Ihász-Ollé Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Hali! Astra f be akarok venni előre valami kemény gátlót nem tom h sachs v monroe v bilstein lenne keményebb. Ha ebben tudtok akkos segitsetek. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Mondjuk vegyél állítható keménységűt és a saját ízlésed szerint állítod be. KYB v. Koni is jó lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hali! Astra f be akarok venni előre valami kemény gátlót nem tom h sachs v monroe v bilstein lenne keményebb. Ha ebben tudtok akkos segitsetek. Köszi En hatra raktam kyb felkemeny gazos gatlot, olyan kemeny lett mint a bun... Egy kavicsot is meg lehet erezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KOVI185 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Üdv! Én most vettem egy astra f 1.4 i-t és az lenne a kérdésem hogy ha a gsi rugóit beleraknám akkor leülne-e 3-4 cm vagy inkább emelné mert a gsi-nek a 2000-es motorja biztos hogy nehezebb mint az 1.4-es. A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Üdv! Én most vettem egy astra f 1.4 i-t és az lenne a kérdésem hogy ha a gsi rugóit beleraknám akkor leülne-e 3-4 cm vagy inkább emelné mert a gsi-nek a 2000-es motorja biztos hogy nehezebb mint az 1.4-es. A válaszokat előre is köszönöm. Szerintem valószínű, hogy az orrát megemelné. Nekem a dízel alatt elől van C20XE rugó...na azzal mondhatni nem változott semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem valószínű, hogy az orrát megemelné. Nekem a dízel alatt elől van C20XE rugó...na azzal mondhatni nem változott semmit. A dízel sokkal nehezebb, mint az egynégy... Udinak elvileg jó az ne rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 A dízel sokkal nehezebb, mint az egynégy... Udinak elvileg jó az ne rugó. hmm..hát ki kell próbálni. Aztán majd lesz valami. Nekem a hátulja a sedan rugótól krvára leült... Aztán bontóban becserélték 2 caravan rugóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ihász-Ollé Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Hali. tud valaki valamit a Ta-Technix gátlokról???? Nem tom milyen minőségűek meg h milyen kemények, és h jó vétel e. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Rendbe akarom hozni a futóművét az Astrának, mert sokszor olyan érzésem van, hogy egy ladikban ülök... ha lenyomom kézzel a kocsit a gátlóknál, háromszor üt vissza, mint Ludas Matyi. A négy gátló az kuka, a hátsó rugókat is cserélem, mert felemás van benne (az egyik el volt törve), és ami még eredeti, arról is le van válva a festék teljesen, alatta pedig zabálja a rozsda, nem néz ki túl fényesen. Szerintetek érdemes lenne az első rugókat is cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Rendbe akarom hozni a futóművét az Astrának, mert sokszor olyan érzésem van, hogy egy ladikban ülök... ha lenyomom kézzel a kocsit a gátlóknál, háromszor üt vissza, mint Ludas Matyi. A négy gátló az kuka, a hátsó rugókat is cserélem, mert felemás van benne (az egyik el volt törve), és ami még eredeti, arról is le van válva a festék teljesen, alatta pedig zabálja a rozsda, nem néz ki túl fényesen. Szerintetek érdemes lenne az első rugókat is cserélni? Ha nincs velük gond (nem ül nagyon az eleje, nem töröttek), akkor felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Akkor hagyom, köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Üdv! Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék utánanézni, vagy ki tudja teljes bizonyossággal megmondani, hogy milyen féltengelycsukló kell az autómba (17 DR, '93-as Caravan) nézegettem különböző webshopokat és elég sok fajta van (különböző fogazással pl: 22 vagy 33 stb.) Valamint a legtöbbnél azt írja, hogy ABS gyűrűvel, az enyémben viszont nincs ABS, attól egy ilyen még jó lehet bele? Tudom a legegyszerűbb, ha a szakkereskedőtől kérem és majd ő a tutit adja. Csak ahogy nézegetem a bolti ár magasan a netes árak fölött van. neten találtam már 10e körül, míg bolti noname 16e-től indul. Ja és úgy szeretném szétbontani, hogy az új már meglegyen, szóval nincs idő szétszedni, fogakat számlálni, rendelni és várni 2-3 napot. Ezért szeretném előre kideríteni, hogy mit rendeljek. Ja, és még egy fontos: a két oldal szimmetrikus? Szóval ugyan olyat rendelhetek a bal és a jobb oldalra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Üdv! Kérdésem az lenne, hogy hol tudnék utánanézni, vagy ki tudja teljes bizonyossággal megmondani, hogy milyen féltengelycsukló kell az autómba (17 DR, '93-as Caravan) nézegettem különböző webshopokat és elég sok fajta van (különböző fogazással pl: 22 vagy 33 stb.) Valamint a legtöbbnél azt írja, hogy ABS gyűrűvel, az enyémben viszont nincs ABS, attól egy ilyen még jó lehet bele? Tudom a legegyszerűbb, ha a szakkereskedőtől kérem és majd ő a tutit adja. Csak ahogy nézegetem a bolti ár magasan a netes árak fölött van. neten találtam már 10e körül, míg bolti noname 16e-től indul. Ja és úgy szeretném szétbontani, hogy az új már meglegyen, szóval nincs idő szétszedni, fogakat számlálni, rendelni és várni 2-3 napot. Ezért szeretném előre kideríteni, hogy mit rendeljek. Ja, és még egy fontos: a két oldal szimmetrikus? Szóval ugyan olyat rendelhetek a bal és a jobb oldalra? http://www.csergoe.hu/ ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 http://www.csergoe.hu/ ^_^ Csergőékkel kapcsolatban nincs túl jó tapasztalatom. Egyszer próbálkoztam náluk telefonon infót beszerezni, és egy elég paraszt ürgével hozott össze a sors. Tudom hülye vagyok, de az első benyomás alapján leírtam őket. Azért lehet, hogy érdemes volna adni nekik még egy esélyt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Csergőékkel kapcsolatban nincs túl jó tapasztalatom. Egyszer próbálkoztam náluk telefonon infót beszerezni, és egy elég paraszt ürgével hozott össze a sors. Tudom hülye vagyok, de az első benyomás alapján leírtam őket. Azért lehet, hogy érdemes volna adni nekik még egy esélyt... Többet is :D Ha valami új kell a géphez, akkor nagyjából minden út oda vezet kisebb nagyobb kerülőkkel ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sziasztok...Tanácstalan vagyok.Olyan bajom van hogy mikor a kormányt kitekerem jobbra és tekerem vissza egyenesbe akkor mikor egyenesbe áll van egy koppanás.Arra rájöttem hogy a jobb oldali golyalábtól jön.Ott mintha a rugo pattana egyett.Kérdésem az hogy cserélnem kéne e ott a rugonál a porvédös dolgokat?meg van ott egy szilent szerüség amibe a rúgo fekszik felül..azt érdemes lenne e kicsrélni?vagy lehet e ilyet külön kapni..és mi annak a pontos nev?? már nagyon idegesit..És menet közben is rázosabb uton vannak apro sürü kopogások.EZt betudhatom-e ennek.Vagy az már megint más..Elegem van már ezekböl a futómű zörejekböl.Egyszerüen nemtudok rájönni mi lehet a baj..A kormánymünél is ahol becsatlakozik a belsö összekötö ott is ha rángatom akkor kopok(ez szerintem körmánymű gond is) kivágom az egészet a méhbe mostmár..Nagyon feldühit..Valaki akinek esetleg van valami jó ötlete kérem segitsen..Elöre is köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sziasztok...Tanácstalan vagyok.Olyan bajom van hogy mikor a kormányt kitekerem jobbra és tekerem vissza egyenesbe akkor mikor egyenesbe áll van egy koppanás.Arra rájöttem hogy a jobb oldali golyalábtól jön.Ott mintha a rugo pattana egyett.Kérdésem az hogy cserélnem kéne e ott a rugonál a porvédös dolgokat?meg van ott egy szilent szerüség amibe a rúgo fekszik felül..azt érdemes lenne e kicsrélni?vagy lehet e ilyet külön kapni..