Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Ennyire unatkozol? :D

Mekkora stabot raksz? 24es? Saab? :D És RÚGÓ?

22est, ez van raktáron. Rugó bilstein b10 szettből való, és esélyes hogy bilstein b8 gátlót dobok mellé, vagy sárga konit...még nem döntöttem.

A saabét nem tudod felrakni, csak saab lengőkarral.

Megosztás:

22est, ez van raktáron. Rugó bilstein b10 szettből való, és esélyes hogy bilstein b8 gátlót dobok mellé, vagy sárga konit...még nem döntöttem.

A saabét nem tudod felrakni, csak saab lengőkarral.

Olyan kell nekem. :D De ezt már beszéltük... De eddig nem 22-esed volt? Augusztuskörül én is lecsüccsentem a holdjárót. :D Na meg új felgen :) B)

A rugónál első sorba a mértékre voltam kiváncsi. :D

Megosztás:

Ha az lett volna, akkor lecserélném ugyanolyanra? :D

Meguntad a szarfelnit, meg a billegést? :D :)

Billegéssel nincs gondom. B) Ki van merevítve. Elől 22es STABROOD :D Hátul meg gsi, meg a sima egyenes, nem billeg:D Inkább a kinézet. Felnivel kapcsba pedig... Meg is untam, másikat akarok, Azt ennyi. :D

Cserélhetsz 22ről 22re, eltört elgörbűlt, más színű... STB STB :D Szerezz nekem saab lengőt.... :D

Megosztás:

Billegéssel nincs gondom. :D Ki van merevítve. Elől 22es STABROOD :D Hátul meg gsi, meg a sima egyenes, nem billeg:D Inkább a kinézet. Felnivel kapcsba pedig... Meg is untam, másikat akarok, Azt ennyi. :D

Cserélhetsz 22ről 22re, eltört elgörbűlt, más színű... STB STB :) Szerezz nekem saab lengőt.... B)

Azért annyira nem nagy szám az a stab.. :D

Azért az már meleg, ha eltörik, vagy elhajlik...lehet kuka utána a bódé.

Bemész a bontóba oszt vesző.

Megosztás:

Kicsit azért olvass utána, mielőtt nagyon beleéled magad. :D

Már beszéltünk róla valamit annó. De semmi konkrétat nem modntál, csak, hogy a Saab-os haverod is le akarja cserélni opel lengőre. Pályanap után beszéltük talán...

De arra nem tértél ki, hogy nem lenne jó, csak annyit modntál nem a legjobb?!.

Megosztás:

Már beszéltünk róla valamit annó. De semmi konkrétat nem modntál, csak, hogy a Saab-os haverod is le akarja cserélni opel lengőre. Pályanap után beszéltük talán...

De arra nem tértél ki, hogy nem lenne jó, csak annyit modntál nem a legjobb?!.

Le is cserélte. :D Drága és szar a saab... :D

Megosztás:

Féltengely kanyarban szokott hangoskodni és határozottan kattog, a kerékcsapágy meg morogni szokott vagy búgni.

Üdv!

A múlt héten megcsinálták a vasat :D

Csak azért írom, hátha valakinek ezzel is tudok segíteni, ha hasonló hangokat hall, mint én.

Szóval a csúnya kattogó hangot a törött kerékcsapágy adta. Áldom az eszemet, hogy nem jártam inkább vele, mert állítólag be is állhatott volna :D

Amúgy kicseréltettem a fáltengely csuklót is, az is elég ramaty állapotban volt, bár a szerelő szerint még simán ment volna 1-2 ezer kilométert.

Szereléssel együtt 15 ezerben megállt.

Üdv

Robi

Megosztás:

Üdv!

A múlt héten megcsinálták a vasat :D

Csak azért írom, hátha valakinek ezzel is tudok segíteni, ha hasonló hangokat hall, mint én.

Szóval a csúnya kattogó hangot a törött kerékcsapágy adta. Áldom az eszemet, hogy nem jártam inkább vele, mert állítólag be is állhatott volna :)

Amúgy kicseréltettem a fáltengely csuklót is, az is elég ramaty állapotban volt, bár a szerelő szerint még simán ment volna 1-2 ezer kilométert.

Szereléssel együtt 15 ezerben megállt.

Üdv

Robi

az már édeskevés... :D Nekem max fél hónap.

Megosztás:

A féltengely olyan, hogy kattog-kattog, aztán egyszercsak szétgurulnak a golyók. Nem érdemes várni vele.

A f.szt, az olyan hogy kattog-kattog 5 ezer múlva kattog-kattog- még 5ezer múlva kattog-kattog, 5 ezer múlva műszaki, kattog-kattog, még 2 ezer, és egyelőre itt tartok :D :D :)

Megosztás:

Már nem kattog? :D

A fact nem, de az uccsó 2ezer ótópályán ment bele, ott nem nagyon kellett kanyarodni, úgyhogy ott nem kattog :D Igyekszem nem bántani, kitekert kormánnyal ha lehet inkább csak gurulok, nem kattogtatom végig, így valamivel tovább tart. Amíg ez kattog itt magának, addig gyűjtögetek másikra.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.