astraf Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Üdv Érdeklődnék, hogyha megültetem 4cm-t a vasat akkor ki kell cserélni a lengéscsillapító gumiütközőket kisebbekre mivel cserélem a lengéscsillapítókat is vagy maradhatnak a gyáriak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Üdv Érdeklődnék, hogyha megültetem 4cm-t a vasat akkor ki kell cserélni a lengéscsillapító gumiütközőket kisebbekre mivel cserélem a lengéscsillapítókat is vagy maradhatnak a gyáriak? szerintem nem, mivel az azért van, hogy ne üssön fela futómű addig, hogy a kerék stb összeérjenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 NE VEGYEN SENKI SACHS SUPERTOURING hátsó lengéscsillapítókat, mert nekem fél éven belül tönkre ment 2 új, mindegyik eltört! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 NE VEGYEN SENKI SACHS SUPERTOURING hátsó lengéscsillapítókat, mert nekem fél éven belül tönkre ment 2 új, mindegyik eltört! Ez olyan hogy senki ne vegyed nike cipőt mert nekem tönkrement hamar. Lehet selejtes darab is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 NE VEGYEN SENKI SACHS SUPERTOURING hátsó lengéscsillapítókat, mert nekem fél éven belül tönkre ment 2 új, mindegyik eltört! Nabazz, mikor???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ez olyan hogy senki ne vegyed nike cipőt mert nekem tönkrement hamar. Lehet selejtes darab is. De mind a 2 egyszerre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 De mind a 2 egyszerre? ja ez szerinem is gyanus, hogy minda kettő egyszerre. kivéve ha: valami olyan csapatás volt, hogy nagyon megterhelte őket, illetve ha vmi hamisítvány volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 NE VEGYEN SENKI SACHS SUPERTOURING hátsó lengéscsillapítókat, mert nekem fél éven belül tönkre ment 2 új, mindegyik eltört! De mind a 2 egyszerre? Anélkül hogy kétségbe akarnám vonni a hozzáértéseteket, nem lehetséges, hogy valami beszerelési hiba volt és annak a következménye a törés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Anélkül hogy kétségbe akarnám vonni a hozzáértéseteket, nem lehetséges, hogy valami beszerelési hiba volt és annak a következménye a törés? akár az is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Anélkül hogy kétségbe akarnám vonni a hozzáértéseteket, nem lehetséges, hogy valami beszerelési hiba volt és annak a következménye a törés? akár az is :lol: Nem nagyon lehet mit elrontani a beszerelésen, csak rögzíted a két végét csavarral a kasztnihoz, meg a hídhoz, és kész. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nem nagyon lehet mit elrontani a beszerelésen, csak rögzíted a két végét csavarral a kasztnihoz, meg a hídhoz, és kész. <_< na ja nem egy bonyolult szerkezet, de ha mondjuka levegőbe meg van húzva fulra, akkor lehet feszülni fog ... pl ez egy esetleges buktató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 De mind a 2 egyszerre? Nem, egyszer már eltört az egyik neki. Akkor gariban cserélték, sztem most is ez lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 na ja nem egy bonyolult szerkezet, de ha mondjuka levegőbe meg van húzva fulra, akkor lehet feszülni fog ... pl ez egy esetleges buktató. Akkor meg mittudomén, lehet hogy így közlekedik. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 akkor ezek szerint jó ha az ember a hátsó csillapítót a földön cseréli mert úgy biztos az eredeti pozicióban húzza nyomatékra a csavarokat? Ha egyszer lesz energiám akkor én is megcsinálom, mert már pár hónapja megvettem és ott figyel a gariba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 NE VEGYEN SENKI SACHS SUPERTOURING hátsó lengéscsillapítókat, mert nekem fél éven belül tönkre ment 2 új, mindegyik eltört! Nekem meg 3 éve ilyenek vannak a kocsi alatt, és eddig semmi bajuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 akkor ezek szerint jó ha az ember a hátsó csillapítót a földön cseréli mert úgy biztos az eredeti pozicióban húzza nyomatékra a csavarokat? Ha egyszer lesz energiám akkor én is megcsinálom, mert már pár hónapja megvettem és ott figyel a gariba. máshol nem is nagyon tudod, mert ha felemeled, akko kiesik a rugó, meg akkor nem tudod bedugni a helyére. én félig emeltem fel, mikor hidet cseréltem alatta, bedugtama helyére, aztán teljesen leengedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Üdv Van egy kis probléma a kocsimmal. Ma jelentkezett és nem tudom hova tenni. Jelenség: Haladok a kocsival 50-60al, semmi probléma, kátyúk, útrepedések, egyenetlenségek, a futómű csendben van. Aztán elkezdek gyorsítani és olyan 80nál elkezd valami zörögni bal elöl. Olyan hangja van mintha valami fémlemez ide oda rezegne a keréknél. Amikor elkezdek lassítani, a hang elkezd halkulni és ismét 60körülre érve elhallgat. Eddig ez lehet akármicsoda. De, ha felgyorsítok 100ra, ugye rezeg, hirtelen lefékezek 0-ra, a kocsi megállása után is hallom ezt a zörgést és hallom ahogy egyre jobban lassul az a valami és utánna elhalgat. Na ez vajon mi lehet? <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Üdv Van egy kis probléma a kocsimmal. Ma jelentkezett és nem tudom hova tenni. Jelenség: Haladok a kocsival 50-60al, semmi probléma, kátyúk, útrepedések, egyenetlenségek, a futómű csendben van. Aztán elkezdek gyorsítani és olyan 80nál elkezd valami zörögni bal elöl. Olyan hangja van mintha valami fémlemez ide oda rezegne a keréknél. Amikor elkezdek lassítani, a hang elkezd halkulni és ismét 60körülre érve elhallgat. Eddig ez lehet akármicsoda. De, ha felgyorsítok 100ra, ugye rezeg, hirtelen lefékezek 0-ra, a kocsi megállása után is hallom ezt a zörgést és hallom ahogy egyre jobban lassul az a valami és utánna elhalgat. Na ez vajon mi lehet? <_< :lol: :lol: Nem lehet hogy valami egyszerűen lötyög? A megállás utáni hangot csak ez magyarázná meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Üdv Van egy kis probléma a kocsimmal. Ma jelentkezett és nem tudom hova tenni. Jelenség: Haladok a kocsival 50-60al, semmi probléma, kátyúk, útrepedések, egyenetlenségek, a futómű csendben van. Aztán elkezdek gyorsítani és olyan 80nál elkezd valami zörögni bal elöl. Olyan hangja van mintha valami fémlemez ide oda rezegne a keréknél. Amikor elkezdek lassítani, a hang elkezd halkulni és ismét 60körülre érve elhallgat. Eddig ez lehet akármicsoda. De, ha felgyorsítok 100ra, ugye rezeg, hirtelen lefékezek 0-ra, a kocsi megállása után is hallom ezt a zörgést és hallom ahogy egyre jobban lassul az a valami és utánna elhalgat. Na ez vajon mi lehet? <_< :lol: :lol: nem lehet az a lemez, ami takarja a tárcsát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Holnap leszedem a kereket, de olyan a hang mintha valami forgás közben zörögne és amikor megállok akkor is forogna. A tárcsát takaró lemez csak van és nem forog... De holnap kiállok az utcára és leszedem a kereket és megnézem hogy mi lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Holnap leszedem a kereket, de olyan a hang mintha valami forgás közben zörögne és amikor megállok akkor is forogna. A tárcsát takaró lemez csak van és nem forog... De holnap kiállok az utcára és leszedem a kereket és megnézem hogy mi lehetett. Talán ezért? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Talán ezért? :lol: <_< Igen a teszkóban vettem 14"os lemezfelnit és rá kamukrómos szpinneres dísztárcsát. Lehet az a baj? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Igen a teszkóban vettem 14"os lemezfelnit és rá kamukrómos szpinneres dísztárcsát. Lehet az a baj? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az elég nagy baj lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Igen a teszkóban vettem 14"os lemezfelnit és rá kamukrómos szpinneres dísztárcsát. Lehet az a baj? :lol: :lol: :) :lol: :lol: Elnézést, nem akartam szemétkedni :lol: ..csak egy kicsit. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Elnézést, nem akartam szemétkedni <_< ..csak egy kicsit. :D :lol: Nem vettem szemétkedésnek poén volt, de ölelkezni viszont tényleg ne akarjá. :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts