Guest gorbi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Köszönöm! Márcsak abban bízom,hogy hajlandó kijönni mert még a legelső van bent. :rolleyes: Vegyél olyat, amihez adnak új leszorító csavart. Mert ha nagyon össze van gyógyulva, akkor az ember nyugodtan kiélheti a barbár ösztöneit rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Vegyél olyat, amihez adnak új leszorító csavart. Mert ha nagyon össze van gyógyulva, akkor az ember nyugodtan kiélheti a barbár ösztöneit rajta. Nekem benne volt a patron dobozában. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nekem benne volt a patron dobozában. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Vegyél olyat, amihez adnak új leszorító csavart. Mert ha nagyon össze van gyógyulva, akkor az ember nyugodtan kiélheti a barbár ösztöneit rajta. De előbb a rugóösszehúzó nem? Amúgy kiviszi a sufni oldalát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 De előbb a rugóösszehúzó nem? Amúgy kiviszi a sufni oldalát. Nem mindenki sufniban tuningol. -_- :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nem mindenki sufniban tuningol. :D :rolleyes: <_< Ja igazad van a betonfalról visszapattan. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Már egy ideje huppogást hallottam a jobb oldali torony felől, de ránézésre semmi sem látszott, ezért ma szétszedtem. Mint kiderült, a kormányösszekötő kuka. A toronyszilent jónak látszik, de még gyári, kap egy újat ha már szétszedtem. A toronycsapágy jó. A képen jelölt lengéscsillapító gumiütköző viszont hiányzik, pedig elméletileg ott kellene lennie. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Már egy ideje huppogást hallottam a jobb oldali torony felől, de ránézésre semmi sem látszott, ezért ma szétszedtem. Mint kiderült, a kormányösszekötő kuka. A toronyszilent jónak látszik, de még gyári, kap egy újat ha már szétszedtem. A toronycsapágy jó. A képen jelölt lengéscsillapító gumiütköző viszont hiányzik, pedig elméletileg ott kellene lennie. :rolleyes: Akkor már cseréld ki a toronycsapágyat is, ugyan olyan indokkal, mint a szilentet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Akkor már cseréld ki a toronycsapágyat is, ugyan olyan indokkal, mint a szilentet. Jogos, kap csapágyat is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Jogos, kap csapágyat is. :rolleyes: A melóhoz képest filléres áru. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 De előbb a rugóösszehúzó nem? Amúgy kiviszi a sufni oldalát. Én is elfelejtettem ma a rugóösszehúzatót , aztán kiverte a kezemből a levegőkulcsot, a tornycsapágy, szilent , porvédő, csavar meg szétszóródott a műhelyben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én is elfelejtettem ma a rugóösszehúzatót , aztán kiverte a kezemből a levegőkulcsot, a tornycsapágy, szilent , porvédő, csavar meg szétszóródott a műhelyben... :rolleyes: De az összerakáshoz már csak szerzel egyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én is elfelejtettem ma a rugóösszehúzatót , aztán kiverte a kezemből a levegőkulcsot, a tornycsapágy, szilent , porvédő, csavar meg szétszóródott a műhelyben... :rolleyes: Powerup, jössz le majd Blitzre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Powerup, jössz le majd Blitzre? Gondolom előbb kell neki, különben nem lesz mivel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 De az összerakáshoz már csak szerzel egyet. :rolleyes: Benyom egy sportszeletet meg egy kutbullt, és egy kézzel összefogja, amíg a másikkal összerakja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 De az összerakáshoz már csak szerzel egyet. :rolleyes: Persze, holnap az alkatrészek beszerzése után beugrom a karosszériás haverhoz és elkérem tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Powerup, jössz le majd Blitzre? Nem tervezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Én is elfelejtettem ma a rugóösszehúzatót , aztán kiverte a kezemből a levegőkulcsot, a tornycsapágy, szilent , porvédő, csavar meg szétszóródott a műhelyben... :rolleyes: Mázli,hogy ennyivel megusztad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Már egy ideje huppogást hallottam a jobb oldali torony felől, de ránézésre semmi sem látszott, ezért ma szétszedtem. Mint kiderült, a kormányösszekötő kuka. A toronyszilent jónak látszik, de még gyári, kap egy újat ha már szétszedtem. A toronycsapágy jó. A képen jelölt lengéscsillapító gumiütköző viszont hiányzik, pedig elméletileg ott kellene lennie. <_< http://pics.coldline.hu/pics/62369-20100718-ybQmdy.jpg Összeraktam, kész! Új a kormányösszekötő, toronyszilent és a toronycsapágy. Jó lett, zörgés, huppogás megszűnt. A csapágynak jól bezsíroztam, ahogy illik. Lengéscsillapító gumiütköző, mint kiderült, van benne gyárilag. Az enyémből hiányzott, de a boltban azt mondták, jó lesz anélkül is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Összeraktam, kész! Új a kormányösszekötő, toronyszilent és a toronycsapágy. Jó lett, zörgés, huppogás megszűnt. A csapágynak jól bezsíroztam, ahogy illik. Lengéscsillapító gumiütköző, mint kiderült, van benne gyárilag. Az enyémből hiányzott, de a boltban azt mondták, jó lesz anélkül is. <_< Akkor most futómű állítás nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Akkor most futómű állítás nem? :rolleyes: Nem kell, ugyanannyi menetszámra tettem vissza a kormáyösszekötőt. Már többször is így csináltam és egyenes a kormány, jó az egyenesfutás, gumit nem eszi. Különben sem tudná elforgatni az állítócsavart, mert bele van gyógyulva a kormányrúdba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem kell, ugyanannyi menetszámra tettem vissza a kormáyösszekötőt. Már többször is így csináltam és egyenes a kormány, jó az egyenesfutás, gumit nem eszi. Különben sem tudná elforgatni az állítócsavart, mert bele van gyógyulva a kormányrúdba. <_< Azért ez nem tökéletes dolog, illene megcsináltatni. Kár, hogy nem jössz Blitzre, egyedül leszek Miami kékkel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azért ez nem tökéletes dolog, illene megcsináltatni. Kár, hogy nem jössz Blitzre, egyedül leszek Miami kékkel :rolleyes: Persze hogy nem tökéletes. Ha tökéletesre szeretném, akkor ki kéne vennem mindkét kormányrudat összekötőstől és kiszedni belőlük az állítócsavart. Venni két újat, azzal összerakni. Közben persze a bal oldali kormányösszekötő, ami jó, de rég nem volt mozgatva, valószínűleg menne a levesbe. Akkor vegyek azt is, meg utána futóműbeállítás.... <_< neeeemm... Ami jól műkszik, nem szabad piszkálni. Amúgy nekem "erős türkiz" van a forgalmiban. A legszebb Astra szín, nem lehet vitás! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Még szétszedés előtt összedobtam gyorsan egy kormányösszekötő lehúzót: Katt! Elgörbült.... :rolleyes: Meg sem mozdította. (még mielőtt valaki beszólna, hogy előtte miért nem vettem le a csavart, ez csak próba volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Persze hogy nem tökéletes. Ha tökéletesre szeretném, akkor ki kéne vennem mindkét kormányrudat összekötőstől és kiszedni belőlük az állítócsavart. Venni két újat, azzal összerakni. Közben persze a bal oldali kormányösszekötő, ami jó, de rég nem volt mozgatva, valószínűleg menne a levesbe. Akkor vegyek azt is, meg utána futóműbeállítás.... :rolleyes: neeeemm... Ami jól műkszik, nem szabad piszkálni. Amúgy nekem "erős türkiz" van a forgalmiban. A legszebb Astra szín, nem lehet vitás! <_< Nekem a törzskönyvén van ez a szöveg, a forgalmiban csak kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts