zotya975 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Hella! Tegnap parkolásnál, jobbra, orral előre alászedett kormánynál elég furcsa hang hagyta el a futóművet. Olyan féknyikorgás szerű, de attól öblösebb, búgósabb hang volt. Ezt a 7végén még egyszer sikerül előhozni belőle, akkor is szűken jobbra fordulás volt lassú tempónál. Mi lehet a gebasz? Valami beleér valamibe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Valami beleér valamibe? :D :lol: Ok, de mi és mibe? Mármint lehetőség szinten? Mert elképzelésem sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 :D Ok, de mi és mibe? Mármint lehetőség szinten? Mert elképzelésem sincs. Nézd meg a műanyag kerékdob a helyén van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nézd meg a műanyag kerékdob a helyén van? Hm, amikor ez a szép hang kijött belőle akkor épp mosásból mentem vissza, és elég jól leverettem a kerék dobokat... Holnap megnézem, lehet nem csak a mocskot verettem le, ha nem a burkolatot is...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 esetleg vki tudna alternatívát, amolyan olcsóbb megoldást úgy, h nem kell bontott cuccot beraknom? vagyis vagy párban vagy szettben érdekelne új rugó, tipp is jó ahol keresni tudom... köszi Esetleg új " LESJÖFORS " rugót 2db-ot postával 21-ért már kapsz. Igaz nemtudom milyen vasad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Hella! Tegnap parkolásnál, jobbra, orral előre alászedett kormánynál elég furcsa hang hagyta el a futóművet. Olyan féknyikorgás szerű, de attól öblösebb, búgósabb hang volt. Ezt a 7végén még egyszer sikerül előhozni belőle, akkor is szűken jobbra fordulás volt lassú tempónál. Mi lehet a gebasz? Nem a toronycsapágy szórakozik az szokott alászedve idióta hangot kiadni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Esetleg új " LESJÖFORS " rugót 2db-ot postával 21-ért már kapsz. Igaz nemtudom milyen vasad van. ha már 20-nál többet kiadok érte lehet ültetőrugó lesz belőle, bár nemtom mennyire verné szét a futómű többi elemét a kemény rugó... :S én ezzel szemezek most http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/U...EL/ASTRA-F.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 ha már 20-nál többet kiadok érte lehet ültetőrugó lesz belőle, bár nemtom mennyire verné szét a futómű többi elemét a kemény rugó... :S én ezzel szemezek most http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/U...EL/ASTRA-F.html Ha már ültet a zember, akkor már csinálja rendesen, azt meg nem úszod meg pár ERR-ESS tuning rugóból :D Ezer futóműves szaki van az országban, akik párban gyártanak neked rugót amilyet akarsz. Errefelé 3 helyet is tudok, ahol 5-8 ezer környékéért kapsz egy párt. Nem kell a junikszba, meg a bárdiba rohanni mindenért ;) Dáwid neked csak a hátsók voltak eltörve? Ha jól emlékszem, akkor Laci cserélt első rugókat, C20XE rugókra, ugye? Nekem is hasonlót kellene keresni, mármint biztos nem lenne jó egy 1.4-es rugója, gondolom én hogy lejjebb lenne vele. Nem? Igen, én a hátsókat fogyasztom elég rendszeresen, dehát evvan :D Meglátjuk audiék mit tudnak a szeren :lol: Lacika használtan vett Zolitól egy pár XE rugót, teljesen jól áll vele a DR. 1.4-esével szimatolna szerintem keményen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nem a toronycsapágy szórakozik az szokott alászedve idióta hangot kiadni? A toronycsapágy az amúgy sanszos. Tavaly nyáron jött el, hogy hűvösebb időben klattyogott, de ahogy nőtt a hőmérséklet megszűnt a hang. Akkor még nem tudtam, hogy mi okozza ezt. Elvittem a szerelőmhöz, téli átnézésre, meg sz@rakodorr az alapjárati motor és ő mondta, h toronycsap lesz, de csak akkor cserélné ki ha pl lengéscsillapítót kell cserélni, vagy ha engem nagyon zavar az a klattyogó hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Lacika használtan vett Zolitól egy pár XE rugót, teljesen jól áll vele a DR. 1.4-es Azért túlzásba ne essünk...elég bakugró az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ha már ültet a zember, akkor már csinálja rendesen, azt meg nem úszod meg pár ERR-ESS tuning rugóból :D Ezer futóműves szaki van az országban, akik párban gyártanak neked rugót amilyet akarsz. Errefelé 3 helyet is tudok, ahol 5-8 ezer környékéért kapsz egy párt. Nem kell a junikszba, meg a bárdiba rohanni mindenért :D Igen ami igaz az igaz, tényleg a bárdihoz futkostam alkatrészekért. Most voltam ott egy fél órája és 12 rongyot mondott kedvezménnyel együtt darabárra amit rohadtul sokallok. Tudnál vmi elérhetőséget arról a helyről ahol ilyen piti áron adnak párba nekem első rugót? Nem akarok én minden áron ültetést, mivel még nincs vesekövem amit le kellene rázni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Azért