Tom Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 nekem lehajtó még gyök2vel megold6ó viszont elötte van 20m az uccában, ami full dombos föld-mocsok hibrid keveréke.... Az 100,h kartervédő kopogni fog és az is tutto, hogy a kipuffot feljebb rakatom pötit! Reméljük túléli a dolgot a vas.... Én -40nel rendesen fostam nálatok... Ráadásul kartervédőm sincs. :oops:
aztec Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll:
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll: Látszik, hogy ki van rugva a lába annak kocsinak, csak ugye sötétben......... :( :(
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 neked ültetve vaaaaaan :shock: nem is láccot :roll: Látszik, hogy ki van rugva a lába annak kocsinak, csak ugye sötétben......... :( :(
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 Nekem viszont az 50 mm-rel rövidített gátlók a 60-as rugókkal kiválóan szuperálnak... :wink:
aztec Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 Nekem viszont az 50 mm-rel rövidített gátlók a 60-as rugókkal kiválóan szuperálnak... :wink: kit érdekel :?: :( viszont Pista mit akart mondani avval a 2 hsz-el :?: olyan mélykékesre sikerült, hogy én sem értem :( amúgy neked Virágh úrfi anno a ültető shima gátlókkal volt benn ugye?
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 Sima kb 5000 HUF-os LIP gátlókkal, és agyonnyoszorgatott gyári meg hajtott rugókkal... :roll: A mostanihoz képest ég és föld... :wink: Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 ....kit érdekel :?: :(....:( :lol: :D :D :D ....viszont Pista mit akart mondani avval a 2 hsz-el :?: olyan mélykékesre sikerült, hogy én sem értem :D.... Szerinted ? Mr. Piros Manta :D B) B) B) B)
istván Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Sajna fékezéskor morrgás hallatszik háftulról. :( Levettem a dobokat és a fékpofák eljutottak életük utolsó stádiumába. Megspórólnám a munkadíjat. Szerintetek otthon megtudom csinálni a cserét? Megnéztem a TIS-t és elég egyszerünek tünik - végülis a Trabiét anno cseréltem és sok különbség a felépítésben nincs.
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 A fék az nem játék... Csak akkor csináld ha tényleg jól meg tudod csinálni, és értesz hozzá... ...én inkább szakemberre bíznám...nem pont ezen kell spórolni... :wink:
Minoalovag Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?:
leslie Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?: Minek? Akkor szoktak keményebbet használni, ha ültetik a kocsit...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Igen de előforrdul, hogy valaki, csak feszesebbre akarja hangonli mindenféle ültetés nélkül... ...amilyen állapotban vannak az utak meg is értem... :wink:
Tom Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Én is ilyet szerettem volna, de nem nagyon találtam, pedig sok helyen érdeklődtem. Asszem gyártatni kell. :?
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 A gyártatással meg csak óvatosan, mert hát az én ex rugóm kitűnő elrettentő példa lehet erre... :wink:
szantozoli Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Szerintem az a jó párosítás, amikor kb. 3 ujjnyira le van ültetve a kocsi, és a fék pedig olyan bitang jó, hogy a kemény rugók ellenére is beveri az orrát az aszfaltba (padlónál)! :wink:
Minoalovag Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Minek? Akkor szoktak keményebbet használni, ha ültetik a kocsit... Vagy ha olyan helyeken szaladgál, kissé megpakoltan, ami indokolja. Szívem szerint még emelnék is rajta, de akkor cseszhetem a stabilitást. Így inkább ötleteket várok, illetve erőteljesen töröm a búrám. :wink:
Tom Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Vagy ha olyan helyeken szaladgál, kissé megpakoltan, ami indokolja. Szívem szerint még emelnék is rajta, de akkor cseszhetem a stabilitást. Így inkább ötleteket várok, illetve erőteljesen töröm a búrám. :wink: Nekem az volt a tervem hogy GSi-hez való legkisebbet ültető, de kemény rugót veszek és az én könnyebb gépemnél az így már csak 10-20mm-t fog ültetni, ami elfogadható. De nem igazán erősítettek meg hogy ez így működne-e. Mondjuk nem is cáfolták. :wink:
Kanes Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Lehet valahol kapni a gyárival megegyező méretű, de attól lényegesen keményebb, strapabíróbb rugót, és hozzávaló csillapítót :?: Én ascona rugót tettem hátra ,egy kicsit emelt rajta . 200 kg -val a csomagtaróban jártam. DE lehet hogy a vectra A sedan rugó jobb. A havernak megse látszott a vectrában a200kg.
Minoalovag Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Én ascona rugót tettem hátra ,egy kicsit emelt rajta . 200 kg -val a csomagtaróban jártam. DE lehet hogy a vectra A sedan rugó jobb. A havernak megse látszott a vectrában a200kg. Nekem hátul szintezős a verdám. Előre kellene valami hatékony megoldás, mert eléggé hajlamos a bebólogatásra, és így az orra szokta karcolni a talajt (Ezt pedig nem szeretem :( )Egy ismerősom valami deawo-ba rakott előre hátra vectra dolgokat, emelt is a gépen, de nem panaszkodott, hogy instabillá vát volna. Szerintetek instabillá válik egy Caraván :?:
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 ....Nekem hátul szintezős a verdám.... Szerintem a hátul a lengéscsillapító keménységét állíthatod, ami független a rugótól :wink: :(
16DA Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Hi Szerintetek a gyári lengőkar szilenteknek kb hány km-ert kell kibírnia normál utakon(nem M.O.)?
Kanes Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 HI! A havernak előre gázost tettek és az is emelt rajta, az is caravan.
Minoalovag Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 HI! A havernak előre gázost tettek és az is emelt rajta, az is caravan. Gázos lengéscsillapítót? Hallotam már róla, de csak hátra. A rugót piszkáni nem jobb?
Recommended Posts