kknl Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Sziasztok kb egy éve cseréltem a stabilizátor rud babáit és ma láttam hogy leszakadtak... Ez miért van tipushiba???? Aszfalt úton járok , nem keménykedem , nem anyámal élek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Sziasztok kb egy éve cseréltem a stabilizátor rud babáit és ma láttam hogy leszakadtak... Ez miért van tipushiba???? Aszfalt úton járok , nem keménykedem , nem anyámal élek........ Akkor nekem más típusú autóm van, keménykedek, járdázok, pakolva odab.szom, és még nem szakadt le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sziasztok kb egy éve cseréltem a stabilizátor rud babáit és ma láttam hogy leszakadtak... Ez miért van tipushiba???? Aszfalt úton járok , nem keménykedem , nem anyámal élek........ Akkor nekem más típusú autóm van, keménykedek, járdázok, pakolva odab.szom, és még nem szakadt le. Én azokat nem cseréltem futómű felújításkor, mert még jók voltak! :D Azóta +70.000 km, és még mindíg jók. :D Nem típushiba ez, csak nem rosszat kell venni, hanem gyári minőségűt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Én azokat nem cseréltem futómű felújításkor, mert még jók voltak! :D Azóta +70.000 km, és még mindíg jók. :) Nem típushiba ez, csak nem rosszat kell venni, hanem gyári minőségűt. B) Lehet hogy legyártok magamnak kettőt , az tutira nem törik el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ha minden igaz, akkor a toronycsapágyamnál vannak gondok. Már kb. 3 éve hallok kisebb nyikkanást amikor pl. fekvőrendőrön haladok át. Mára ez az útegyenetlenségeknél is jelentkezik, sőt most már hangosan recseg-ropog... Ez lehet a gond, vagy esetleg lehet más is...? Köszi a választ előre is!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ha minden igaz, akkor a toronycsapágyamnál vannak gondok. Már kb. 3 éve hallok kisebb nyikkanást amikor pl. fekvőrendőrön haladok át. Mára ez az útegyenetlenségeknél is jelentkezik, sőt most már hangosan recseg-ropog... Ez lehet a gond, vagy esetleg lehet más is...? Köszi a választ előre is!:D Toronycsapágy kormány-kitekerés közben ropogna nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Passz, nem vagyok autószerelő, csak lelkes érdeklődő...:D Kormánykitekerésnél nincsen semmi zaj, vagy ellenállás. csak ha nagyobb útegyenetlenségbe vagy kisebb-nagyobb kátyúba hajtok (nem szándékosan, ilyen szar az út nálunk)... Mi lehet a gond akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Passz, nem vagyok autószerelő, csak lelkes érdeklődő...:D Kormánykitekerésnél nincsen semmi zaj, vagy ellenállás. csak ha nagyobb útegyenetlenségbe vagy kisebb-nagyobb kátyúba hajtok (nem szándékosan, ilyen szar az út nálunk)... Mi lehet a gond akkor? Halk a zene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ott a pont...:D Amúgy valami más ötlet? Remélem nem komoly a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ott a pont...:D Amúgy valami más ötlet? Remélem nem komoly a baj... Amit első körben végignéznék: szilentek, rugók, kipuf. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Amit első körben végignéznék: szilentek, rugók, kipuf. :D Szerintem meg először cseréljen féltengelyt (mint valaki :D ) aztán jöhetnek a filléres dolgok.. :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Ha minden igaz, akkor a toronycsapágyamnál vannak gondok. Már kb. 3 éve hallok kisebb nyikkanást amikor pl. fekvőrendőrön haladok át. Mára ez az útegyenetlenségeknél is jelentkezik, sőt most már hangosan recseg-ropog... Ez lehet a gond, vagy esetleg lehet más is...? Köszi a választ előre is!:D Nézd meg a rugókat, nekem is letört a bal elsőnek az alsó részéből majdnem egy menet. És az zörög ott az úthibák miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Hali. Ezt a perselyt is meg kell vennem a lengökar szilentekhez? http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=3310 Ez csak a tányér szilenthez kell, vagy a másikhoz is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Hali. Ezt a perselyt is meg kell vennem a lengökar szilentekhez? Ez csak a tányér szilenthez kell, vagy a másikhoz is? Mindbe van de adnak a szilenthez is ha veszel csak szilentet. Elvileg jár hozzá. Nekem legalább is volt a szilentekhez külön nem kelett vennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Mindbe van de adnak a szilenthez is ha veszel csak szilentet. Elvileg jár hozzá. Nekem legalább is volt a szilentekhez külön nem kelett vennem. Köszi a választ. Csak azért kérdezem, mert ezekn a képeken mintha lenne benne. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=6001 Azt hittem kell még külön is az hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 szerintetek az astra kormányműve egyezik a vectra-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 szerintetek az astra kormányműve egyezik a vectra-val? Látod, van itthon mind2 és még mindig nem néztem meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Látod, van itthon mind2 és még mindig nem néztem meg. :D megnéznéd nekem, mert cserés lesz nekem sajnos, szervós:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Holnap rálesek, lemérem neked. :D Valami fotót is készítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Hali. Ezt a perselyt is meg kell vennem a lengökar szilentekhez? http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=3310 Ez csak a tányér szilenthez kell, vagy a másikhoz is? Csak a tányérszilenthez kell, de ahhoz oldalanként 2 db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Csak a tányérszilenthez kell, de ahhoz oldalanként 2 db. Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 olvastam valami kormánykitekerésnél nyekergő ropogó hangot. nekem ha kitekerem a kormányt elég erős ropogó hangot hallok az első futóműtől... erről beszéltetek? (ha hideg van akkor erőteljesebb, régebben 30fokban nyáron elhallgatott de mostmár még ilyen jó időben is ropog :S) mi lehet a baj? :$ (a zene elég hangos :D:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 olvastam valami kormánykitekerésnél nyekergő ropogó hangot. nekem ha kitekerem a kormányt elég erős ropogó hangot hallok az első futóműtől... erről beszéltetek? (ha hideg van akkor erőteljesebb, régebben 30fokban nyáron elhallgatott de mostmár még ilyen jó időben is ropog :S) mi lehet a baj? :$ (a zene elég hangos :D:D) Toronycsapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 olvastam valami kormánykitekerésnél nyekergő ropogó hangot. nekem ha kitekerem a kormányt elég erős ropogó hangot hallok az első futóműtől... erről beszéltetek? (ha hideg van akkor erőteljesebb, régebben 30fokban nyáron elhallgatott de mostmár még ilyen jó időben is ropog :S) mi lehet a baj? :$ (a zene elég hangos :D:D) A zene sosem elég hangos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 olvastam valami kormánykitekerésnél nyekergő ropogó hangot. nekem ha kitekerem a kormányt elég erős ropogó hangot hallok az első futóműtől... erről beszéltetek? (ha hideg van akkor erőteljesebb, régebben 30fokban nyáron elhallgatott de mostmár még ilyen jó időben is ropog :S) mi lehet a baj? :$ (a zene elég hangos :D:D) Én még a melegben elhallgat fázisnál tarok. Két helyen is megnézettem, de a toronycsapágyat minenhol jónak ítélték. Persze bele ők sem látnak, de forgatták, tekerték tapogatták a rugótányért közben stb. amit viszont találtak az a lengőkar tányérszilent hiba. Még nem szakadt el de rendesen repedezett. Ezt most cserélni fogom. Hogy ez megszűnteti-e a nyekergésem is az nálam már csak ősszel, ha jönnek a hidegek, fog kiderülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts