Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 ez elég jó állapotban van sztem. Csak a mérettel nem vagyok tisztában. az biztos, hogy a mostani törött rugómnál jobb lesz. Amúgy mennyi ennek a bontott illetve a bolti ára? 12-ért kaptam 1,5-2 éve kézzel kovácsolt, egyedi, erősített új rugókat, méretre csinálva. Sose kerestem bontottat :) Állapotát meg nem lehet igazán szemre megmondani, csak ha már rajta az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 12-ért kaptam 1,5-2 éve kézzel kovácsolt, egyedi, erősített új rugókat, méretre csinálva. Sose kerestem bontottat :) Állapotát meg nem lehet igazán szemre megmondani, csak ha már rajta az autó :D nem emlékszel véletlenül a méretére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 12-ért kaptam 1,5-2 éve kézzel kovácsolt, egyedi, erősített új rugókat, méretre csinálva. Sose kerestem bontottat :) Állapotát meg nem lehet igazán szemre megmondani, csak ha már rajta az autó ;) Hja. Én 10k-ért szereztem a 8 éves gyári rugókat, de semmivel sem lett magasabban az autó hátulja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Hja. Én 10k-ért szereztem a 8 éves gyári rugókat, de semmivel sem lett magasabban az autó hátulja. :) Én se úgy vettem észre a rugótörést, hogy ült a hátulja, hanem amikor felemeltem megláttam a törött végeket. 10-ért vettem bontottat, de végigmászkáltuk érte a Karcsival az egész várost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Hja. Én 10k-ért szereztem a 8 éves gyári rugókat, de semmivel sem lett magasabban az autó hátulja. :) nekem törés miatt annyira lent van, hogy már fentről takarja a gumit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 nekem törés miatt annyira lent van, hogy már fentről takarja a gumit! Most ez zavar téged? :) Optimális ültetése van! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Most ez zavar téged? :) Optimális ültetése van! :D ;) :P Bakker más ezért pénzt ad ki, törd el az elsőket is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Én se úgy vettem észre a rugótörést, hogy ült a hátulja, hanem amikor felemeltem megláttam a törött végeket. 10-ért vettem bontottat, de végigmászkáltuk érte a Karcsival az egész várost. köszi a tájékoztatást. A vaterán találtam kettőt is az egyik 6 a másik 7 kiló + posta. még egy olyat kérdeznék, hogy mi az ideális távolság a kerék és a sárvédő alsó pereme közt caraván esetében? nálam ez most -2cm Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Most ez zavar téged? :) Optimális ültetése van! :D ;) :P ja engem zavar, mert úgy jobban néz ki, ha magasabb a hátulja mint az eleje. olyan dinamikusabb, sportosabb illúziót kelt legalábbis számomra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 ja engem zavar, mert úgy jobban néz ki, ha magasabb a hátulja mint az eleje. olyan dinamikusabb, sportosabb illúziót kelt legalábbis számomra :) Ezzel én is így vagyok, de azért nem kell a hátsó hidat mutogatni a jónépnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 köszi a tájékoztatást. A vaterán találtam kettőt is az egyik 6 a másik 7 kiló + posta. még egy olyat kérdeznék, hogy mi az ideális távolság a kerék és a sárvédő alsó pereme közt caraván esetében? nálam ez most -2cm Nekem kábé 3-4 centi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nekem kábé 3-4 centi. ezzel én is beérném Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Pedig most tudnék képet beszúrni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Pedig most tudnék képet beszúrni :) :D ;) Szúrj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Pedig most tudnék képet beszúrni :) Hajrá! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 http://mypic.carstyling.hu/52840/uploads/5..._1269100441.jpg mééég mindig magas :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 http://mypic.carstyling.hu/52840/uploads/5..._1269100441.jpg mééég mindig magas :) :D Valóban. ;) Terepre készülsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Valóban. :D Terepre készülsz? Áh, csak Pest city :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 mééég mindig magas :) ;) Az-az, szinte terepjáró! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 http://mypic.carstyling.hu/52840/uploads/5..._1269100441.jpg mééég mindig magas :D ;) Középen még egy egér is átfér alatta, tessék lejjebb tenni a küszöböket is :P Ezekkel a kerekekkel viszont... úbazzeg :) Csinájjá' az enyémre is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Középen még egy egér is átfér alatta, tessék lejjebb tenni a küszöböket is :P Ezekkel a kerekekkel viszont... úbazzeg :) Csinájjá' az enyémre is ;) Ahogy egy tanult ember mondta nekem: "szöggyári". :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 nekem törés miatt annyira lent van, hogy már fentről takarja a gumit! Citroen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Citroen :) Ne gusztustalakodjál jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ne gusztustalakodjál jó? :D Bocs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 15kg, de pont a legvégébe, Nem diesel-hez vagyok szokva, csak nem kellett eddig pörgetni, simán húzott alsó fordulatról. Ne viccelj már, az a 15 kg semmi. A 120-as skodámon sem éreztem meg amikor felrakták rá. Még az üres utánfutót sem nagyon vettem észre vele.Persze másvolt megpakolva. :) De az a horog semmit nem jelent. Más ott a gond. Amugy azt írtad X14NZ? Nem C14NZ? Nem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts