Nono88 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Akkor a csapágy csere aktuális így is, úgy is. akkor jólvan akkor :excl: mivell csattanik is valami a bal oldalon is ahol látszólag rendben van...ott is lehetséges hogy eltörött..attól függetlenűl hogy a helyén van? a másik...erre lehet toronymerevítőt rakni? köszi: Norbert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 akkor jólvan akkor :excl: mivell csattanik is valami a bal oldalon is ahol látszólag rendben van...ott is lehetséges hogy eltörött..attól függetlenűl hogy a helyén van? a másik...erre lehet toronymerevítőt rakni? köszi: Norbert A csattanásban nem vagyok biztos, hogy a csapágytól lehet. Át kéne rángatni az első futóművet, akkor kiderül honnan jön. Lehetni éppen lehet, de minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 A csattanásban nem vagyok biztos, hogy a csapágytól lehet. Át kéne rángatni az első futóművet, akkor kiderül honnan jön. Lehetni éppen lehet, de minek? csak érdeklődtem :excl: Köszi szépen a válaszaidat! További jóéjszakát! Üdv: Norbert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy tudja e valaki rövidebbek-e a Gsi rugcsik a normál astra rugónál? És kb mennyivel? + F Astra alá betehető ? Előre rugókról lenne szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy tudja e valaki rövidebbek-e a Gsi rugcsik a normál astra rugónál? És kb mennyivel? + F Astra alá betehető ? Előre rugókról lenne szó! Be lehet tenni. Semmi változás nincs. Mindössze annyi, hogy valószínűleg erősebbek azok a rugók a nagy motor miatt. Ez azt jelentené, hogy te hiába teszed be a tieden semmit nem ültetne a kis motor végett. Lehet, hogy amúgy rövidebb. De mindenképpen erősebb. Lehet észre se vennéd mit ültet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék hogy tudja e valaki rövidebbek-e a Gsi rugcsik a normál astra rugónál? És kb mennyivel? + F Astra alá betehető ? Előre rugókról lenne szó! Hali! Amit én tettem előre GSi rugó, 29cm magas volt. Amit kivettem belőle 35cm (ez nem a gyári volt, ezt is GSi-ként vettem, de eltört az egyik). Ez a 6cm difi annyit jelentett, hogy a kasztni 2cm-t ült le (kb. ilyen magasan volt az eredeti gyári rugóval is :excl: Földtől mérve a sárvédőív tetejéig 64cm most (csakhogy tud mihez viszonyítani). Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hali! Amit én tettem előre GSi rugó, 29cm magas volt. Amit kivettem belőle 35cm (ez nem a gyári volt, ezt is GSi-ként vettem, de eltört az egyik). Ez a 6cm difi annyit jelentett, hogy a kasztni 2cm-t ült le (kb. ilyen magasan volt az eredeti gyári rugóval is :excl: Földtől mérve a sárvédőív tetejéig 64cm most (csakhogy tud mihez viszonyítani). Magyarul semmit nem fog ülni a gsi rugóval. :( ha jól értelmeztem a szöveged. Hgy a törött rugóval volt 2cm-vel alacsonyabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Magyarul semmit nem fog ülni a gsi rugóval. :( ha jól értelmeztem a szöveged. Hgy a törött rugóval volt 2cm-vel alacsonyabb. C20NE, nem klímás rugóval leül szépen. :excl: Nekem és Udinak is az van a gépekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Magyarul semmit nem fog ülni a gsi rugóval. :lol: ha jól értelmeztem a szöveged. Hgy a törött rugóval volt 2cm-vel alacsonyabb. Akkor rosszul fogalmaztam :( : Ami most van GSi azzal 64cm az ív teteje a földtől, ami előtte volt (állítólag GSi volt az is) 66cm (a törött és az ép oldalon is). És amikor a gyári 1.4Si rugó volt bent, akkor azzal is kb. 64cm-n volt (csak az is eltört). Szal előre megjósolni, hogy mennyit fog ülni :excl: Más a menetszám, keménység, méret. Próba, cseresznye. Ha nem lettek volna a törések, én se próbálgattam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 60as ültetővel sem ül eléggé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 No, ez a jelen állapot: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 No, ez a jelen állapot: http://pics.coldline.hu/pics/125544-20101119-I6L8GA.jpg Baróóómagas. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ez van :( Megyek le garázsba, üresen épp nem ér le az alja :excl: De most legalább faca telókat is kapott a rugócserekor, megszűnt a limbó-hintó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki F astra trapézgömbfej vajon jó G astrába, vagy abba másmilyen kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki F astra trapézgömbfej vajon jó G astrába, vagy abba másmilyen kell ? Milyen évjáratú az autód? A bárdi lista ugyanazt hozza a 2004-esre, mint az enyémre. Lehet, hogy egyforma..