és mi annak a pontos nev?? már nagyon idegesit..És menet közben is rázosabb uton vannak apro sürü kopogások.EZt betudhatom-e ennek.Vagy az már megint más..Elegem van már ezekböl a futómű zörejekböl.Egyszerüen nemtudok rájönni mi lehet a baj..A kormánymünél is ahol becsatlakozik a belsö összekötö ott is ha rángatom akkor kopok(ez szerintem körmánymű gond is) kivágom az egészet a méhbe mostmár..Nagyon feldühit..Valaki akinek esetleg van valami jó ötlete kérem segitsen..Elöre is köszönöm.. Toronycsapágycsere. Utána, mikor visszakerül a gólyaláb, feltétlenül futóműbeállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Uj toronycsapágy van benne...Nincs fél éves..Lemförder szilent és inna csapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Uj toronycsapágy van benne...Nincs fél éves..Lemförder szilent és inna csapágy. Akkor ami még szóba jöhet szerintem, lengőkar hátsó szilent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Uj toronycsapágy van benne...Nincs fél éves..Lemförder szilent és inna csapágy. meg kéne emelni, és rálesni az alsó trapézgömbfejre, illetve a kormányösszekötő gömbfejére, és még megsasolni a stabilizátor ingát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor ami még szóba jöhet szerintem, lengőkar hátsó szilent. Amugy az auto most volt müszakin..Ezt miért nem vették akkor észre mikor rángatták...Mert én elötte is hallottam kopogást... de tényleg nemtudom mi lehet már ^_^ köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Amugy az auto most volt müszakin..Ezt miért nem vették akkor észre mikor rángatták...Mert én elötte is hallottam kopogást... de tényleg nemtudom mi lehet már ^_^ köszi Nekem se szúrták ki a műszakin a stabilizátor ingákat, pedig amikor cseréltem, akkor egy csavar lazítás után széthullottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem se szúrták ki a műszakin a stabilizátor ingákat, pedig amikor cseréltem, akkor egy csavar lazítás után széthullottak. Akkor azt mondjátok lengökar szilentet cseréljek??? ennek állapotát feltudom én házilag mérni ?^_^ Mondjuk azok 1.5 éve voltak cseréleve..ugytudom ezeket szereti megenni :D a jo utak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor azt mondjátok lengökar szilentet cseréljek??? ennek állapotát feltudom én házilag mérni ?^_^ Mondjuk azok 1.5 éve voltak cseréleve..ugytudom ezeket szereti megenni :D a jo utak :D Én lengőkar szilentet nem mondtam. Én azt mondtam, hogy emeld meg és lesd meg, hogy a stabrúd bekötők, illetve a kormányösszekötő gömbfeje és a talpasgombfej nem lóg-e. Nekem amikor kopogott iszonyatosan akkor a stabrúdbekötőim voltak széthullva. De amúgy a szilentet is meglesheted nyugodtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Én lengőkar szilentet nem mondtam. Én azt mondtam, hogy emeld meg és lesd meg, hogy a stabrúd bekötők, illetve a kormányösszekötő gömbfeje és a talpasgombfej nem lóg-e. Nekem amikor kopogott iszonyatosan akkor a stabrúdbekötőim voltak széthullva. De amúgy a szilentet is meglesheted nyugodtan. Mondjuk a stb bekötökön a gumi eléggé megvan repedezve....és könnyen járnak.ezzel esetleg a kopogást megszüntethetem..na de mivan a kopanással kormánytekerésnél..erre esetleg valami ötleted? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts