invictus Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 vajon A vectra hátsó stabrúd mennyire kompatibilis fastra cvan híddal? :lol: Az U szelvényben levőre gondolsz vagy a rátétesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Az U szelvényben levőre gondolsz vagy a rátétesre? rátétes, a hajlított Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ma cseréltem toronycsapágyat, támot, és a stab rúd bekötő "kutyacsontot". Köszönöm a szerszámot, és a manuális segítséget Opelosfaternak, a telefonos segítséget pedig Futó Gabinak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ma cseréltem toronycsapágyat, támot, és a stab rúd bekötő "kutyacsontot". Köszönöm a szerszámot, és a manuális segítséget Opelosfaternak, a telefonos segítséget pedig Futó Gabinak. :lol: Rugóösszehúzóval? Nem volt komplikáció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Rugóösszehúzóval? Nem volt komplikáció? De, eltört a "kutyacsont". Összeraktuk, aztán el kellett mennem venn egy párat, +3500. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ma cseréltem toronycsapágyat, támot, és a stab rúd bekötő "kutyacsontot". Köszönöm a szerszámot, és a manuális segítséget Opelosfaternak, a telefonos segítséget pedig Futó Gabinak. :lol: Kevés a hűtőfolyadék. :lol: Más: Mekkora átmérôjü szilentek járnak a hátsó hídba? (Lemértük volt de már nem emlékszem s meg kéne rendelni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Kevés a hűtőfolyadék. :lol: Más: Mekkora átmérôjü szilentek járnak a hátsó hídba? (Lemértük volt de már nem emlékszem s meg kéne rendelni) Pont jó. Ha többet öntök bele, mindíg elmegy vhol. Ez meg már hónapok óta ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Ma cseréltem toronycsapágyat, támot, és a stab rúd bekötő "kutyacsontot". Köszönöm a szerszámot, és a manuális segítséget Opelosfaternak, a telefonos segítséget pedig Futó Gabinak. :lol: Hogy jelentkezett a hiba? Kopogott? Nekem azt csinálja, de nem tudom megállapítani hogy a csapágy vagy lengéscsillapító. A stab.rúd szilenteket (az enyémen még a stab. rúdra ráhúzós van) én is többnyire leamortizálom, ha szétszedem a futóművet, ezért 1-2 tartalék mindíg van otthon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Hogy jelentkezett a hiba? Kopogott? Nekem azt csinálja, de nem tudom megállapítani hogy a csapágy vagy lengéscsillapító. A stab.rúd szilenteket (az enyémen még a stab. rúdra ráhúzós van) én is többnyire leamortizálom, ha szétszedem a futóművet, ezért 1-2 tartalék mindíg van otthon. :lol: Kis sebességen, vagy álló (tudom nem illik) helyzetben ropogott ha tekertem a kormányt. Vmint a tám is ki volt már nyúlva nagyon (látszik a képeken). Tegnap még jött hozzá 2 db kormánygömbfej, állítócsavarokkal együtt. Mivel be akartam állítattni a futóművet, de nem lehetett megmozdítani. Nem tudtam sehol sem kimelegítettni, ezért inkább vettem hozzá cuccot. Amúgy is mintha lógott volna már a jobb oldali. +6000. Futómű állítás 3200. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Kis sebességen, vagy álló (tudom nem illik) helyzetben ropogott ha tekertem a kormányt. Ez a ropogott milyen hang volt? Mert nekem is csinálja de az inkább gumis nyekergő hang és csak és kizárólag télen +5fok alatt. Nyáron semmi hangja nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ez a ropogott milyen hang volt? Mert nekem is csinálja de az inkább gumis nyekergő hang és csak és kizárólag télen +5fok alatt. Nyáron semmi hangja nincs. az szilent probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 az szilent probléma. probléma = cserélni vagy probléma = tulajdonsága és még használható Ja és melyik szilent esélyes? Vagy ha már akkor úgy is mindet csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 probléma = cserélni vagy probléma = tulajdonsága és még használható Ja és melyik szilent esélyes? Vagy ha már akkor úgy is mindet csere... Csak a nyüsszögés (szakszerű vagyok) önmagában komoly idegrendszeri károkat képes okozni! :lol: , de az autóra nincs hatással. Néha azért rá kell nézni, nincs-e kirepedve, vagy kilágyulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra56 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok!! F Astra futómubeallitasaban jartas embert / muhelyt keresek Budapest ill. Tatabánya környékén. Ha tud valaki segiteni, kerem irjon az astra56@freemail.hu cimre. Koszonom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok!! F Astra futómubeallitasaban jartas embert / muhelyt keresek Budapest ill. Tatabánya környékén. Ha tud valaki segiteni, kerem irjon az astra56@freemail.hu cimre. Koszonom. Én ide hordom az enyémet a Tétényi útra, és nagyon elégedett vagyok velük. http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Üdv! Első rugócsere miatt ki lett szedve minden csak sajna nem lett összejelölve... ha jól tudom akkor a kerékdőlés miatt nem mindegy hogy áll a toronycsapágy alatti támasztó/"porvédő"? van rajta valami jelölés az ilyen esetekre? Kösziszéépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nem cseréltük volt a zöldön a 2 hátsó szilentet de a 7végén sorra került. Olyan feelingje volt mintha esne szét az egész. Most olyan zsír lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Helló all. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szervót építenék a vasba (ez a vastag hosszbordás szíjas szervó és ennek van egy feszítője a blokk és a hengerfej között a hajtáslánc burkolat közepén. Az lenne a kérdésem, hogy ennek a feszítőnek merre kell állnia? Ugyanis nem a közepén van a görgö tengelye hanem eltolva. Nem centrikus. És nem tudom hogy igazából ennek megvan adva hogy kell állnia? Vagy tök mind1? Esetleg ha valaki tudna küldeni egy képet az jó lenne Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 off. Istenem, hogy miért kell több helyre beírni ugyanazt, főleg hogy van erre egy külön topik, akkor ide minek beírni, ha oda már megtette... :lol: :lol: Bonyolultak nekem az emberek asszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Oh bocsájtson meg a lelked. De ha észrevetted volna akkor ide előbb beírtam mint oda. Másrészt kerestem a szervós topikot mert rémlett h van. De nem vettem észre ezért Írtam ide. Aztán oda is beírtam mivel rájöttem hogy oda való. De gondolom veled még nem fordult elő ilyen. OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Oh bocsájtson meg a lelked. De ha észrevetted volna akkor ide előbb beírtam mint oda. Másrészt kerestem a szervós topikot mert rémlett h van. De nem vettem észre ezért Írtam ide. Aztán oda is beírtam mivel rájöttem hogy oda való. De gondolom veled még nem fordult elő ilyen. OFF Ha nem passzol akkor a végére beírod hogy szerkesztésben, hogy tegyék át a szervós topikba, és ha a modi meglátja, átteszi hamar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 off. Istenem, hogy miért kell több helyre beírni ugyanazt, főleg hogy van erre egy külön topik, akkor ide minek beírni, ha oda már megtette... :lol: :D Bonyolultak nekem az emberek asszem. :D Miért vagy ilyen frigid ? :lol: Tényleg srácok, fordulatszámmérôs km orát akarok beépíteni lehetséges-e..... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Miért vagy ilyen frigid ? :D Tényleg srácok, fordulatszámmérôs km orát akarok beépíteni lehetséges-e..... -_- B) :D az attól függ hogy a futómű melyik részébe szeretnéd integrálni. :D ;) skack, mióta az új lengéscsillapítók bekerültek az autóba (még valamikor ősszel...) azóta folyamatosan, ha nagyobb lengés volt, pl.: földúton, vagy megsüllyedt macskaköves valamin ami a cégnél is van akkor sziszegett. Nemtom normális nemnormális, de semmi gáz nem volt vele, meg igazából most sincs, azt leszámítva hogy most meg, egy pár napja nem sziszeg. Valakinek van-volt még hasonló, vagy csak én vagyok paranoiás? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 az attól függ hogy a futómű melyik részébe szeretnéd integrálni. :D -_- skack, mióta az új lengéscsillapítók bekerültek az autóba (még valamikor ősszel...) azóta folyamatosan, ha nagyobb lengés volt, pl.: földúton, vagy megsüllyedt macskaköves valamin ami a cégnél is van akkor sziszegett. Nemtom normális nemnormális, de semmi gáz nem volt vele, meg igazából most sincs, azt leszámítva hogy most meg, egy pár napja nem sziszeg. Valakinek van-volt még hasonló, vagy csak én vagyok paranoiás? :rolleyes: <_< Szerintem ahogy áramlik ki a dugíttyú feletti térből a levegő az sziszeg. Én motoron/biciklin szoktam hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Szerintem ahogy áramlik ki a dugíttyú feletti térből a levegő az sziszeg. Én motoron/biciklin szoktam hallani. Erre gondoltam én is, csak az nem esik le hogy most mé' hagyta abba a sziszegést?. időközben elfogyott a levegő a föld felszíntől számított 1 méter alatt?? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts