Breki Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 De... de ne bacd el a kedvét :angry: <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szilentek is cserélve lettek? Talpasok? <_< Ha nem rosszak akkor minek? De... de ne bacd el a kedvét :P Ha mindent párban cserélnénk... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ha nem rosszak akkor minek? Ha mindent párban cserélnénk... <_< Hátmert mondjuk azt hívják felújításnak. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 annyira nem vált be az ültetőrugóm mint vártam... 40/40est, vettem de ha hátul 2 normál ember van akkor már egy közepes úthibán is beleér a kipufogócsőbe az a merevítés ami a két kerék lengőjét köti össze :S így inkább visszaraktam a gyári rugót Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 annyira nem vált be az ültetőrugóm mint vártam... 40/40est, vettem de ha hátul 2 normál ember van akkor már egy közepes úthibán is beleér a kipufogócsőbe az a merevítés ami a két kerék lengőjét köti össze :S így inkább visszaraktam a gyári rugót Az a hátsó híd. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Az a hátsó híd. :angry: jó kösz szakszavakkal még így autószerelőként sem mindig vagyok tisztában, ahogy a bosch számokat is lusta voltam mindig megtanulni... szted meg lehetne oldani h ne érjen bele a híd a kipufogóba? egyébként kipróbáltam h teleraktam járdalappal a csomitartót kb annyira mintha 3 db 80 kilós ember ülne hátul, és az ültetőrugó szinte 0-ra ment össze annyira h a tekercsei dörzsölik egymást, lehet gyenge az edzése <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 jó kösz szakszavakkal még így autószerelőként sem mindig vagyok tisztában, ahogy a bosch számokat is lusta voltam mindig megtanulni... szted meg lehetne oldani h ne érjen bele a híd a kipufogóba? egyébként kipróbáltam h teleraktam járdalappal a csomitartót kb annyira mintha 3 db 80 kilós ember ülne hátul, és az ültetőrugó szinte 0-ra ment össze annyira h a tekercsei dörzsölik egymást, lehet gyenge az edzése <_< Hát a hidat nem teheted máshova, esetleg csinálhatsz egy kanyart a kipufcsőbe, most nem emlékszem mennyi hely van felette, van amikor ott viszik el, és nem allul. Vagy a kipufdob kampóját lehet rövidebbre vágni, és akkor nem ér le olyan gyakran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 jó kösz szakszavakkal még így autószerelőként sem mindig vagyok tisztában, ahogy a bosch számokat is lusta voltam mindig megtanulni... szted meg lehetne oldani h ne érjen bele a híd a kipufogóba? egyébként kipróbáltam h teleraktam járdalappal a csomitartót kb annyira mintha 3 db 80 kilós ember ülne hátul, és az ültetőrugó szinte 0-ra ment össze annyira h a tekercsei dörzsölik egymást, lehet gyenge az edzése :angry: Erre azért nem lennék büszke... <_< Másrészt valszeg új kipufftartó gumibakokkal javulhat a helyzet vagy már mókolva volt a kipuff és nem a helyén van, lóg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Erre azért nem lennék büszke... <_< Másrészt valszeg új kipufftartó gumibakokkal javulhat a helyzet vagy már mókolva volt a kipuff és nem a helyén van, lóg. a kipuff és annak csövei, gumibakjai tökéletesen gyári helyükön és gyári kivitelükben vannak, itt csak az a probléma h ha annyira megül a kocsi hátulja amennyire a gyári rugóval max tömeggel se lenne képes akkor ér bele a kipuff csövébe egyébként ha nincs megterhelve akkor ültetőrugóval se ér bele, szal ezt az ültetőrugó számlájára lehet írni h nem elég kemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szilentek is cserélve lettek? Talpasok? <_< Azokat nem kellett... :P Szerencsére... Rugókat nem párban illene cserélni? :angry: De párban kellene, de 3 éven belül már ez a második rugó amit bele kellett rakni...és az már egy pár! :P Hátmert mondjuk azt hívják felújításnak. :P Való igaz. De csak azokat cseréltem, amik rosszak voltak... Viszont vinnem kell futóműbeállításra, mert a kormány balra áll, miközben egyenesen megyek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Viszont vinnem kell futóműbeállításra, mert a kormány balra áll, miközben egyenesen megyek... :angry: Inkább értékeld hogy tud menni egyenesen, és akkor már nem is olyan zavaró az hogy hogy áll a kormány. :P (ettől függetlenül be kell állítani, csak nem feltétlen a kormánykerék állása miatt <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Inkább értékeld hogy tud menni egyenesen, és akkor már nem is olyan zavaró az hogy hogy áll a kormány. :P (ettől függetlenül be kell állítani, csak nem feltétlen a kormánykerék állása miatt <_< ) Mindenképpen vinni fogom, mert a guminyomásokat én állítottam be...egyformára.:angry: Délelőtt felhívom a helyet, ahol már egyszer állították, aztán amint lehet viszem. Én szeretem ha a kormány rendesen áll. De attól még nehogy elkezdje nyalni a gumit valahol... Spzoli! A telók nagyon durvák!:P Amíg jó úton mentem iszonyúan lehet élvezni, hogy nem libeg a kanyarban, de mint egy vasúti átjárón átmentem, megéreztem milyen a rallyautó-fíling! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 beduplázódtam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 SziAZTOK..olyan problémám van hogy lámpánál állok induláskor van egy tompa koppanás bal oldalrol..gyanakszom a talpasra vagy hátsó lengökar szilent...a másik kormányzáskor pattogó rugohang..én már azon vagyok hogy kicserélek minden gömbfejet..toronycsapágyat ..szilentet... lengéscsillapitom 1.5 éves...mondjuk sztem ez nemjelent semmit ilyen xar utakon. Szerintetek hol kezdjem a vizsgálatot..Elegem van már a kopogásokbol..voltam futomüvesnél korábban mikor volt kopogásom ök nemláttak semmit..pedig akkor a kutyacsont volt xar..nemtudom miért nem vették ezt észre..ezért nemmerem elvinni oda..valakinek valami ötlet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 SziAZTOK..olyan problémám van hogy lámpánál állok induláskor van egy tompa koppanás bal oldalrol..gyanakszom a talpasra vagy hátsó lengökar szilent...a másik kormányzáskor pattogó rugohang..én már azon vagyok hogy kicserélek minden gömbfejet..toronycsapágyat ..szilentet... lengéscsillapitom 1.5 éves...mondjuk sztem ez nemjelent semmit ilyen xar utakon. Szerintetek hol kezdjem a vizsgálatot..Elegem van már a kopogásokbol..voltam futomüvesnél korábban mikor volt kopogásom ök nemláttak semmit..pedig akkor a kutyacsont volt xar..nemtudom miért nem vették ezt észre..ezért nemmerem elvinni oda..valakinek valami ötlet ? Fel kell emelni az elejét, megcibálni a kereket, lengőkart, esetleg befeszíteni valamivel, hogy kottyan-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Mindenképpen vinni fogom, mert a guminyomásokat én állítottam be...egyformára.:angry: Délelőtt felhívom a helyet, ahol már egyszer állították, aztán amint lehet viszem. Én szeretem ha a kormány rendesen áll. De attól még nehogy elkezdje nyalni a gumit valahol... Spzoli! A telók nagyon durvák!:P Amíg jó úton mentem iszonyúan lehet élvezni, hogy nem libeg a kanyarban, de mint egy vasúti átjárón átmentem, megéreztem milyen a rallyautó-fíling! :P <_< Örülök :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Fel kell emelni az elejét, megcibálni a kereket, lengőkart, esetleg befeszíteni valamivel, hogy kottyan-e... Azt viszont észrevettem hogy amit mondtam a rugopattogos hang az tuti a jobb oldali tronytol jön..Ott birom a rugot mozgatni egy kb 0.5 centit ide oda ..és annak van a pattogo hangja..Nemlenne jol meghuzva a telonak a csavarja..Rugotörést nem látok..érdekes dolgok ezek <_< számomra Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Azt viszont észrevettem hogy amit mondtam a rugopattogos hang az tuti a jobb oldali tronytol jön..Ott birom a rugot mozgatni egy kb 0.5 centit ide oda ..és annak van a pattogo hangja..Nemlenne jol meghuzva a telonak a csavarja..Rugotörést nem látok..érdekes dolgok ezek <_< számomra Ott akkor valami bibi van, a motortérben a két csavar meg van húzva? Ha a kocsi súlya nehezedik a rugóra akkor nem nagyon szabadna oldalirányban mozdulnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ott akkor valami bibi van, a motortérben a két csavar meg van húzva? Ha a kocsi súlya nehezedik a rugóra akkor nem nagyon szabadna oldalirányban mozdulnia. nem oldal irányba megy hanem körbe ide oda na mindegy kezd a t...m telelenni ezekkel a kopogásokkal...elöveszem barátomat Samut és összebarátkoznak majd.akkor megszünnek a kopogások... már cseréltem mindeg gömbfejet is benne igaz nem egyzserre mindent...de lehet ugy kellett volna...volt két autoszerelönél csak találgattak..na mondom ez komolytalan akkor..és ezek dolgoznak a javitö mühelyben..hagyjam ott azt mondták..mondom persze utána gyözzek fizetni azért is pénz kérnek hogy szobaálljanak velem...lehuzos egy társaság..na mindegy keresgélek még egy darabig ha nem akkor ugyhagyom oszt hagy kopogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 <_< Örülök :angry: Amiket kivett a szerelő, azok már önnön súlyuktól is összecsúsztak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Amiket kivett a szerelő, azok már önnön súlyuktól is összecsúsztak... :angry: Én nem mentem sokat a gsivel amiből kiszedtem őket, csak párszáz métert, viszont sokkal keményebb volt mint pl az én autóm. <_< Mondjuk az jelenleg elég komfortosnak mondható sztem.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Én nem mentem sokat a gsivel amiből kiszedtem őket, csak párszáz métert, viszont sokkal keményebb volt mint pl az én autóm. <_< Mondjuk az jelenleg elég komfortosnak mondható sztem.. :angry: A toronyszillenteket féltem is egy kicsit... A vasúti átjárókkal nem is volt gond... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 A toronyszillenteket féltem is egy kicsit... A vasúti átjárókkal nem is volt gond... <_< Ha nálam szétszedődik, akkor újat szoktam berakni...csapágyból is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ha nálam szétszedődik, akkor újat szoktam berakni...csapágyból is. Új van benne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Új van benne... :angry: Akkor nincs gond, egyszer úgy is elfárad. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts