Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hali. lenne 1 kérdésem f astrámmal ha 100 felett megyek elkezd rángatni az első futómű,kormányonis érzem,az miért lehet?Gömbcsuklók? Kerekek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Kerekek? :D Azokkal nincs semmi mertmár volt próbálva másikkal.Vagy neten kerékcsapágy?^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azokkal nincs semmi mertmár volt próbálva másikkal.Vagy neten kerékcsapágy?^_^ Kerékcsapágy búgna, de érezni nem éreznéd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Kerékcsapágy búgna, de érezni nem éreznéd. :D Marad a gömbcsukló.más nemlehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edizon Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok hatalmas problémám van a futomüvel a gumi belsejet eszi mintha fizetnenek neki teljesen kicsereltuk az egesz futomuvet beleertve a bolcsot is persze csak uj alkatreszeket vettem tobb helyen voltam beallitatni kb 8000km utan eszlelheto es 15-20000km utan nincs gumim probaltam mar állitani osze az elejét de semmi angliaban vagyok vele es egy manus mondta a sok korforgalom miatt van mivel 50-60 km/h val lehet haladni benne ha valaki tud segiteni valami okos dologgal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok hatalmas problémám van a futomüvel a gumi belsejet eszi mintha fizetnenek neki teljesen kicsereltuk az egesz futomuvet beleertve a bolcsot is persze csak uj alkatreszeket vettem tobb helyen voltam beallitatni kb 8000km utan eszlelheto es 15-20000km utan nincs gumim probaltam mar állitani osze az elejét de semmi angliaban vagyok vele es egy manus mondta a sok korforgalom miatt van mivel 50-60 km/h val lehet haladni benne ha valaki tud segiteni valami okos dologgal ? Én az ismételt beállítást javasolnám. F astrának negatív összetartása van azaz gyári beállítás szerint széttartanak a kerekek. Valamennyire természetes, hogy kicsit jobban eszi a belsejét. Lehet nálad a kerékdőlés vagy egyéb méret van elmászva amin nem lehet állítani. Nem volt törve a kocsi? Gumi minőség is lehet. Nekem pl a téli matadoroknak is eszi a belső élét, míg a nyári bridgestone gumik gyönyörűen egyenletesen konak ugyanazzal a futóműbeállítással! Link to comment Megosztás: More sharing options...
edizon Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 teljesen a gyari adatokra lett beallitva 70-70 kg mal az elso ulesen ahogy a gyarban csinaljak tobbfele padon lett allitva lezeres stb. minden esetnel ott voltam es a muszerek jonak mutattak allitotuk merolecel is csak nagyon unom hogy 4-5 havonta gumit cserelek a matadort gyorsan ette talaltam igazi orosz kemeny gumit de aztis most pirelli 6000 van rajta de annakis vege csereltem felnit 'szoval a gumigyar nekem dolgozik' tudomasom szerint nem volt torve a vaznyulvanyok problema mentesek ez igazan fogos problema. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 teljesen a gyari adatokra lett beallitva 70-70 kg mal az elso ulesen ahogy a gyarban csinaljak tobbfele padon lett allitva lezeres stb. minden esetnel ott voltam es a muszerek jonak mutattak allitotuk merolecel is csak nagyon unom hogy 4-5 havonta gumit cserelek a matadort gyorsan ette talaltam igazi orosz kemeny gumit de aztis most pirelli 6000 van rajta de annakis vege csereltem felnit 'szoval a gumigyar nekem dolgozik' tudomasom szerint nem volt torve a vaznyulvanyok problema mentesek ez igazan fogos problema. Nem azért, hogy kötekedjek, de próbálj már meg rendesen mondatot tagolni, figyelni a kis és nagybetűkre, mert ez így nagyon idegesítő. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Nem azért, hogy kötekedjek, de próbálj már meg rendesen mondatot tagolni, figyelni a kis és nagybetűkre, mert ez így nagyon idegesítő. :D ;) Most mér? ;) Tömören, egy mondatba sűrítette. A végére pontot is tett. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Most mér? :P Tömören, egy mondatba sűrítette. A végére pontot is tett. ;) :D Nem akarom az egyik Cartársamat idézni, de most erre mit mondjak? :D ^_^ :P ;) Megnyálazhatod :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Most mér? ;) Tömören, egy mondatba sűrítette. A végére pontot is tett. :P :P Nem akarom az egyik Cartársamat idézni, de most erre mit mondjak? :D ^_^ :P ;) Megnyálazhatod :P :P Szerintem érthető volt ;) Nekem legalábbis. Van aki jobban kiakaszt... :D :D :D (ne kezdjünk el találgatni, úgysem mondom el :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szerintem érthető volt :D Nekem legalábbis. Van aki jobban kiakaszt... ;) :D :P (ne kezdjünk el találgatni, úgysem mondom el ^_^ :P ) Mint a Harry Potterben: tudjuk ki az akinek nem mondhatjuk ki a nevét! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Új szerzemények ^_^ Hogyan lehetne megtudni róluk, hogy rendesen működnek-e vagy ratyik? Kézzel huzigatva elég "húzósak" vagy csak beépítve derül majd ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Új szerzemények ^_^ Hogyan lehetne megtudni róluk, hogy rendesen működnek-e vagy ratyik? Kézzel huzigatva elég "húzósak" vagy csak beépítve derül majd ki? :D Be kell építeni, aztán elmenni kiméretni, végülis a kocsiban kell neki jól működnie. Mennyibe fájt? Hozzáférni pumpálláshoz, vagy kivezeted a csomitartóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Be kell építeni, aztán elmenni kiméretni, végülis a kocsiban kell neki jól működnie. Mennyibe fájt? Hozzáférni pumpálláshoz, vagy kivezeted a csomitartóba? Nekem gyárilag szintszabályzós, így ki van vezetve a csomitérbe ^_^ Vaterán lőttem, 7000 Ft volt a pár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Nekem gyárilag szintszabályzós, így ki van vezetve a csomitérbe ^_^ Vaterán lőttem, 7000 Ft volt a pár :D Hmmm...nem volt pénz érte. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Hmmm...nem volt pénz érte. ^_^ Feltéve, hogy működnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Észleltem,hogy nem túl jó minőségű utakon zörög a kocsi bal eleje.Ma ahogy a rozsda csámcsogását hallgatva ( nálunk az ciripel,nem a tücsök) ^_^ leültem a kocsi mellé és megráncigáltam a bal első kereket.Kotyog az egész.Nem tudom,hogy kerékcsapágy-e vagy esetleg valami más mókás dolog. :D Van ötletetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Észleltem,hogy nem túl jó minőségű utakon zörög a kocsi bal eleje.Ma ahogy a rozsda csámcsogását hallgatva ( nálunk az ciripel,nem a tücsök) ^_^ leültem a kocsi mellé és megráncigáltam a bal első kereket.Kotyog az egész.Nem tudom,hogy kerékcsapágy-e vagy esetleg valami más mókás dolog. :D Van ötletetek? Esetleg rápillanathatnál még a szilentekre a lengőkarban, vagy a stabilizátor ingára alias"kutyacsontra" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Esetleg rápillanathatnál még a szilentekre a lengőkarban, vagy a stabilizátor ingára alias"kutyacsontra" is. Már sötétedett,nem nagyon lesegetem így,de holnap lehet,hogy megemelem és megnézem. Itt a hétvége,alámerülök autómelegában :D Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Észleltem,hogy nem túl jó minőségű utakon zörög a kocsi bal eleje.Ma ahogy a rozsda csámcsogását hallgatva ( nálunk az ciripel,nem a tücsök) ^_^ leültem a kocsi mellé és megráncigáltam a bal első kereket.Kotyog az egész.Nem tudom,hogy kerékcsapágy-e vagy esetleg valami más mókás dolog. :D Van ötletetek? Inkább talpas-stabrúd bekötés-kormányösszekötő vonalon kellene elindulni ahogyan előttem is mondták, ha a csapágy ekkorát kottyana akkor már jó morgós hangja lenne. Vagy....féltengely. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Észleltem,hogy nem túl jó minőségű utakon zörög a kocsi bal eleje.Ma ahogy a rozsda csámcsogását hallgatva ( nálunk az ciripel,nem a tücsök) ^_^ leültem a kocsi mellé és megráncigáltam a bal első kereket.Kotyog az egész.Nem tudom,hogy kerékcsapágy-e vagy esetleg valami más mókás dolog. :D Van ötletetek? Ha függőlegesen rángatod kerékcsapágy vagy alsó talpas, ha vízszintesen akkor kormányösszekötő, nyomtávrúd vagy kormánymű. Emeld fel, úgy rángasd át! :P Akkor látod a szilenteket is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ha függőlegesen rángatod kerékcsapágy vagy alsó talpas, ha vízszintesen akkor kormányösszekötő, nyomtávrúd vagy kormánymű. Emeld fel, úgy rángasd át! :D Akkor látod a szilenteket is... Köszi,átnézem,amint tudom.Ha valami van,jelzek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sziasztok! Mi okozhatja azt a problémát, hogy lassú tempóban gurulva (kb. 30-40km/h), terhelés nélkül a futómű kis mértékben jobbra-balra mozgatja a kormányt és ugyanez a váltón is észrevehető? Okozhatja a kerékcsapágy ezt a problémát? (csak azért gyanakszom erre, mert egyébként 100-120km/h környékén eléggé búgó hangja van a jobb első keréknek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sziasztok! Mi okozhatja azt a problémát, hogy lassú tempóban gurulva (kb. 30-40km/h), terhelés nélkül a futómű kis mértékben jobbra-balra mozgatja a kormányt és ugyanez a váltón is észrevehető? Okozhatja a kerékcsapágy ezt a problémát? (csak azért gyanakszom erre, mert egyébként 100-120km/h környékén eléggé búgó hangja van a jobb első keréknek.) Sztem ezt inkább a szilentek okozhatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts