tcxbalage Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 teljesen normális :D :wink: én ugyanezen filóztam az egyhat esi asztrámnál és rám is ugyanígy nevettek mikor megkérdeztem :wink: Koszi akkor nem matekolok rajta tobbet, bar ezt kulturaltabban is megoldhattak volna. Amugy most eloszor elsore is el tudtam olvasni amit irtal :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Tanulsz Aztec-kúl... :?: :D :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nekem hátul viszont nem egforma a két oldal... A jobb oldal kintebbre esik, mint a bal... ijj barétom az hívják úgy hogy ki van ütve a futómű a szekered alól :roll: vagy félreértem? magyarul (nem aztékul) 1ik oldalad ETsebb mint a másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Úgy is hívhatjuk... De mivel picike miliméterekről van szó, ez lehet a kerékív eltolódása is... De hát ez azt hiszem GSI esetében nem ritkaság... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 aham magyarul egyik oldalt 6*15 a másikon 7*15 csak nem vetted észre mikor vetted :D szigorúan OFF Anti nem csinálunk egy topikot az ilyen éjjel konverzésönöknek, mikor minden topikot televágunk egy 20-30al párbeszéddel - nem lenne jobb ezt 1 helyen tárolni :?: :roll: :P ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A chatben nyugodtan lehet, de az unatkozomban is van hasonló... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 már megint offolsz :!: :evil: :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Na kabbe, hát nehogy má mindig Tied legyen az utolsó szó...Te beéred mindjárt a Futó Gabit... :wink: Szóval a futóműre visszatérve, beállításnál már nézték, nem gáz, de holnap megyek megint...Sz.G. jóvoltából, 1 hónapon belül másodszor... Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 az 1ik évfolyamtársamnakközépben volt egy papírhajója (pont mint Te :D ) magyarul trabantja az kapott oldalról, de nemhogy csúnyát, hanem csoda, hogy nem szakadt 2é az autó, ezekután a bal kereke iszonyat peres borbet T-re (9*16 pl) hasonlitott szélesítés nélkül, a jobb oldalon meg mintha wide body kit lett volna, úgy el volt tünve a karika :wink: na erről vakerok pajti, h nemcsak offmode=1 legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A kérdés a következő: lezuztam a szekerem a multkor :D , a karosszériás elkészult vele, kihuzattak, meg minden, de mondta, hogy a hátso futomu akkorat kapott, hogy csereljem kompletten. Bontoban vannak hidak, de nem tudom, hogy mire kell vigyazni, ha veszek egyet, hogy nehogy egy ugyanolyan serultet vegyek mint amilyen most van rajta. Szoval hogy tudom meg, hogy nem serult-e amit veszek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A kérdés a következő: lezuztam a szekerem a multkor :D , a karosszériás elkészult vele, kihuzattak, meg minden, de mondta, hogy a hátso futomu akkorat kapott, hogy csereljem kompletten. Bontoban vannak hidak, de nem tudom, hogy mire kell vigyazni, ha veszek egyet, hogy nehogy egy ugyanolyan serultet vegyek mint amilyen most van rajta. Szoval hogy tudom meg, hogy nem serult-e amit veszek? Egyszerű!keress Vectra A 2.0I hátsóhidat, aztán a kellemeset a hasznossal fogod társítani!Pl.hátul is tárcsaféked lesz, tehát a fékhatás és tsai, aztán stabilitás, meg ilyenek.Sztem megérné, ha már úgyis cserélsz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ez OK, de ettol meg mindig nem t'om, hogy az hibatlan-e vagy sem... :D Amugy jo nekem a sima dobos is, nem vagyok egy Ari Vatanen tipus, megelegszem az eddigi fekhatassal is, amennyivel az tobbe kerulne azt inkabb masra koltom. Mondjuk nagyobb elso fektarcsakra! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Na kabbe, hát nehogy má mindig Tied legyen az utolsó szó...Te beéred mindjárt a Futó Gabit... :wink: Szóval a futóműre visszatérve, beállításnál már nézték, nem gáz, de holnap megyek megint...Sz.G. jóvoltából, 1 hónapon belül másodszor... Üdv.: Anti A futóművek lehetnek tökéletesek, ha a kaszni el van csavarodva felettük. Bár ez inkább elöl szokott előferdülni. Egyébként volt bukfenc ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Eleje csak a jobb oldalon volt zúzva, meg a hátulja... A többi rész még sértetlenn... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Mondjuk nagyobb elso fektarcsakra! :P :D :D Aztán kitör a segge egy nagyobb fékezésnél rossz esetben, és csak pislogsz, h mi van. Szerintem is tárcsás hátsó hidat tetess fel. Fékből sosem elég. :D Nagyobb első tárcsa meg mehet akkor, ha a mostani elkopott, nem? Én ezt fogom csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Aztán kitör a segge egy nagyobb fékezésnél rossz esetben, és csak pislogsz, h mi van. Szerintem is tárcsás hátsó hidat tetess fel. Fékből sosem elég. :D Nagyobb első tárcsa meg mehet akkor, ha a mostani elkopott, nem? Én ezt fogom csinálni. A féktárcsát csak viccnek szántam, nem lesz első fék upgrade. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Aztán kitör a segge egy nagyobb fékezésnél rossz esetben, és csak pislogsz, h mi van. Szerintem is tárcsás hátsó hidat tetess fel. Fékből sosem elég. :D Nagyobb első tárcsa meg mehet akkor, ha a mostani elkopott, nem? Én ezt fogom csinálni. Csak akkor törhet ki a hátulja, ha hátul van a kelleténél nagyobb fékhatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 hali Karaszy futoműröl van valakinek tapasztalata? vagy ismeri őket valaki hogy milyen áron dolgoznak. pl engem az az állítható futómű érdekel amiröl van egy ki video az oldalukon!!! köszi a segítséget http://www.karaszy.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Én már írtan nekik levelet ezügyben annó, és azt a választ kaptam rá, hogy Ők nem foglalkoznak ilyennel!! :shock: Nem erőltettem a dolgot tovább, ha nem hát nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Csak akkor törhet ki a hátulja, ha hátul van a kelleténél nagyobb fékhatás. Szerintem a fizikát jobban tudja a futómű, így az én verzióm a jó. :D Remélem, legalábbis. Ha hátul fékezed jobban, akkor semmi nincs, max hamarabb megállsz, esetleg hamarabb blokkol a kerék. Ha elöl fékezed /sokkal/ jobban, mint hátul, akkor kanyarban meg fog előzni a segge, mert nem hat rá elegendő fékerő, és kicsúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 akkor én is irk egyet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Lécci jelezd majd itt a topikban ha van valami fejlemény, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Én a kárászinal vettem a konikat, mint már írtam, velem tök kedvesek voltak. Szerintem telefonon vagy személyesen kéne zaklatni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 nem jrsz arra felé? engem az az állítható futómű érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 nem jrsz arra felé? engem az az állítható futómű érdekelne! Megújult az oldaluk. Van rajta egy kitöltendő form, ha eküldöd, akkor lehetséges, hogy felhívnak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts