb. lenne egy ilyen ami az alábbi képen van..De ritka fogazatúra lenne szükségem..És erről nem tudni hogy ritka e vagy sűrű fogazatú..(az illető nem tudta megmondani) :D Szóval ha vki tudja hogy milyen az ne tartsa magába :D Köszi :D Szia! Nem okoskodni akarok, de szerintem érdemes inkább újat venni! Nekem 6 ezerért hozták, bontva sem sokkal olcsóbb sztem. Üdv Robi
m_petya Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Üdvözletem. Érdeklődnék, hogy a Caravan hátsó rugókon, ha zöld csík látható, akkor az teherbírás szempontjából milyen fajta? Normál esetleg erősített vagy valami spéci?
pyox Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 sziasztok! az a bajom van, pár hete már beszéltem róla, hogy kopog valami a kocsi elejében és kormányzásnál is recseg. De olyankor is adja ezt a tompa recsegő hangot ha egyenesen megyek kicsit szarabb úton. voltam szerelőnél aztmondja semmit nem lát... azért kicserélte a toronycsapágyat, mert hogy ott volt vmi kis gebasz, de a hiba továbbra is fennál... szóval a hibajelenség az, hogy a kormány elforgatásánál először koppan egyet, mintha a tűzfalra ütnének, majd recseg a kormány tekerésénél. vkinek van vmi ötlete??
pszilaj Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 sziasztok! az a bajom van, pár hete már beszéltem róla, hogy kopog valami a kocsi elejében és kormányzásnál is recseg. De olyankor is adja ezt a tompa recsegő hangot ha egyenesen megyek kicsit szarabb úton. voltam szerelőnél aztmondja semmit nem lát... azért kicserélte a toronycsapágyat, mert hogy ott volt vmi kis gebasz, de a hiba továbbra is fennál... szóval a hibajelenség az, hogy a kormány elforgatásánál először koppan egyet, mintha a tűzfalra ütnének, majd recseg a kormány tekerésénél. vkinek van vmi ötlete?? Kormánymű, féltengely rendben van?
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 JA hát a szerelő szerint ezek rendbe vannak! Motortartó bakok? :D
pyox Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Motortartó bakok? :D hát azt nemtudom...nekem is megfordult már a fejemben. aztsem tudom, hogy a szerelő megnézte-e, eltudom képzelni, hogy nem. amugy attól produkálhat ilyen hangokat a szekér?
zotya975 Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Kormánymű, féltengely rendben van? Kipufogótartó gumibak? :D
pyox Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Azon gondolkodtam, h nem lehet összefüggésben ez azzal h legutóbb ki lett szerelve a gólyaláb amikor kerékagyat kellett cserélni? Mert igazából nem sokkal utána jelentkezett ez a recsegés. Nem lehet h valami ott a rugótányér, torony környékén szar? Most a szerelö a toronycsapágynál cserélt wmi feszítöt mert el volt törve, de a régi tornyom volt a donor. Szerinte lehet, ha komplett cserélnénk újra akkor jólenne de nem tünik túl magabiztosnak, pedig eddig mindig rendbe tudta rakni a kocsit. De most olyan tanácstalannak tünik ö is.
pyox Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 szerintem szivat engem ez a szerelő...:D néha nem értem mit mond:) de gondolom a csapágyat cserélte ki.
Thor Elküldve Június9, 2011 Elküldve Június9, 2011 szerintem szivat engem ez a szerelő...:D néha nem értem mit mond:) de gondolom a csapágyat cserélte ki. Szerintem menj el egy normális futóműveshez, aki aprópénzért (1000-1500Ft) átnézi szakszerűen a futóművedet és megmondja, hogy mi a bibi. Én a Szerencs utcait nyugodt szívvel ajánlom, rendes és hozzáértő a srác.
pyox Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Voltam pénteken 2 autószerelőnél is! abban mind a kettőnek egyezett a véleménye hogy a lengőkar szilentek rottyon vannak, ugyhogy az tuti csere... viszont a recsegő/ koppanó hangról az egyiknek a véleménye az volt, hogy lehet hogy a torony csapágy, vagy a lengés kotyog "de nem biztos, szét kell szedni" , a másik szerelő aztmondta, hogy biztos a szilentek. Egy órát fetrengtem ma a kocsi alatt, ennek a hangnak szerintem semmi köze se a toronycsapágyhoz se a lengéshez se a szilenthekhez, Szerény meglátásom szerint kormánymű ropog, nem hiszem hogy a a futómű alkatrészeknek akkora koppanása lenne aminek a hangja pont a kormányműnél a tűzfalon erősődik fel. Gondolom én mindezt abból kiindulva, hogy az összes csuklót, a tornyot és szilenteket végig tapogattuk és nem érződött rajzuk koppanás a kormány tekergetésénél. A toronynak és a rugóknak volt egy pici mozgása, mind két oldalon, de szerintem az természetes ha álló helyzetben rángatjuk a kormányt. Mindenesetre a héten kicseréltetem a szilenteket, de 100% ig biztos hogy utánna is recsegni fog a kormány. Ha valakinek volt már gondja a kormányművel epekedve várom tapasztalatait a kormánymű rovatban! Ja és ha valaki ajánlana egy Jó szerelőt azért is hálás lennék!!!!
Novy Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Voltam pénteken 2 autószerelőnél is! abban mind a kettőnek egyezett a véleménye hogy a lengőkar szilentek rottyon vannak, ugyhogy az tuti csere... viszont a recsegő/ koppanó hangról az egyiknek a véleménye az volt, hogy lehet hogy a torony csapágy, vagy a lengés kotyog "de nem biztos, szét kell szedni" , a másik szerelő aztmondta, hogy biztos a szilentek. Egy órát fetrengtem ma a kocsi alatt, ennek a hangnak szerintem semmi köze se a toronycsapágyhoz se a lengéshez se a szilenthekhez, Szerény meglátásom szerint kormánymű ropog, nem hiszem hogy a a futómű alkatrészeknek akkora koppanása lenne aminek a hangja pont a kormányműnél a tűzfalon erősődik fel. Gondolom én mindezt abból kiindulva, hogy az összes csuklót, a tornyot és szilenteket végig tapogattuk és nem érződött rajzuk koppanás a kormány tekergetésénél. A toronynak és a rugóknak volt egy pici mozgása, mind két oldalon, de szerintem az természetes ha álló helyzetben rángatjuk a kormányt. Mindenesetre a héten kicseréltetem a szilenteket, de 100% ig biztos hogy utánna is recsegni fog a kormány. Ha valakinek volt már gondja a kormányművel epekedve várom tapasztalatait a kormánymű rovatban! Ja és ha valaki ajánlana egy Jó szerelőt azért is hálás lennék!!!! Szilent okozott már nekem kopogást például :D A kormányműből kijövő két rudat mozgattad? Nekem pl az lóg, és az is eléggé tud kopogni rossz úton.
pyox Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 igen mozgattam őket, de nem éreztem rajtuk lógást...kormányösszekötő gömbfej is volt cserélve kb 1 hónapja.
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Szilent okozott már nekem kopogást például :D A kormányműből kijövő két rudat mozgattad? Nekem pl az lóg, és az is eléggé tud kopogni rossz úton. Aha van ott egy műanyag persely ami a kormányrudat hivatott megvezetni, egy fém hüvelybe illeszkedik. Nekem is ki van csúszva, szar úton kopog.
Recommended Posts