Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 ...vagy ha felrakok valamit akkor meg nem ér le a kerék... :) Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Viszon előre akartam toldást, de hát már nem nagyon fér el előre sehova... :) Üdv.: Atommanó Igen ezt már többen jelezték :) Anti ismerünk azért egy próba még belefér... igaz le fog törni, de úccsse bírod ki :) Neked is mondom fokozottan gondolj sanyarú sorsú gsitesódra ha lácc patent hatvan negyvenes rugót normál árban :wink:
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Ha látok visítok! Taliról a cuccot szétkürtölted már??? :) :) Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 ....ha lácc patent hatvan negyvenes rugót normál árban :wink:.... Óóóó már 60-nál járunk ? Te is #&@Đ vagy
I_S Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Hát gyerekek, nagyon bátrak vagytok a kemény forigültetésben Pesti útra! Én másfél hétig voltam pesten tavaj, melóztam, így minden nap reggeltől estig toltam, mint a taxisok, és hát hazajövet után toronycsapányat cseréltem, pedig akkor még nem volt ültetve, de azok a kátyuk, amik pesten vannak, gyakorlatilag kikerülhetetlenek néhány helyen. Megfogadtam, pesten melót nem vállalok többé, így le is ültettem tavaj :)
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 De a toldással ez így már necces lenne... :wink: Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Nekem is 60/60 van... :wink: Jaaaa, azt hittem 50-es.
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Jaaaa, azt hittem 50-es. 60/40 iz da best i think :roll: Bár majd menézem Anita :) hogyan áll így a vasad :lol: Én ezekene a 80/80 és 120/120on szoktam nagyot lesni :) :) :P ANIT RÁDBÍZOM a szétkürtölést :wink:
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Skacok egy láma kérdés. ahogy itt elnézem a beszélgetéseiteket.. a 60/40.. 60/60 és társai azt jelentik, hogy a gyárinál ennyivel rövidebbek az első/hátsó rugók? Anti. toronymerevítőd van? Azzal együt jött össze a gyólyaláb? Enyémben is van egy kis görbület, de még értéken belül van(volt egy éve) idénre már lehet nem.. :evil: Rohadt utak. I_S Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? 1 éve lettek cserélve, ezért nem igazán gondoltam rájuk...
Szabyka Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Igan az az ultetes merteket jeloli mm-ben elol/hatul!
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Hát az a 100 körüli ültetés nekem is elképzelhetetlen... Köszi, hogy rámbízod, meg hogy időben szólsz, meg hogy csinálgatod a honlapot is de te vagy ott jobban ismerős, úgyhogy én mégis visszapasszonám, bár tudom, hogy ez nem konkrétan ide tartozik, úgyhogy ha gondolod ennek megvitatását akkor máshol tegyük... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Jó akkor vitassuk meg délután, jó :?: :) Lac Anti problémáján nem sokat segít a tm :idea:
I_S Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Skacok egy láma kérdés. ahogy itt elnézem a beszélgetéseiteket.. a 60/40.. 60/60 és társai azt jelentik, hogy a gyárinál ennyivel rövidebbek az első/hátsó rugók? Anti. toronymerevítőd van? Azzal együt jött össze a gyólyaláb? Enyémben is van egy kis görbület, de még értéken belül van(volt egy éve) idénre már lehet nem.. :evil: Rohadt utak. I_S Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? 1 éve lettek cserélve, ezért nem igazán gondoltam rájuk... Hát nekem akkor voltak fél évesek, és néhány jólsikerült kátyu elintézte őket, ill. a bal oldalit, de egyben érdemes cserélni őket. Azóta bírják, bár nem az igazi, mert a bal viszonylag sűrűn fellazul.
Laci4 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Neked miben nyílvánúlt meg? Hangok?nyekergés...?
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Van toronymerevedőm, de majd most fogom kicserélni valami jobbra... Üdv.: Atommanó
etna Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 De a toldással ez így már necces lenne... :wink: Üdv.: Atommanó gyá :) :shock: cool ez az ültetés :wink:
Atommanó Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Jó dolog, mert jól néz ki, és kanyarban elég ütős, de elég cink ahogy a kispolszkik levillognak a városban... :wink: Üdv.: Atommanó
Tom Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Jó dolog, mert jól néz ki, és kanyarban elég ütős, de elég cink ahogy a kispolszkik levillognak a városban... :wink: Üdv.: Atommanó Valamit valamiért! :twisted:
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Akkor lehet nekem is a toronycsapágyak recsegnek ropognak néha amikor tekerem a kormányt jobbra-balra? Neked van toronymerevítőd? Mert az enyém is ezt csinálja (recseg-ropog ha kitekerem a kormányt), de csak azóta hogy bekerült a toronymerevítő. Mit lehetne vele csinálni hogy végre ne nyekeregjen? (azon kívül hogy vegyem ki a toronymerevítőt, mer az rossz válasz :) ) Ha állítok rajta (mer állítható) az segít valamit?
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Neked van toronymerevítőd? Mert az enyém is ezt csinálja (recseg-ropog ha kitekerem a kormányt), de csak azóta hogy bekerült a toronymerevítő. Mit lehetne vele csinálni hogy végre ne nyekeregjen? (azon kívül hogy vegyem ki a toronymerevítőt, mer az rossz válasz :) ) Ha állítok rajta (mer állítható) az segít valamit? Toronycsapágyaid hogy vannak ?
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Toronycsapágyaid hogy vannak ? Jó kérdés...asse tom mi az :) Amúgy semmi bajuk nem volt, amíg nem akartam toronymerevítőt. Amúgy az drága mutatvány? (mármint a toronycsapány)
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Pár ezer Forint a kettő Astra-hoz. Gondolom, Calihoz sem lehet nagyon drága.
tgabika76 Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 OK, köszi. Akkor lehet ráizgatom a szerelőmet a témára
Recommended Posts