spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Na, lengőkar hátsó szilentek cserélve. Még gyári volt... :D Szerencsére gátlót is cserélek jövőhéten, meg akkor már rugót is, no meg stabrudat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Na, lengőkar hátsó szilentek cserélve. Még gyári volt... :D Szerencsére gátlót is cserélek jövőhéten, meg akkor már rugót is, no meg stabrudat... :D Ennyire unatkozol? :) Mekkora stabot raksz? 24es? Saab? B) És RÚGÓ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ennyire unatkozol? :D Mekkora stabot raksz? 24es? Saab? :D És RÚGÓ? 22est, ez van raktáron. Rugó bilstein b10 szettből való, és esélyes hogy bilstein b8 gátlót dobok mellé, vagy sárga konit...még nem döntöttem. A saabét nem tudod felrakni, csak saab lengőkarral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 22est, ez van raktáron. Rugó bilstein b10 szettből való, és esélyes hogy bilstein b8 gátlót dobok mellé, vagy sárga konit...még nem döntöttem. A saabét nem tudod felrakni, csak saab lengőkarral. Adok hozzá ajándék matricát. Nem kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Adok hozzá ajándék matricát. Nem kell? :D Piros háttereset? :D Az nem kő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Piros háttereset? :D Az nem kő. :D A háttér átlátszó, csak egy piros festékbevonat van rajta, hogy ne koszolódjon a ragasztó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 22est, ez van raktáron. Rugó bilstein b10 szettből való, és esélyes hogy bilstein b8 gátlót dobok mellé, vagy sárga konit...még nem döntöttem. A saabét nem tudod felrakni, csak saab lengőkarral. Olyan kell nekem. :D De ezt már beszéltük... De eddig nem 22-esed volt? Augusztuskörül én is lecsüccsentem a holdjárót. :D Na meg új felgen :) B) A rugónál első sorba a mértékre voltam kiváncsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Olyan kell nekem. :D De ezt már beszéltük... De eddig nem 22-esed volt? Augusztuskörül én is lecsüccsentem a holdjárót. :) Na meg új felgen B) :D Ha az lett volna, akkor lecserélném ugyanolyanra? :D Meguntad a szarfelnit, meg a billegést? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ha az lett volna, akkor lecserélném ugyanolyanra? :D Meguntad a szarfelnit, meg a billegést? :D :) Billegéssel nincs gondom. B) Ki van merevítve. Elől 22es STABROOD :D Hátul meg gsi, meg a sima egyenes, nem billeg:D Inkább a kinézet. Felnivel kapcsba pedig... Meg is untam, másikat akarok, Azt ennyi. :D Cserélhetsz 22ről 22re, eltört elgörbűlt, más színű... STB STB :D Szerezz nekem saab lengőt.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Billegéssel nincs gondom. :D Ki van merevítve. Elől 22es STABROOD :D Hátul meg gsi, meg a sima egyenes, nem billeg:D Inkább a kinézet. Felnivel kapcsba pedig... Meg is untam, másikat akarok, Azt ennyi. :D Cserélhetsz 22ről 22re, eltört elgörbűlt, más színű... STB STB :) Szerezz nekem saab lengőt.... B) Azért annyira nem nagy szám az a stab.. :D Azért az már meleg, ha eltörik, vagy elhajlik...lehet kuka utána a bódé. Bemész a bontóba oszt vesző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Azért annyira nem nagy szám az a stab.. :D Azért az már meleg, ha eltörik, vagy elhajlik...lehet kuka utána a bódé. Bemész a bontóba oszt vesző. Áh nem áh nem, te tudsz Saab bontót én nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Szerezz nekem saab lengőt.... :D http://www.classicsaab.net/gallery2/main.p..._serialNumber=2 Leng? Saab? Problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 http://www.classicsaab.net/gallery2/main.p..._serialNumber=2 Leng? Saab? Problem? Háttő nem erre gondoltam. De mind1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Háttő nem erre gondoltam. De mind1 :D Kicsit azért olvass utána, mielőtt nagyon beleéled magad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Kicsit azért olvass utána, mielőtt nagyon beleéled magad. :D Már beszéltünk róla valamit annó. De semmi konkrétat nem modntál, csak, hogy a Saab-os haverod is le akarja cserélni opel lengőre. Pályanap után beszéltük talán... De arra nem tértél ki, hogy nem lenne jó, csak annyit modntál nem a legjobb?!. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Már beszéltünk róla valamit annó. De semmi konkrétat nem modntál, csak, hogy a Saab-os haverod is le akarja cserélni opel lengőre. Pályanap után beszéltük talán... De arra nem tértél ki, hogy nem lenne jó, csak annyit modntál nem a legjobb?!. Le is cserélte. :D Drága és szar a saab... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Le is cserélte. :D Drága és szar a saab... :D Tehát akkor ennyi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robimid Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Féltengely kanyarban szokott hangoskodni és határozottan kattog, a kerékcsapágy meg morogni szokott vagy búgni. Üdv! A múlt héten megcsinálták a vasat :D Csak azért írom, hátha valakinek ezzel is tudok segíteni, ha hasonló hangokat hall, mint én. Szóval a csúnya kattogó hangot a törött kerékcsapágy adta. Áldom az eszemet, hogy nem jártam inkább vele, mert állítólag be is állhatott volna :D Amúgy kicseréltettem a fáltengely csuklót is, az is elég ramaty állapotban volt, bár a szerelő szerint még simán ment volna 1-2 ezer kilométert. Szereléssel együtt 15 ezerben megállt. Üdv Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Üdv! A múlt héten megcsinálták a vasat :D Csak azért írom, hátha valakinek ezzel is tudok segíteni, ha hasonló hangokat hall, mint én. Szóval a csúnya kattogó hangot a törött kerékcsapágy adta. Áldom az eszemet, hogy nem jártam inkább vele, mert állítólag be is állhatott volna :) Amúgy kicseréltettem a fáltengely csuklót is, az is elég ramaty állapotban volt, bár a szerelő szerint még simán ment volna 1-2 ezer kilométert. Szereléssel együtt 15 ezerben megállt. Üdv Robi az már édeskevés... :D Nekem max fél hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 az már édeskevés... :D Nekem max fél hónap. A féltengely olyan, hogy kattog-kattog, aztán egyszercsak szétgurulnak a golyók. Nem érdemes várni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A féltengely olyan, hogy kattog-kattog, aztán egyszercsak szétgurulnak a golyók. Nem érdemes várni vele. Jó, ha van a polcon tartalék.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Jó, ha van a polcon tartalék.. :D :D Nem volt, a céges kocsival jártunk így, elhoztam pár golyót majd a Blitzen megmutatom őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A féltengely olyan, hogy kattog-kattog, aztán egyszercsak szétgurulnak a golyók. Nem érdemes várni vele. A f.szt, az olyan hogy kattog-kattog 5 ezer múlva kattog-kattog- még 5ezer múlva kattog-kattog, 5 ezer múlva műszaki, kattog-kattog, még 2 ezer, és egyelőre itt tartok :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A f.szt, az olyan hogy kattog-kattog 5 ezer múlva kattog-kattog- még 5ezer múlva kattog-kattog, 5 ezer múlva műszaki, kattog-kattog, még 2 ezer, és egyelőre itt tartok :D :D :) Már nem kattog? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Már nem kattog? :D A fact nem, de az uccsó 2ezer ótópályán ment bele, ott nem nagyon kellett kanyarodni, úgyhogy ott nem kattog :D Igyekszem nem bántani, kitekert kormánnyal ha lehet inkább csak gurulok, nem kattogtatom végig, így valamivel tovább tart. Amíg ez kattog itt magának, addig gyűjtögetek másikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts