peti16 Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Helló Srácok! Ha jól tudom a sedan és a csapott hátú Astra rugói meg egyeznek és csak a combié térnek el. Ha nem jól tudnám akkor javítsatok már ki légyszi
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele
spzoli Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele Azért ezzel vitatkoznék. :D
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Azért ezzel vitatkoznék. :) melyik felével? :D én is rosszul tudom :D
spzoli Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :) ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele melyik felével? B) én is rosszul tudom :D Ezzel. :D Színkódok jelölik a rugón, hogy milyen motoros, klímás v nem klímás...stb. :D
Gergőőő Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Ezzel. :D Színkódok jelölik a rugón, hogy milyen motoros, klímás v nem klímás...stb. :) jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :D viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük
spzoli Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :) viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük Ez nem templom. Van különbség. :D csak gondolj bele, hogy 1.4 8v fapad és 2.0 16v full mennyire más súlyú... :D
öcsibácsi Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 jó az lehet, láttam is az enyémen a jelölést mikor cserélni kellett :) viszont méret és keménység különbség nem hiszem h van köztük :D Gondolod? Mert az alap 1.4-es és a 2.0 klímás, szervós, ABS-es, stb. motor ugye ugyanolyan nehéz. :D
daykiller Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Zoli nyert. :D Nyert egy kört a hungaroringen.
J0hnny Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nyert egy kört a hungaroringen. Nem bír annyit a sas! :D
daykiller Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nem bír annyit a sas! :D Nem is azért, hanem el kell áztatni a pályát, mert túl száraz. :D
spzoli Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nem is azért, hanem el kell áztatni a pályát, mert túl száraz. B) Kijelöltem a darálót a koncertre... :D :D :)
astrásgyerek Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 csak a hátsó rugó esetében van így az első minden szériánál ugyanolyan méretű mivel a kombit (Caravánt :D ) jobban meg lehet terhelni más rugóerejű tekercs megy bele Ez nem templom. Van különbség. B) csak gondolj bele, hogy 1.4 8v fapad és 2.0 16v full mennyire más súlyú... :D és az X17DTL vs 1.4NZ? :D Ott azért vannak ám súlybeli különbségek... Amikor megvettem benzines rugói voltak benne, terpesztett, mint állat!! :D :) Szemmel is látható volt a különbség a csere utám! :D
pszilaj Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 A rugó témához hozzá szólva, a hétvégén beleraktunk a vasba egy pár hátsó "kigyengült" Caravan rugót. Az eredmény nem épp az volt amit vártam. :) Itt azért látszik, hogy hol éri a gumit a sárvédő, normál rugóval. :D És ez a normál helyzet elől. A hátsóról nem csináltam, mert mindenki tudja mennyi... :D
spzoli Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 A rugó témához hozzá szólva, a hétvégén beleraktunk a vasba egy pár hátsó "kigyengült" Caravan rugót. Az eredmény nem épp az volt amit vártam. :D http://kepfeltoltes.hu/110516/20110515052_...ltoltes.hu_.jpg Moonwalker rulz. :D Am a hátsókról Gergő is írta hogy tudja a differenciát, csak az elsőkről hitte hogy egyformák.
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Üdv. Egy kis segítséget kérnék tőletek! Szeretném kicserélni a lengőkaron a gömbcsuklót, kérdésem hogy lengőkarral együtt lehet ezt cserélni vagy külön gömbcsuklót is? Találtam külön csuklót de én ugy néztem hogy rá van szegecselve gyárilag! Köszi előre!
pszilaj Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Üdv. Egy kis segítséget kérnék tőletek! Szeretném kicserélni a lengőkaron a gömbcsuklót, kérdésem hogy lengőkarral együtt lehet ezt cserélni vagy külön gömbcsuklót is? Találtam külön csuklót de én ugy néztem hogy rá van szegecselve gyárilag! Köszi előre! A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D Pontosabban a szegecsek feját levágni, átfúrni 8-as fúróval és kiütni a szegecseket.
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 A gyári rá van szegecselve. Le kell vágni róla és utána már csavarral rögzíthető. :D És melyik fajtát érdemes megvenni mert van millió fajta!
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 És melyik fajtát érdemes megvenni mert van millió fajta! Amilyet a pénztárcád bír. :D
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Amilyet a pénztárcád bír. :D Árba nem nagy külömbség van a márkák közt!
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Árba nem nagy külömbség van a márkák közt! Lemförder vagy Febi pl. ...ja és külöNbség :D
ihbastra Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Lemförder vagy Febi pl. ...ja és külöNbség :D Kösz a segítséget! ...de szépírás 5-ös! :D
Krajcso Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Sziasztok! Ha főleg balra kanyarodáskor a jobb első futómű felől kottyanást érzek akkor melyik alkatrész esélyes? Ha egyenesen megyek, akkor is érezni, bár kevésbé, és a kormányon is érezni a kottyanást. Főleg rázós útszakaszon venni észre (kockakő, kavics, földút), hullámos úton nem igazán. Köze lehet ahhoz, hogy a féltengelyek már fel-le irányban is elég nagyot kottyannak, vagy a kettő hiba független? Üdv, Ákos
Recommended Posts