Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet nincs a helyén a kerékdob :lol:
Az lehet, de látszólag a helyén van. Minden csavar és patent megvan. Majd foglalkozok vele, mert úgyis kell vennem plusz takaróelemet a dobba, ami hivatott védeni a hosszbordást a felverődő víz ellen. Azt tropára törte.

Ilyet senki sem mondott.... :lol:
De. Én. :)
Elküldve
Miért? Nem szimmetrikus a két oldalad?

De, csak valamiért, ha megülteted az ef######trát, akkor jobb oldalon inkább hajlamos beleéni a kerék, mint balságoson...

• 2 weeks later...
Elküldve
Kinek van 40% kedvezménye az 1-ik autósboltban?

Próbáld meg ott.

Nincs nekik. Csak féltengellyel együtt forgalmazzák. Bárdi, csak rendelésre. Lángautó, nincs nekik. Start autó, rendelésre németből. Gondoltam valaki tud az Opel kereskedésen kívül más ötletet.

Elküldve
Vett már valaki féltengely szimmeringet? És ha igen hol?

Az a szimering kell a mi a difiben van , nem????? 960ft!!!

Van mérete?

Elküldve
Nincs nekik. Csak féltengellyel együtt forgalmazzák. Bárdi, csak rendelésre. Lángautó, nincs nekik. Start autó, rendelésre németből. Gondoltam valaki tud az Opel kereskedésen kívül más ötletet.

Biztos, hogy lehet kapni, mert nekem már cserélték. Sztem méret szerint kell kérni pl. csapágyboltban.

Elküldve
A differenciálműből kijövő féltengely szimeringje.

A 900ft-os szinte minden autósboltban raktáronlévő szimering okoz ekkora problémát?

Szerintem nem érdemes kicserélni mert lehet hogy váltóolaj is fog kifolyni :lol:

35x54x10 vagy 35x54x10/15 elég gyakori méret

Elküldve
A 900ft-os szinte minden autósboltban raktáronlévő szimering okoz ekkora problémát?

Szerintem nem érdemes kicserélni mert lehet hogy váltóolaj is fog kifolyni :lol:

Akkor már érdemes kicserélni a váltóolajat.

Elküldve

Gondolom pont azért akarja cserélni, mert ereszt nem? :lol:

Elküldve
Gondolom pont azért akarja cserélni, mert ereszt nem? :lol:

Dehogy, csak hobbiból. :)

Dehogy!!!!

Az + költség :lol:

És? Jó, ha ki van cserélve. Enyém váltónak is jól esett, hogy kapott új olajat.

Elküldve
Akkor már érdemes kicserélni a váltóolajat.

Egyértelmű! :lol:

Aztán nem lesz baj vele pár évig!

Enyém is kapott új szimeringeket, és olajat... de nem szivárgás miatt, hanem mert amikor megvettem konkrétan nem volt benne szinte semmi olaj! ( azért a szintet sem árt ellenőrizni néha, mert a váltó tetején lévő kis szimeringnél is el tud ám menni valéamennyicske olaj! :lol: )

Elküldve
Egyértelmű! :)

Aztán nem lesz baj vele pár évig!

Enyém is kapott új szimeringeket, és olajat... de nem szivárgás miatt, hanem mert amikor megvettem konkrétan nem volt benne szinte semmi olaj! ( azért a szintet sem árt ellenőrizni néha, mert a váltó tetején lévő kis szimeringnél is el tud ám menni valéamennyicske olaj! :lol: )

Hát igen, amikor kihúztam a féltengelyt, egy csepp olaj nem jött ki. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.