Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kipufogó jó még? :D

Aha jó, kiváncsi vagyok meddíg bírja a 9500 Forintos bosal.

asszem olvastam azt a részt :) jót szakadtam rajta :D

Örülök hogy legalább neked tetszett. B)

Elküldve
Aha jó, kiváncsi vagyok meddíg bírja a 9500 Forintos bosal.

Nekem a gyári hátsó dobom 2008.04.-hónapban lett felrakva.

Nemrég eltört a tartópánt,az új felrakásakor észrevettem,hogy már a pánt alatt lyuk volt rajta.

Kb. 3 évet bírt,a következő a kapható legolcsóbb lesz. :D

Elküldve
Nekem a gyári hátsó dobom 2008.04.-hónapban lett felrakva.

Nemrég eltört a tartópánt,az új felrakásakor észrevettem,hogy már a pánt alatt lyuk volt rajta.

Kb. 3 évet bírt,a következő a kapható legolcsóbb lesz. :D

Ferroz :) :D

Elküldve

Hoj!

Van végre egy kis szabadidőm, így végre feltehetek egy kérdést is!

Lassú haladásnál (parkolóból kitolatás, Y fordulás, etc ) egyetlen egy nagy roppanást hallani elölről.

Nagyobb sebességnél semmi. Nem ráz, nem rángat, nem húz.

Ötletek?

Elküldve
Hoj!

Van végre egy kis szabadidőm, így végre feltehetek egy kérdést is!

Lassú haladásnál (parkolóból kitolatás, Y fordulás, etc ) egyetlen egy nagy roppanást hallani elölről.

Nagyobb sebességnél semmi. Nem ráz, nem rángat, nem húz.

Ötletek?

Meee padkától padkáig közlekedsz :D

Elküldve
Nekem olyan gondom van h a hátulja az egyik oldala 2cm lejebb van mint a másik.

Teleszkóp csere?

Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni.

241995-20110525-2qSw1o.jpg

Elküldve
Nem, az semmit nem emel rajta a rugó tartja a kocsit, nem a teló. Vagy rugótörés, vagy a rugótányér szakadt be. Bár úgy tudom csak a caravanon van felette egy kis közdarab az alvázig ami össze tud roskadni.

Nincs eltörve a rugó,vagy a tányér beszakadva.

Elküldve

emel rajta, láttad az enyémnek a seggét hol fent van nem?? Két keménygátló ennyit emelt a 11éves gyárikhoz, amik egyébként még jó állapotúak! Egyébként megnézném a rugókat is, esetleg azok vannak eltörve... mint pl nekem is

Elküldve
emel rajta, láttad az enyémnek a seggét hol fent van nem?? Két keménygátló ennyit emelt a 11éves gyárikhoz, amik egyébként még jó állapotúak! Egyébként megnézném a rugókat is, esetleg azok vannak eltörve... mint pl nekem is

Hát nem tudom amikor nekem el volt törve a gátlóm semmivel nem ült jobban az a fele. Csak a hajóhinta efektusból éreztem hogy valami gáz van.

Elküldve
Hát nem tudom amikor nekem el volt törve a gátlóm semmivel nem ült jobban az a fele. Csak a hajóhinta efektusból éreztem hogy valami gáz van.

Két gyenge gátlónál ennyire nem feltünő ez igaz...

Elküldve
Nem volt annyira gyenge az egyik oldal volt 66%-os a törött meg 3%. :D

Műszakin ezek is ilyen 50-60 % körül voltak, és most hogy kicseréltem őket csak félig bírtak kimenni maguktól, az új gátlókat meg alig tudod meállítani, hogy ne tolják ki magukat. :D

Elküldve
Műszakin ezek is ilyen 50-60 % körül voltak, és most hogy kicseréltem őket csak félig bírtak kimenni maguktól, az új gátlókat meg alig tudod meállítani, hogy ne tolják ki magukat. :D

De a gátló hogyan tolja szét magát? Nincs benne rugó, csak olaj vagy gáz nem? :D

Elküldve
De a gátló hogyan tolja szét magát? Nincs benne rugó, csak olaj vagy gáz nem? :D

Az olajos sehogy, a gázos egy picit emel.

Elküldve

Nekem a 11éves gyári hátsók még most is kitolják magukat elég rendesen, nemtudom gázos e vagy csak sima olajos... de kitolja, a kemény gátlóimat meg két kézzel kellett összenyomni, hogy a helyére menjenek. A gyári rugó, gyári gátlóhoz képest a gyári rugó kemény gátló kombó meg legalább 5 cmet emelt.

Elküldve
Féltengely kanyarban szokott hangoskodni és határozottan kattog, a kerékcsapágy meg morogni szokott vagy búgni.

A kipufogó is kanyarban? :D :D

Elküldve
Nekem a 11éves gyári hátsók még most is kitolják magukat elég rendesen, nemtudom gázos e vagy csak sima olajos... de kitolja, a kemény gátlóimat meg két kézzel kellett összenyomni, hogy a helyére menjenek. A gyári rugó, gyári gátlóhoz képest a gyári rugó kemény gátló kombó meg legalább 5 cmet emelt.

Hát nekem se a régi, e az unixos nem emelt sehova.

A kipufogó is kanyarban? :D :D

Először igen a végén már álló helyzetben is, ekkor már gyanakodtam hogy mégsem a féltengely lesz az.... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.