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki F astra trapézgömbfej vajon jó G astrába, vagy abba másmilyen kell ? Epc mást hoz rá: F-re cikk:90297863 kat:1603167 G-re cikk: 90512982 kat: 352800 ( drágáb ) 0352800600 (olcsóbb) amúgy nem tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki F astra trapézgömbfej vajon jó G astrába, vagy abba másmilyen kell ? Sajnos azt nem tudom, hogy egyforma-e. Megmaradt alkatrészről van szó, hogy felhasználható-e? Milyen évjáratú az autód? A bárdi lista ugyanazt hozza a 2004-esre, mint az enyémre. Lehet, hogy egyforma..... Sajnos a Bárdi webshopnál (is!) már futottam bele érdekességekbe. Nálam az évjárat (02) miatt keveri az F és G cikkszámokat, persze most már csak 98 előttit adok meg neki. A unix pedig a múltkor még adagoló tömítéskészletet is hozott az enyémre :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Milyen évjáratú az autód? A bárdi lista ugyanazt hozza a 2004-esre, mint az enyémre. Lehet, hogy egyforma..... Az F astrám 94-es évjárat volt.. Még anno kaptam hozzá a gömbfejet, és megmaradt. Asszem fölrakom az eladó alkatrészek közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Az F astrám 94-es évjárat volt.. Még anno kaptam hozzá a gömbfejet, és megmaradt. Asszem fölrakom az eladó alkatrészek közé. Ne valószinű, hogy jó bele. A G trapéznak nem menetes az a kúpos akármi, ami a kerékagyba megy. Az F trapéz viszont menetes. Ha jól tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 C20NE, nem klímás rugóval leül szépen. :excl: Nekem és Udinak is az van a gépekben. Na ezt jó tudni. De magamtól c20xe-t nem is próbáltam volna. Mondjuk NE-t se. :( És kb mennyivel alacsonyabb tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Na ezt jó tudni. De magamtól c20xe-t nem is próbáltam volna. Mondjuk NE-t se. :excl: És kb mennyivel alacsonyabb tőle? Kb 20mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel67 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sziasztok, Tudna valaki ajánlani megbízható futómű szervízt Budapesten? Ha Újpesthez közel van nem baj... :excl: jöhet priváltba is. Jobb első futómű gödrökben vasúti átjáróban fémesen kopog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sziasztok, Tudna valaki ajánlani megbízható futómű szervízt Budapesten? Ha Újpesthez közel van nem baj... :excl: jöhet priváltba is. Jobb első futómű gödrökben vasúti átjáróban fémesen kopog. Szia. Sziváknál próbálkozzál, a külső Váci úton-Zrinyi sarkán van. 06 1 370 23 85. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
URóbert Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenki. Olyan kérdésem lenne(bár lehet volt már valahol,de már órák óta olvasom és nem találtam róla semmit)hogy adott egy 92"-es Opel Astra F Caravan és a hátsó rugók eltörtek,cseréltem bontott diesel Caravan-éra,de az egyik oldali már megint eltört és amúgy is gyengének és alacsonynak találom.Szeretnék erősebb(de olcsó rugót,akár bontva is)belerakni,hogy úgy nézzen ki mint az ideges cserebogár:)Láttam ilyen verdákat a környéken is már. A másik kérdésem,ha földúton megyek akkor kopog és nyikorog az eleje bal oldalon.Mi lehet?Alsó gömbfej,szilent,vagy mi? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv: Róbert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenki. Olyan kérdésem lenne(bár lehet volt már valahol,de már órák óta olvasom és nem találtam róla semmit)hogy adott egy 92"-es Opel Astra F Caravan és a hátsó rugók eltörtek,cseréltem bontott diesel Caravan-éra,de az egyik oldali már megint eltört és amúgy is gyengének és alacsonynak találom.Szeretnék erősebb(de olcsó rugót,akár bontva is)belerakni,hogy úgy nézzen ki mint az ideges cserebogár:)Láttam ilyen verdákat a környéken is már. A másik kérdésem,ha földúton megyek akkor kopog és nyikorog az eleje bal oldalon.Mi lehet?Alsó gömbfej,szilent,vagy mi? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv: Róbert Szia. Sziváknál próbálkozzál, a külső Váci úton-Zrinyi sarkán van. 06 1 370 23 85. :excl: Hülyeség úgy megemelni a hátulját, de egy erősített rugóval már nem teszi le a földre megpakolva se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts