FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 5 ajtós rugói nem jók a Caravanhoz, igaz? Mármint a hátsó. Mert van egy pár, ha kell vkinek. Első párad nincs véletlenül dízel Caravanhoz? Egyik haver azt keres, olyat, ami még nem lágyult ki, és nem a földet túrja vele a kocsi orra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Első párad nincs véletlenül dízel Caravanhoz? Egyik haver azt keres, olyat, ami még nem lágyult ki, és nem a földet túrja vele a kocsi orra. Az nincs sajnos. Van egy pár törött gyárim, egy pár törött GSi (állítólag, bár magasabb lett az orra), ez van a kocsiban. Előkotortam múltkor a törött darabokat, mint két iker, még a törés is egyforma :lol: És van egy garnitúra GSi, ezt most hozzá tudtam mérni a gyárihoz, alacsonyabb lesz (hátul lehet hogy túlságosan is). Tavasszal megy a kocsi alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Első párad nincs véletlenül dízel Caravanhoz? Egyik haver azt keres, olyat, ami még nem lágyult ki, és nem a földet túrja vele a kocsi orra. nekem van egy pár xe caravanból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Az nincs sajnos. Van egy pár törött gyárim, egy pár törött GSi (állítólag, bár magasabb lett az orra), ez van a kocsiban. Előkotortam múltkor a törött darabokat, mint két iker, még a törés is egyforma :lol: És van egy garnitúra GSi, ezt most hozzá tudtam mérni a gyárihoz, alacsonyabb lesz (hátul lehet hogy túlságosan is). Tavasszal megy a kocsi alá. Lehet hogy elöl a nem fog rajta ültetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Lehet hogy elöl a nem fog rajta ültetni. Ha NE klíma nélküli GSi-ből van nem lesz gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Lehet hogy elöl a nem fog rajta ültetni. Fog, mert kiszerelve is vagy 2cm-vel alacsonyabb a GSi, mint az SE. Ami most van bent kb. 5cm-vel volt magasabb, bíztam benne, hogy majd összemegy beszerelve, de nem. Viszonyítás: gyárival (jó, gondolom kilágyult már kicsit) 2cm-rel volt lejjebb, mint apám '01-es Classicja. A mostanival meg 2cm-rel feljebb, mint apámé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ha NE klíma nélküli GSi-ből van nem lesz gond. :lol: A mostani 1.8GSiből volt (klímás, de az EPC szerint ua. volt a sima NE-ben is). Ezért most inkább mértem és aztán vettem (mondjuk könnyebb volt, ugye hogy ki van szedve a gyárim). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 A mostani 1.8GSiből volt (klímás, de az EPC szerint ua. volt a sima NE-ben is). Ezért most inkább mértem és aztán vettem (mondjuk könnyebb volt, ugye hogy ki van szedve a gyárim). Én a számozás alapján vettem anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Fog, mert kiszerelve is vagy 2cm-vel alacsonyabb a GSi, mint az SE. Ami most van bent kb. 5cm-vel volt magasabb, bíztam benne, hogy majd összemegy beszerelve, de nem. Viszonyítás: gyárival (jó, gondolom kilágyult már kicsit) 2cm-rel volt lejjebb, mint apám '01-es Classicja. A mostanival meg 2cm-rel feljebb, mint apámé :lol: Rugómagasságra nem feltétlenül szabad adni, mert más a keménysége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Rugómagasságra nem feltétlenül szabad adni, mert más a keménysége. Azt tudom, de más viszonyításom nincs, amíg be nem rakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 nekem van egy pár xe caravanból.... Szerinted egy dieselhez jó lenne? Az XE van olyan nehéz, mint egy 17DR? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Asszem Novy érdeklődött, hogy a GSi pótstabot fel lehet-e fogatni az alap hídra. Igen: 1. 2. Megvan előre is a 22-es, tavasszal bekerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Szerinted egy dieselhez jó lenne? Az XE van olyan nehéz, mint egy 17DR? nemtudom, sztem a dr olyan ne súlyú lehet, Dzsoni rugói alapján. xe sztem nehezebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Asszem Novy érdeklődött, hogy a GSi pótstabot fel lehet-e fogatni az alap hídra. Igen: 1. 2. Megvan előre is a 22-es, tavasszal bekerül. Mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Asszem Novy érdeklődött, hogy a GSi pótstabot fel lehet-e fogatni az alap hídra. Igen: 1. 2. Megvan előre is a 22-es, tavasszal bekerül. Érezni valamit a hátsó stab beszerelése után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Asszem Novy érdeklődött, hogy a GSi pótstabot fel lehet-e fogatni az alap hídra. Igen: 1. 2. Megvan előre is a 22-es, tavasszal bekerül. igen igen érdeklődtem, mert még nem láttam ilyet(se :lol: ) és kivi voltam hogyan is néz ki. jó cuccnak tünik, biztos többet merevít, mint a gyári belső az árra én is kivi vok :lol: kössz Losee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Mennyiért vetted? 7e az elsővel együtt. Érezni valamit? Nem feszegettem a határokat, mióta bent van csak hó meg taksony van az úton. Picit feszesebbnek érezni, főleg kátyúnál. Majd a nyári gumival! Novy: szívesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 nemtudom, sztem a dr olyan ne súlyú lehet, Dzsoni rugói alapján. xe sztem nehezebb... Találj ki értük vmi értelmes árat, és továbbítom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Találj ki értük vmi értelmes árat, és továbbítom :lol: 5 mátyáskirály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 5 mátyáskirály? Jól hangzik, jelzem majd, ha kell. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 7e az elsővel együtt. Érezni valamit? Nem feszegettem a határokat, mióta bent van csak hó meg taksony van az úton. Picit feszesebbnek érezni, főleg kátyúnál. Majd a nyári gumival! Novy: szívesen! Hol lehet ilyen beszerezni? Esetleg engem is érdekelne. Az első beszereléséről nincs véletlenül képetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Hol lehet ilyen beszerezni? Esetleg engem is érdekelne. Az első beszereléséről nincs véletlenül képetek? Az első még a garázsban van! Majd tavasszal rugócserekor rakom be. Keresd Rattesid kartársat, pl. itt: GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 GSi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok...Egy olyan kérdésem lenne..Ti milyen zsirt használnátok Toronycsapágyhoz..és mennyire kell ezt bezsírozni..előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Sziasztok...Egy olyan kérdésem lenne..Ti milyen zsirt használnátok Toronycsapágyhoz..és mennyire kell ezt bezsírozni..előre is köszönöm Semennyire. Az egy zárt csapágy, gyárilag van bezsírozva. Ha ropog, akkor már cserére érett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts