Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Darabja 20 rugó kayabából az elsőnek ????

vagy a pár ?

Én kb. már 2 hete használom a kayabát hátul.. Tényleg nagyon jó.:-)

Azóta volt pár érdekes közlekedési helyzetem, és jó.

Darabja, hátul nekem is az van és oda a kettő volt 25 ;)

Elküldve
Sziasztok lassan szükségem lesz első lengő cserére. Miért drágább ennyivel az első lengő?

Toronycsapágyak mikor szorulnak cserére? Vagy érdemes lengő cserekor azt is gondolom.

Lengéscsillapítónál kyb-át néztem 20000Ft az jó vagy rossz ár?

Toronycsapágyat milyen márkát érdemes és szabad ;)

Köszi

Nyugodtan vehetsz Sachs-ot is, sztem jobb, mint a Kyb, de olcsóbb (nekem mind a 4 Sachs).

Elküldve
Nyugodtan vehetsz Sachs-ot is, sztem jobb, mint a Kyb, de olcsóbb (nekem mind a 4 Sachs).

biztos olcsóbb? vagy csak attól az ártól, amit ő mondott.

anno Gabi jóval olcsóbbra mondta.

Elküldve
biztos olcsóbb? vagy csak attól az ártól, amit ő mondott.

anno Gabi jóval olcsóbbra mondta.

Unix árlistán néztem, a KYB 20e, a Sachs 15e.

Elküldve
Üdv Emberek!

A benzines 1.4 F astra rúgói jók kombi diesel-hez?

Az elsők igen, ha ültetés a célod (a diesel jóval nehezebb, lejjebb fog ülni), a hátsók viszont csak akkor, ha az 1.4-es is Caravan, a csapotthátúaké másmilyen tudtommal.

Elküldve
Az elsők igen, ha ültetés a célod (a diesel jóval nehezebb, lejjebb fog ülni), a hátsók viszont csak akkor, ha az 1.4-es is Caravan, a csapotthátúaké másmilyen tudtommal.

Húúú Köszi ez gyors volt! ;)

Elküldve

c20ne rugói mint kiderült (johny Udi ) jók a kismotoros astrák alá is.

és a komplett golyaláb??

erről valaki tud vmit?

vagy ha nem is a komplett, de a patronok?

Elküldve
c20ne rugói mint kiderült (johny Udi ) jók a kismotoros astrák alá is.

és a komplett golyaláb??

erről valaki tud vmit?

vagy ha nem is a komplett, de a patronok?

A komplett sztem azért nem, mert más méretű csapágyak vannak benne, ill. más a féltengelycsukló mérete is.

Elküldve

Sziasztok, lenne egy kerdesem hozzatok-opel astra 93-as 1.4 c14nz -re szeretnek tarcsafeket a hatso reszre. kerdesem kell komplett hatso hidat cserelnem? egyaltalan meg lehet csinalni?olvastam egy par helyen hogy meglehet- esetleg mejik lenne a legjobb megoldas. kosz J. ;)

Elküldve
Sziasztok, lenne egy kerdesem hozzatok-opel astra 93-as 1.4 c14nz -re szeretnek tarcsafeket a hatso reszre. kerdesem kell komplett hatso hidat cserelnem? egyaltalan meg lehet csinalni?olvastam egy par helyen hogy meglehet- esetleg mejik lenne a legjobb megoldas. kosz J. ;)

Úgy könnyebb a csere, mert különben sok a szívás a kézfékkötél tartójának hegesztgetésével. De ha cserélsz, akkor felejtősek a 13"-as felnik is. Akkor a minimum a 14"-es.

Elküldve
Úgy könnyebb a csere, mert különben sok a szívás a kézfékkötél tartójának hegesztgetésével. De ha cserélsz, akkor felejtősek a 13"-as felnik is. Akkor a minimum a 14"-es.

Koszi valaszod- jelenleg 15'' alufelni van felteve hatul 205 gumikkal csak nagyon nem szeretem a dob feket. egyszeru a hatso hid csere?

Elküldve
Koszi valaszod- jelenleg 15'' alufelni van felteve hatul 205 gumikkal csak nagyon nem szeretem a dob feket. egyszeru a hatso hid csere?

Sztem egyszerűbb, mint mókolni a kézifékkötél tartójával. Jah, a kötelet is cserélni kell, azt ugye tudod???

Elküldve
Sztem egyszerűbb, mint mókolni a kézifékkötél tartójával. Jah, a kötelet is cserélni kell, azt ugye tudod???

Nem tudtam- miert kell cserelni?

Elküldve
A komplett sztem azért nem, mert más méretű csapágyak vannak benne, ill. más a féltengelycsukló mérete is.

erre gondoltam én is, azért írtam oda a végére, hogy a gátlók?

hátsó az szerintem gond nélkül hsználható.

de az első patron?

Elküldve
Koszi a valaszt - szet nezek a napokban a bontokban - kivancsi vagyok talalok! ;)

hátsóhíd csere 20 perc, ha ketten vagytok, egyedül kicsit szopóka a helyére emelkni, de megoldható végülis.

kötelen kívűl a hátsó fékhatárolókat is cserélni kellene...

mert ha nagyobb a fékhatás hútul, befog majd a hátsóféked, és elszállsz kanyarban

elől milyen féked ven?

ajánlatos azt is cserélni 256os hűtöttre :lol:

Elküldve
hátsóhíd csere 20 perc, ha ketten vagytok, egyedül kicsit szopóka a helyére emelkni, de megoldható végülis.

kötelen kívűl a hátsó fékhatárolókat is cserélni kellene...

mert ha nagyobb a fékhatás hútul, befog majd a hátsóféked, és elszállsz kanyarban

elől milyen féked ven?

ajánlatos azt is cserélni 256os hűtöttre ;)

Elol a gyari tarcsafek van nem reg csereltem, elol jo a fek,hat lehet le cserelem de majd idovel. Kb mijen arban lehet venni a bontobol hatso hidat nem tudod veletlenul? :lol:

Elküldve
Elol a gyari tarcsafek van nem reg csereltem, elol jo a fek,hat lehet le cserelem de majd idovel. Kb mijen arban lehet venni a bontobol hatso hidat nem tudod veletlenul? ;)

Nekem anno 40-ért mondtak egyet.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.