daykiller Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Hát egyszer volt már dolgom féltengellyel, azt hogy miért most hagyjuk. :D kipufogó jó még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Köszi a tanácsokat hozzá is látok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Hát egyszer volt már dolgom féltengellyel, azt hogy miért most hagyjuk. :D asszem olvastam azt a részt :) jót szakadtam rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 kipufogó jó még? :D Aha jó, kiváncsi vagyok meddíg bírja a 9500 Forintos bosal. asszem olvastam azt a részt :) jót szakadtam rajta :D Örülök hogy legalább neked tetszett. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Aha jó, kiváncsi vagyok meddíg bírja a 9500 Forintos bosal. Nekem a gyári hátsó dobom 2008.04.-hónapban lett felrakva. Nemrég eltört a tartópánt,az új felrakásakor észrevettem,hogy már a pánt alatt lyuk volt rajta. Kb. 3 évet bírt,a következő a kapható legolcsóbb lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Nekem a gyári hátsó dobom 2008.04.-hónapban lett felrakva. Nemrég eltört a tartópánt,az új felrakásakor észrevettem,hogy már a pánt alatt lyuk volt rajta. Kb. 3 évet bírt,a következő a kapható legolcsóbb lesz. :D Ferroz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hoj! Van végre egy kis szabadidőm, így végre feltehetek egy kérdést is! Lassú haladásnál (parkolóból kitolatás, Y fordulás, etc ) egyetlen egy nagy roppanást hallani elölről. Nagyobb sebességnél semmi. Nem ráz, nem rángat, nem húz. Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hoj! Van végre egy kis szabadidőm, így végre feltehetek egy kérdést is! Lassú haladásnál (parkolóból kitolatás, Y fordulás, etc ) egyetlen egy nagy roppanást hallani elölről. Nagyobb sebességnél semmi. Nem ráz, nem rángat, nem húz. Ötletek? Meee padkától padkáig közlekedsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Meee padkától padkáig közlekedsz :D Uh. mit hallottál? Am bár attól lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Uh. mit hallottál? Am bár attól lenne... Toronycsapágy, ezt produkálta nekem is. Be lett zsirozva, azóta kussol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem olyan gondom van h a hátulja az egyik oldala 2cm lejebb van mint a másik. Teleszkóp csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem olyan gondom van h a hátulja az egyik oldala 2cm lejebb van mint a másik. Teleszkóp csere? Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni. http://pics.coldline.hu/pics/241995-20110525-2qSw1o.jpg De hülye helyen tartod a csavarhúzóidat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni. Nincs eltörve a rugó,vagy a tányér beszakadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nincs eltörve a rugó,vagy a tányér beszakadva. Képet töröld az idézetből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni. emel rajta, láttad az enyémnek a seggét hol fent van nem?? Két keménygátló ennyit emelt a 11éves gyárikhoz, amik egyébként még jó állapotúak! Egyébként megnézném a rugókat is, esetleg azok vannak eltörve... mint pl nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 emel rajta, láttad az enyémnek a seggét hol fent van nem?? Két keménygátló ennyit emelt a 11éves gyárikhoz, amik egyébként még jó állapotúak! Egyébként megnézném a rugókat is, esetleg azok vannak eltörve... mint pl nekem is Hát nem tudom amikor nekem el volt törve a gátlóm semmivel nem ült jobban az a fele. Csak a hajóhinta efektusból éreztem hogy valami gáz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Hát nem tudom amikor nekem el volt törve a gátlóm semmivel nem ült jobban az a fele. Csak a hajóhinta efektusból éreztem hogy valami gáz van. Két gyenge gátlónál ennyire nem feltünő ez igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Két gyenge gátlónál ennyire nem feltünő ez igaz... Nem volt annyira gyenge az egyik oldal volt 66%-os a törött meg 3%. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nem volt annyira gyenge az egyik oldal volt 66%-os a törött meg 3%. :D Műszakin ezek is ilyen 50-60 % körül voltak, és most hogy kicseréltem őket csak félig bírtak kimenni maguktól, az új gátlókat meg alig tudod meállítani, hogy ne tolják ki magukat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Műszakin ezek is ilyen 50-60 % körül voltak, és most hogy kicseréltem őket csak félig bírtak kimenni maguktól, az új gátlókat meg alig tudod meállítani, hogy ne tolják ki magukat. :D De a gátló hogyan tolja szét magát? Nincs benne rugó, csak olaj vagy gáz nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 De a gátló hogyan tolja szét magát? Nincs benne rugó, csak olaj vagy gáz nem? :D Az olajos sehogy, a gázos egy picit emel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 De a gátló hogyan tolja szét magát? Nincs benne rugó, csak olaj vagy gáz nem? :D Nekem a 11éves gyári hátsók még most is kitolják magukat elég rendesen, nemtudom gázos e vagy csak sima olajos... de kitolja, a kemény gátlóimat meg két kézzel kellett összenyomni, hogy a helyére menjenek. A gyári rugó, gyári gátlóhoz képest a gyári rugó kemény gátló kombó meg legalább 5 cmet emelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Féltengely kanyarban szokott hangoskodni és határozottan kattog, a kerékcsapágy meg morogni szokott vagy búgni. A kipufogó is kanyarban? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nekem a 11éves gyári hátsók még most is kitolják magukat elég rendesen, nemtudom gázos e vagy csak sima olajos... de kitolja, a kemény gátlóimat meg két kézzel kellett összenyomni, hogy a helyére menjenek. A gyári rugó, gyári gátlóhoz képest a gyári rugó kemény gátló kombó meg legalább 5 cmet emelt. Hát nekem se a régi, e az unixos nem emelt sehova. A kipufogó is kanyarban? :D :D Először igen a végén már álló helyzetben is, ekkor már gyanakodtam hogy mégsem a féltengely lesz az.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts