daykiller Elküldve Január17, 2011 Elküldve Január17, 2011 Ugyan már Zotya. Egy furat nem gond ugye? :) :D Nem hát. Egy hatlapfejű, anya, alátét és kész is. :D
yankee Elküldve Január17, 2011 Elküldve Január17, 2011 B Corsa rugói jó Astrákba??? Hogyne. Csak szikrázni fog a kocsid alja. :) de láttam egy gsi-t a múltkor, amibe az volt hátul b corza rúgó. :D
Digiwolf Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! Ismeri valaki a: R.O.C (sweden) márkát? Opel astra F-ről lenne szó! Használtan vásárolnám... Szép állapotu! Max. mennyi pénzet lenne érdemes adni értük? (4db) Unix-nál 67000 Huf az új ára... Valakinek van tapasztalata? R.O.C rugókkal kapcsolatban? Üdv:D
Rob Roy Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Üdv. Első lengéscsillapítókat kell cserélnem. Tudnátok ajánlani valamit? Fontos lenne hogy inkább az olcsóbb kategória legyen. Köszönöm.
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Üdv. Első lengéscsillapítókat kell cserélnem. Tudnátok ajánlani valamit? Fontos lenne hogy inkább az olcsóbb kategória legyen. Köszönöm. Szerintem ez nem rossz ár/érték arányú cucc: http://www.delparts.hu/index.php?choice=te...4&motid=268
Dj JocEe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Szerintem ez nem rossz ár/érték arányú cucc: http://www.delparts.hu/index.php?choice=te...4&motid=268 Nemjo a link, nem jelenik meg semmi cikk :lol:
Rob Roy Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Közben szétnéztem a Bárdinál. ( ott tudok szerezni egy kis kedvezményt). Erről mi a vélemény? Esetleg ismeri valaki? LIP Gázos lcs. (11634Huf)
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Nemjo a link, nem jelenik meg semmi cikk :lol: Nálam működik. Ha nálad nem akkor pötyögd be a címsorba :D
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Közben szétnéztem a Bárdinál. ( ott tudok szerezni egy kis kedvezményt). Erről mi a vélemény? Esetleg ismeri valaki? LIP Gázos lcs. (11634Huf) Hát ezt nem ösmerem, de szerintem amit én linkeltem Delphi-t, az azért egy elég neves márka, és szerintem az ára is jó :lol:
Rob Roy Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Köszi, valóban jó választásnak tűnik. A lengéscsillapítóval együtt szokás még valamit cserélni? Ne érjen már meglepi. :lol:
pebe Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Köszi, valóban jó választásnak tűnik. A lengéscsillapítóval együtt szokás még valamit cserélni? Ne érjen már meglepi. :lol: Finn gomb sincs :D Elsőt még nem cseréltem, csak hátsót, ott nem kellett mást.
Tiv. Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Köszi, valóban jó választásnak tűnik. A lengéscsillapítóval együtt szokás még valamit cserélni? Ne érjen már meglepi. :lol: Toronycsapágy esetleg. Nem drága, de emiatt ne kelljen még egyszer szétszedni.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Apropó toronycsapágy. Már biztos írtam... Nekem kormány tekeréskor olyan gumis nyekergés hallatszik a tornyok felől. Szigorúan csak 5fok alatti hőmérsékletben. Nem recsegés, ropogás mint egy tönkrement csapágynál hanem inkább mintha a gumiszilent mocorogna a helyén. Az egész futómű amúgy renben van nem kotyog, kopog semmi. Lehet hogy csak a gumi alkatrészek kikeményedtek és hidegben nem akarnak gumiként viselkedni? (még minden gyári 15év 150ekm) Mivel csak azon a pár téli hónapon csinálja amikor hideg van így eddig nem foglalkoztam vele különösebben. (már vagy 4 éve csinálja)
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Apropó toronycsapágy. Már biztos írtam... Nekem kormány tekeréskor olyan gumis nyekergés hallatszik a tornyok felől. Szigorúan csak 5fok alatti hőmérsékletben. Nem recsegés, ropogás mint egy tönkrement csapágynál hanem inkább mintha a gumiszilent mocorogna a helyén. Az egész futómű amúgy renben van nem kotyog, kopog semmi. Lehet hogy csak a gumi alkatrészek kikeményedtek és hidegben nem akarnak gumiként viselkedni? (még minden gyári 15év 150ekm) Mivel csak azon a pár téli hónapon csinálja amikor hideg van így eddig nem foglalkoztam vele különösebben. (már vagy 4 éve csinálja) Toronycsapágy! Nekem is ezt csinálta az astra. :lol:
kknl Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Elromlott a hátsó kerékagy a kocsimon , ugytudom nem lehet javitani ,vagy mégis? Menyibe kerül egy ABS jeladós???? a legolcsóbb érdekel
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Elromlott a hátsó kerékagy a kocsimon , ugytudom nem lehet javitani ,vagy mégis? Menyibe kerül egy ABS jeladós???? a legolcsóbb érdekel Elromlott? :lol: Sedan,caravan?Moci?
daykiller Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Elromlott? :lol: Sedan,caravan?Moci? Gondolom a jeladóra gondolt, hogy "hátsó kerékagy". :D
J0hnny Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Gondolom a jeladóra gondolt, hogy "hátsó kerékagy". :lol: Bazee, te WW2-ben dekódoltad az enigmát? :D
daykiller Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Bazee, te WW2-ben dekódoltad az enigmát? :lol: Írógépekkel nem foglalkozom. :D
kknl Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Elromlott? :lol: Sedan,caravan?Moci? Caravan 1,6 SZR ABS jelados hátsó kerékagy
öcsibácsi Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Caravan 1,6 SZR ABS jelados hátsó kerékagy 36eft. :lol:
daykiller Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az egy kicit sok SKF van 25-ért Akkor meg minek kérdezed? :lol:
Recommended Posts