túlzásba ne essünk...elég bakugró az. :lol: Jáááj... jó az :D Igen ami igaz az igaz, tényleg a bárdihoz futkostam alkatrészekért. Most voltam ott egy fél órája és 12 rongyot mondott kedvezménnyel együtt darabárra amit rohadtul sokallok. Tudnál vmi elérhetőséget arról a helyről ahol ilyen piti áron adnak párba nekem első rugót? Nem akarok én minden áron ültetést, mivel még nincs vesekövem amit le kellene rázni. :) Szeged környékén kicsit lövésem nincs, errefelé tudok :D http://bim.hu/ http://www.autorugojavitas.hu/ http://www.lengescsillapitokszivak.hu/ http://autorugo.patik.hu/ (én a Szivákhoz járok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Üdvözletem! Télen kezdtem észrevenni alacsony sebességnél (50-60) a kormány rángat. Gyorsítás után 80-90 a rángatás elmúlt, majd 100 felett ismét elviselhetetlen lett. Gondoltam az acélfelni kuka, de majd jön a jó idő és az aluval nem csinálja... nem a xart.... Alufelni centíroz, majd felrak és csinálja a szemét... A probléma immár csak 110 felett jelentkezik, de akkor is idegesítő... féktárcsa??? Véleményeket várok. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Üdvözletem! Télen kezdtem észrevenni alacsony sebességnél (50-60) a kormány rángat. Gyorsítás után 80-90 a rángatás elmúlt, majd 100 felett ismét elviselhetetlen lett. Gondoltam az acélfelni kuka, de majd jön a jó idő és az aluval nem csinálja... nem a xart.... Alufelni centíroz, majd felrak és csinálja a szemét... A probléma immár csak 110 felett jelentkezik, de akkor is idegesítő... féktárcsa??? Véleményeket várok. Előre is köszönöm. Megértést várok,ez nem ingyen szervíz! :D Féktárcsa, futómű ellenőrzés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Megértést várok,ez nem ingyen szervíz! :D Féktárcsa, futómű ellenőrzés. :D Köszkösz! Másra már nem tudok gondolni... az a baj h a szervízben szinte lekoptattak azzal hogy menjek centírozni... hát mondom kösz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Köszkösz! Másra már nem tudok gondolni... az a baj h a szervízben szinte lekoptattak azzal hogy menjek centírozni... hát mondom kösz :D Első körben jó ötlet. Az alufelni központosító gyűrűje/tehermentesítője ugye opel kompatibilis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nézd meg a műanyag kerékdob a helyén van? Szeva! A műanyag burkolatok a helyükön vannak. A később felmerült toronycsapágy problémát a szerelő haverom elvetette. Ma akárhogy próbáltam, nem volt hanghatás, szóval most nyugalom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Szeva! A műanyag burkolatok a helyükön vannak. A később felmerült toronycsapágy problémát a szerelő haverom elvetette. Ma akárhogy próbáltam, nem volt hanghatás, szóval most nyugalom van. Akkor jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Sziasztok! Adjatok tanácsot,ha tud valaki! Szeretném,ha magasabb lenne az autom/94-es ferdehátu astra/.Rugot,lengéscsillapitot,vagy netán mindkettöt cserélni kellene?Esetleg más tipusból kellene rakni alá valamit? Sokat cuccolok vele 2mázsákat a csomiban,és ilyenkor már zörög a pufó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Sziasztok! Adjatok tanácsot,ha tud valaki! Szeretném,ha magasabb lenne az autom/94-es ferdehátu astra/.Rugot,lengéscsillapitot,vagy netán mindkettöt cserélni kellene?Esetleg más tipusból kellene rakni alá valamit? Sokat cuccolok vele 2mázsákat a csomiban,és ilyenkor már zörög a pufó. www.airspring.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 www.airspring.hu Köszi! Nem lesz ettől fapados? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Köszi! Nem lesz ettől fapados? Csak akkor fújod föl, amikor meg van pakolva, és akkor is csak annyira amennyire neked tetszik. Nem digitális hogy csak betonkemény, és teljesen leeresztett állapota legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Csak akkor fújod föl, amikor meg van pakolva, és akkor is csak annyira amennyire neked tetszik. Nem digitális hogy csak betonkemény, és teljesen leeresztett állapota legyen :D Értem,köszi! Az áráról nem tudsz valamit? Nálam moost nagyon válság van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Értem,köszi! Az áráról nem tudsz valamit? Nálam moost nagyon válság van! Nemtom, én teher-rugó párti vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! Adjatok tanácsot,ha tud valaki! Szeretném,ha magasabb lenne az autom/94-es ferdehátu astra/.Rugot,lengéscsillapitot,vagy netán mindkettöt cserélni kellene?Esetleg más tipusból kellene rakni alá valamit? Sokat cuccolok vele 2mázsákat a csomiban,és ilyenkor már zörög a pufó. Dobjál bele Caravan rugókat és jól fogja bírni a terhelést de az egekben lesz a feneke... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts