Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem értem az enyém miért törik.Általában egyedül szoktam vele járni telepakolni sem szoktam nagyon.Ujjat hol érdemes megnézni?

nekem is 1 hónapja tört el a bal elsőm, vagyis maradt 1 db első és két hátsó rugóm amivel nem tudok mit kezdeni...

nekem is csak az alsó karika tört le belőle, de én komplett ültetőrugót vettem, ami úgy néz ki nem elég kemény hátul, így ahhoz hátra új gázos lengéscsillapítót kell vennem :D

a rugó szett egy 20as volt és postaköltséget nem is számoltak fel :)

de a gátló párja hátra eléri a 30at ha nem gagyit akarok B)

Megosztás:

nekem is 1 hónapja tört el a bal elsőm, vagyis maradt 1 db első és két hátsó rugóm amivel nem tudok mit kezdeni...

nekem is csak az alsó karika tört le belőle, de én komplett ültetőrugót vettem, ami úgy néz ki nem elég kemény hátul, így ahhoz hátra új gázos lengéscsillapítót kell vennem :(

a rugó szett egy 20as volt és postaköltséget nem is számoltak fel :)

de a gátló párja hátra eléri a 30at ha nem gagyit akarok B)

Én hátulra felújítottat raktam(itt könnyű cserélni). És keménységben a középutat választottam. Valami utcai sportost. :D

Egy év garit vállalnak rá és csak 5ezer volt darabja... :)

Megosztás:

Én hátulra felújítottat raktam(itt könnyű cserélni). És keménységben a középutat választottam. Valami utcai sportost. :D

Egy év garit vállalnak rá és csak 5ezer volt darabja... :)

hol tudnék én is beszerezni ilyet? :( már én is fél óra alatt cserélem a két hátsó rugót egyedül B) nekem jó lesz a legkeményebb csak ne üljön be ennyire, ha meg van terhelve a hátulja mert ez nagyon gáz... beülök a csomagtartóba és süllyed 2 centit XD

előre is köszi

Megosztás:

hol tudnék én is beszerezni ilyet? :) már én is fél óra alatt cserélem a két hátsó rugót egyedül B) nekem jó lesz a legkeményebb csak ne üljön be ennyire, ha meg van terhelve a hátulja mert ez nagyon gáz... beülök a csomagtartóba és süllyed 2 centit XD

előre is köszi

Na engem is érdekelne hol lehetne beszerezni.

Lehet, hogy elkerülte a figyelmeteket, de én a gátlóra írtam a felújítottat! :D

Viszont lehet kombinálni a dolgokat... :)

Ferdehátúba bele lehet nyomni egy Caravan rugót és máris kemény lesz...vagy épp Vectra A rugókat... :(

Megosztás:

számomra részlet kérdés mert nekem az is kell :) talán akkor az ültetőrugóm nem fog összekoppanni B)

Ha gondolod akkor holnap megérdeklődöm a gátlókat. De az ötezer nekem is úgy volt, h a régi(rosszat) ott hagytam cserében...

Ja és valahol a Nyírségben csinálják! :D

Megosztás:

Ha gondolod akkor holnap megérdeklődöm a gátlókat. De az ötezer nekem is úgy volt, h a régi(rosszat) ott hagytam cserében...

Ja és valahol a Nyírségben csinálják! :D

az nekem kicsit messze lenne, bár ha postázni tudnak az lehet jó lenne...

igazából nekem vmi olyan szakember kellene aki ezt az ültetőrugóm megedzené/ felkeményítené B) és akkor pluszba vennék mellé vmi jó gátlót és örömautózás lenne a 60 lovacskámmal :)

Megosztás:

az nekem kicsit messze lenne, bár ha postázni tudnak az lehet jó lenne...

igazából nekem vmi olyan szakember kellene aki ezt az ültetőrugóm megedzené/ felkeményítené B) és akkor pluszba vennék mellé vmi jó gátlót és örömautózás lenne a 60 lovacskámmal :D

Sajnos nekem is elég későn került a kezembe eme olvasmány...de érdemes elolvasni, ha futómű-változtatást akarsz csinálni...

LINK

Egyébként, biztos meg lehet velük beszélni...

Megosztás:

Nekem nincs eltörve, ma megemeltem és megnéztem. De nagyon lent van az alja. szinte tolja az orrát. Hepehupás uton járok mostanában, nagyon oda kell figyelnem, naponta vagy ötször verem oda az alját. Az olajteknőmön olyan horpadás van, hogy kb fél literrel kevesebb olaj kell bele. B)

Enyémen minimális horpadás volt kívülről, de belül meg van repedve. Hegesztés. :D

Megosztás:

Hát ilyesmi minőséget lehet 40-ért is venni... B)

http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat...mp;termek=47294

:(

kayaba jó minőségű mondjuk, és japános neve van :D De abbol csak 4 gátló 40körül mozog.

és olyan TA cuccod volt már?? én most ilyet vettem a caravanba 40/40esbe, mert a gáyik már libegősek, kiveszem a gátlókat, generáloztatom félkeményre én is, és ha meghalnak a TA gátlók, akkor kicserélem, a rugók meg csak bírják :)

Megosztás:

Dehogynem...csak lassabban! :(

A gátló nem igazán a magasságát határozza meg, hanem inkább az összenyomás sebességét ... B)

De ez szerény vélemény! :D

ha kétirányú a csillapítása :) Összefelé könnyen mennek az alap gátlók, és "kinyúlni" lassan nyúlnak. Illetve azt se árt sem elé venni, hogy a gátló eléggé jól nyomja magát kfelé, mikor beraktad sztem te is láttad, szóval emel is vmennyit rajta...

Megosztás:

ha kétirányú a csillapítása B) Összefelé könnyen mennek az alap gátlók, és "kinyúlni" lassan nyúlnak. Illetve azt se árt sem elé venni, hogy a gátló eléggé jól nyomja magát kfelé, mikor beraktad sztem te is láttad, szóval emel is vmennyit rajta...

Ami az enyémben van, nem emelt semmit... :)

Sőt, ahogy láttam, 2 cm-rel rövidebb is a gyárinál...viszont rendesen fogja a kocsit!

Ja és FK gyártmányú...:D

Megosztás:

ha kétirányú a csillapítása :D Összefelé könnyen mennek az alap gátlók, és "kinyúlni" lassan nyúlnak. Illetve azt se árt sem elé venni, hogy a gátló eléggé jól nyomja magát kfelé, mikor beraktad sztem te is láttad, szóval emel is vmennyit rajta...

He-he most képzeld e ha befele is lassan menne, minden fekvőrendőr megdobná a kocsit, mint it a végén a Lambót:

Klikk! B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.