Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha húz valamerre, akkor egy fütóműátvizsgálás és állítás, utána meg lehet folytatni, ha még remeg meg kerreg. Akkor pedig esélyes a féltengelycsere.

A balrahúzás igazából a legkevesebb gond mert az minimális, a kerregős, kalapálós hang az ami igazán bosszant, jókomám úgy véli, hogy a féltengelycsikló cseréje aktualizálódik.

Elküldve
A balrahúzás igazából a legkevesebb gond mert az minimális, a kerregős, kalapálós hang az ami igazán bosszant, jókomám úgy véli, hogy a féltengelycsikló cseréje aktualizálódik.

Szerintem nézesd meg olyannal aki érti a szakmát, nekem kábé 10-en mondták a kopogó kipufdobra, hogy féltengely.

Elküldve
Szerintem nézesd meg olyannal aki érti a szakmát, nekem kábé 10-en mondták a kopogó kipufdobra, hogy féltengely.

A komám ért hozzá, ez csak a telefonos segítség volt:)

Elküldve
Teljesen mindegy. Bármelyik utángyártott jó.

Ez azért így nem igaz. Én már megjártam ezzel. Meyle, Boge tuti jó.

Jaja. Én is hogy megjártam a noname toronyszilenttel. A mostani az meg Boge.

Elküldve

Enyémen meg meghalt valami de nagyon. Kátyúkba belerongyolva erős éles koppanó hang jön a futómű felől. :rolleyes: ;) Remélem toronyszilent, mert az már elég tropán néz ki (ha a gumi körberepedezés azt jelenti).

Elküldve
Enyémen meg meghalt valami de nagyon. Kátyúkba belerongyolva erős éles koppanó hang jön a futómű felől. :rolleyes: ;) Remélem toronyszilent, mert az már elég tropán néz ki (ha a gumi körberepedezés azt jelenti).

Vagy a kutyacsont. Kátyú éles kopogó hang mintha valamivel ütnék. Nézd csak meg. Szerintem az lesz.

Elküldve

Esetleg kormánygömbfej.

Elküldve
Vagy a kutyacsont. Kátyú éles kopogó hang mintha valamivel ütnék. Nézd csak meg. Szerintem az lesz.

Esetleg kormánygömbfej.

Féltengely, vagy gumibak. ;) :rolleyes: Oldalra nem húz?

Elküldve

Azok zsír újak és néztem is.

Esetleg kormánygömbfej.

Na ezt majd megkukk ha megérkezik a kocsim a karosszériástól.

Féltengely, vagy gumibak. :D ;) Oldalra nem húz?

:D Amióta 14-es kerekek vannak fent, azóta húz oldalra, mégpedig jobbra és onnan jön a hang is. :rolleyes:

Elküldve
Azok zsír újak és néztem is.

Na ezt majd megkukk ha megérkezik a kocsim a karosszériástól.

;) Amióta 14-es kerekek vannak fent, azóta húz oldalra, mégpedig jobbra és onnan jön a hang is. :rolleyes:

Szilenetek? Valaki írta, hogy ki volt már törve neki a gumi, és ütötte a csavar a lengőkart.

Elküldve
Szilenetek? Valaki írta, hogy ki volt már törve neki a gumi, és ütötte a csavar a lengőkart.

Ez is majd a káresemény rendezése után. :rolleyes:

Kösz a tippeket srácok. ;)

Elküldve
Felcsavaroztam a kiegészítő hátsó stabilizátort is. Majd holnap megyek vele.

Én nem bírnák várni holnapig. :rolleyes:

Nos, kipróbáltam. Nem olyan jelentős a változás, mint az első tab esetében, de érezhető, kevésbé dől a kocsi, értelemszerűen a fara főleg.

Elküldve
Nos, kipróbáltam. Nem olyan jelentős a változás, mint az első tab esetében, de érezhető, kevésbé dől a kocsi, értelemszerűen a fara főleg.

De gondolom csak szélsőséges szituban érezni, vagy ha csak simán cirkálsz akkor is? :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.