metal Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ha húz valamerre, akkor egy fütóműátvizsgálás és állítás, utána meg lehet folytatni, ha még remeg meg kerreg. Akkor pedig esélyes a féltengelycsere. A balrahúzás igazából a legkevesebb gond mert az minimális, a kerregős, kalapálós hang az ami igazán bosszant, jókomám úgy véli, hogy a féltengelycsikló cseréje aktualizálódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 A balrahúzás igazából a legkevesebb gond mert az minimális, a kerregős, kalapálós hang az ami igazán bosszant, jókomám úgy véli, hogy a féltengelycsikló cseréje aktualizálódik. Szerintem nézesd meg olyannal aki érti a szakmát, nekem kábé 10-en mondták a kopogó kipufdobra, hogy féltengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
metal Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szerintem nézesd meg olyannal aki érti a szakmát, nekem kábé 10-en mondták a kopogó kipufdobra, hogy féltengely. A komám ért hozzá, ez csak a telefonos segítség volt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 A komám ért hozzá, ez csak a telefonos segítség volt:) Rendben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Lengőkar szilentből milyen márkát érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Lengőkar szilentből milyen márkát érdemes venni? Teljesen mindegy. Bármelyik utángyártott jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Teljesen mindegy. Bármelyik utángyártott jó. Ez azért így nem igaz. Én már megjártam ezzel. Meyle, Boge tuti jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Teljesen mindegy. Bármelyik utángyártott jó. Ez azért így nem igaz. Én már megjártam ezzel. Meyle, Boge tuti jó. Jaja. Én is hogy megjártam a noname toronyszilenttel. A mostani az meg Boge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Enyémen meg meghalt valami de nagyon. Kátyúkba belerongyolva erős éles koppanó hang jön a futómű felől. :rolleyes: ;) Remélem toronyszilent, mert az már elég tropán néz ki (ha a gumi körberepedezés azt jelenti). Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Enyémen meg meghalt valami de nagyon. Kátyúkba belerongyolva erős éles koppanó hang jön a futómű felől. :rolleyes: ;) Remélem toronyszilent, mert az már elég tropán néz ki (ha a gumi körberepedezés azt jelenti). Vagy a kutyacsont. Kátyú éles kopogó hang mintha valamivel ütnék. Nézd csak meg. Szerintem az lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Enyémen meg meghalt valami de nagyon. Kátyúkba belerongyolva erős éles koppanó hang jön a futómű felől. :rolleyes: ;) Remélem toronyszilent, mert az már elég tropán néz ki (ha a gumi körberepedezés azt jelenti). Esetleg kormánygömbfej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Vagy a kutyacsont. Kátyú éles kopogó hang mintha valamivel ütnék. Nézd csak meg. Szerintem az lesz. Esetleg kormánygömbfej. Féltengely, vagy gumibak. ;) :rolleyes: Oldalra nem húz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Vagy a kutyacsont. Kátyú éles kopogó hang mintha valamivel ütnék. Nézd csak meg. Szerintem az lesz. Azok zsír újak és néztem is. Esetleg kormánygömbfej. Na ezt majd megkukk ha megérkezik a kocsim a karosszériástól. Féltengely, vagy gumibak. :D ;) Oldalra nem húz? :D Amióta 14-es kerekek vannak fent, azóta húz oldalra, mégpedig jobbra és onnan jön a hang is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Azok zsír újak és néztem is. Na ezt majd megkukk ha megérkezik a kocsim a karosszériástól. ;) Amióta 14-es kerekek vannak fent, azóta húz oldalra, mégpedig jobbra és onnan jön a hang is. :rolleyes: Szilenetek? Valaki írta, hogy ki volt már törve neki a gumi, és ütötte a csavar a lengőkart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Szilenetek? Valaki írta, hogy ki volt már törve neki a gumi, és ütötte a csavar a lengőkart. Ez is majd a káresemény rendezése után. :rolleyes: Kösz a tippeket srácok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nem tud valaki közületek Caravan ültető rugót? Ha van valahol fölös,beneveznék rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nem tud valaki közületek Caravan ültető rugót? Ha van valahol fölös,beneveznék rá :rolleyes: Van két töröttem, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ;) Van két töröttem, ha érdekel. Köszi,jó lenne nagyon. :D Meg egy-két rommá tört Caravan is jól jönne az itthoni szemétkupachoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Felcsavaroztam a kiegészítő hátsó stabilizátort is. Majd holnap megyek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Felcsavaroztam a kiegészítő hátsó stabilizátort is. Majd holnap megyek vele. Én nem bírnák várni holnapig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Én nem bírnák várni holnapig. :rolleyes: Ittam, szóval felejtős. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ittam, szóval felejtős. ;) Ja persze tudom főiskola-egyetem. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ja persze tudom főiskola-egyetem. ;) :rolleyes: Helyes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Felcsavaroztam a kiegészítő hátsó stabilizátort is. Majd holnap megyek vele. Én nem bírnák várni holnapig. :rolleyes: Nos, kipróbáltam. Nem olyan jelentős a változás, mint az első tab esetében, de érezhető, kevésbé dől a kocsi, értelemszerűen a fara főleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nos, kipróbáltam. Nem olyan jelentős a változás, mint az első tab esetében, de érezhető, kevésbé dől a kocsi, értelemszerűen a fara főleg. De gondolom csak szélsőséges szituban érezni, vagy ha csak simán cirkálsz akkor is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts