czola Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Gumi. Én jártam már így. Cseréld meg az első-hátsó tengely kerekeit, egy próbát megér. Nem, mert már próbáltam, de köszi a tippet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem, mert már próbáltam, de köszi a tippet. Akkor lengéscsillapító = "A kormány ide-oda mozgatáskor könnyen billeg jobbra-ballra." ez arra utal. Vagy esetleg a rugó, nincs véletlenül eltörve? Több ötletem nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Guminyomás ok? Mennyire húz jobbra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Guminyomás ok? Mennyire húz jobbra? Guminyomás 2,3 mind2 oldalon. Azzal kezdtük a beállítást. Annyira húz jobbra, hogy 80nál ha elengedem a kormányt 1mp után már vissza kell húznom, hogy ne sodródjak le az útról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Guminyomás 2,3 mind2 oldalon. Azzal kezdtük a beállítást. Annyira húz jobbra, hogy 80nál ha elengedem a kormányt 1mp után már vissza kell húznom, hogy ne sodródjak le az útról. A két első gumi nem kopik félre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 A két első gumi nem kopik félre? dehogynem, nagyon is. A bal első belső széle "slick-re" kopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 dehogynem, nagyon is. A bal első belső széle "slick-re" kopott. Valami más is lóg abban a futóműben... Nem volt puffos a bal eleje a kocsinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 dehogynem, nagyon is. A bal első belső széle "slick-re" kopott. Nekem arra azt mondták, a rázópadozás után, hogy lengőkar-szilent csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! Ma voltam futőmű állításon, mert az autó jobbra húzott. Kicserélték a jobboldali gömbcsuklót is, mert állítólag lötyögött, lógott. A beállításon minden érték zöldön volt. Most is ugyanúgy jobbra húz, mint eddig. Mi lehet a probléma. (A kormány ide-oda mozgatáskor könnyen billeg jobbra-ballra.) A segítséget előre is köszönöm. Nézd meg a jobb hátsó rugót, hogy ép-e. (Persze először a guminyomást ahogy a többiek írták) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Valami más is lóg abban a futóműben... Nem volt puffos a bal eleje a kocsinak? puffos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 puffos? Törött :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nézd meg a jobb hátsó rugót, hogy ép-e. (Persze először a guminyomást ahogy a többiek írták) Erre azt mondták, hogy ha baj lenne vele, meg lenne rogyva a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Valami más is lóg abban a futóműben... Nem volt puffos a bal eleje a kocsinak? Nem tudok törésről, 10 évesen vettem, 98.000 km-el. Nem tudom sajnos, hogy nálam vált-e ilyenné a futómű, vagy úgy vettem. Eleinte nem nagyon foglalkoztam a hibával, míg le nem ette a gumit. Azt mondták, hogy még az is lehet, hogy az első-hátsó tengely között nem megfelelő a távolság. Mikor állították az első futóművet, akkor ezt nem nézték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Erre azt mondták, hogy ha baj lenne vele, meg lenne rogyva a kocsi <_< Nekem egy fél menet le volt törve az egyik hátsóból, és amíg nem feküdtünk alá valamiért, nem is tudtunk róla :) Nem látszott rajta annyira, hogy feltűnő lett volna. Egy alánézést megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nekem egy fél menet le volt törve az egyik hátsóból, és amíg nem feküdtünk alá valamiért, nem is tudtunk róla :) Nem látszott rajta annyira, hogy feltűnő lett volna. Egy alánézést megér :D világos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Erre azt mondták, hogy ha baj lenne vele, meg lenne rogyva a kocsi :) Nekem egy centit volt a jobb fele megrogyva és csak akkor lehetett észrevenni ha újjal lemértem de annál szebben húzott félre az autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nekem egy centit volt a jobb fele megrogyva és csak akkor lehetett észrevenni ha újjal lemértem de annál szebben húzott félre az autó. :) Köszi szépen a tippet, megyek és lemérem én is. Olyan gond lehet esetleg, hogy öreg gumi, öreg felni? Arra akarok kilyukadni, hogy télre veszek rá acélfelnit + új gumit. Azzal esetleg lehet, hogy nem húz félre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Köszi szépen a tippet, megyek és lemérem én is. Olyan gond lehet esetleg, hogy öreg gumi, öreg felni? Arra akarok kilyukadni, hogy télre veszek rá acélfelnit + új gumit. Azzal esetleg lehet, hogy nem húz félre... :) Szerintem tökmindegy öreg gumi, öreg felni, ne rázzon oszt csókolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nekem egy centit volt a jobb fele megrogyva és csak akkor lehetett észrevenni ha újjal lemértem de annál szebben húzott félre az autó. :) lemértem, mind2 oldalon mind2 tengelyen megegyezik a távolság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hali ha valaki tud segíteni akko légyszi válaszoljon! Van egy pár E Kadettből származó hátsó rúgó A kérdesem be lehet-e rakni F Astra alá? Mindkettő ferdehátú! Előre is köszi.Viktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 lemértem, mind2 oldalon mind2 tengelyen megegyezik a távolság Akkor irány a benzinkút és egyforma légkört mind2 oldalon. Utána próba, ha még mindig nem jó akkor futószög állítás de vigyázz becsapósak az utak, mert a közepük magasabban van. Az is durván meghordozza az autót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Szerintem tökmindegy öreg gumi, öreg felni, ne rázzon oszt csókolom. :icon13: Annyira azért nem így fest a dolog :lol: gyári alu, nem ráz, nem üt és félre húz -ugyanazok a gumik viva acélfelnin és egyenesen megy :) téli gumik acélfelniken amik szintén hibátlanok, akárhogy volt forgatva/cserélve ugyanúgy húz jobbra :D na erre varrj valamit.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Annyira azért nem így fest a dolog :lol: gyári alu, nem ráz, nem üt és félre húz -ugyanazok a gumik viva acélfelnin és egyenesen megy :D téli gumik acélfelniken amik szintén hibátlanok, akárhogy volt forgatva/cserélve ugyanúgy húz jobbra <_< na erre varrj valamit.. :icon13: Erre azt mondom, hogy nem a keréknél kell keresni a hibát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Erre azt mondom, hogy nem a keréknél kell keresni a hibát. :) Ovális a kormány? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ovális a kormány? :) :D Vagy kocka. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts