FPepe Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Miért?? :lol: Ezen én is csodálkozom, láttam már ilyen cserét, igaz Vectrán, de ott csak kiakasztotta a gömbfejet, lecsavarta az anyát a stabrúdbekötőről, kivette a csapokat a lengőkarszilentekből, és a lengőkarral odament az oszlopos fúróhoz, lefúrta a szegecseket, új gömbfej a hozzá adott csavarokkal be, aztán lengőkar vissza. Kb. ennyi volt. :blush:
opel16v Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Miért?? :blush: Ha van még egy ember kéznél, és elég ügyesnek érzik magukat így kettesben, meg lehet próbálkozni a féltengellyel együtt is ki-be akasztani, de egyedül esélytelen :lol: Amúgy meg vigyázni kell a ráncigálással, mert egy kopott féltengely külső csuklója könnyen szétugrik :)
opel16v Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Ezen én is csodálkozom, láttam már ilyen cserét, igaz Vectrán, de ott csak kiakasztotta a gömbfejet, lecsavarta az anyát a stabrúdbekötőről, kivette a csapokat a lengőkarszilentekből, és a lengőkarral odament az oszlopos fúróhoz, lefúrta a szegecseket, új gömbfej a hozzá adott csavarokkal be, aztán lengőkar vissza. Kb. ennyi volt. :blush: Ez már egy másik megoldás, ahol a komplett lengőkart szedik le. Itt meg a berohadt első szilent csavar okozhat némi gondot :lol:
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Le kell venni a gólyalábat róla, de ahhoz a féltengelyt is a kerékagyból ki kell húzni (30-as anya). Ha ügyes vagy, a kormányösszekötőt nem kell bántani. Segglukon keresztül műtünk beteget? :blush:
Stock16v Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Kormányösszekötő gömbefejeket ellenőrzid és nézd meg a kormyányösszekötő rudak bekötése a korményműnél lóg-e. Köszi Johnny! :blush:
RobesPierre Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Ha van még egy ember kéznél, és elég ügyesnek érzik magukat így kettesben, meg lehet próbálkozni a féltengellyel együtt is ki-be akasztani, de egyedül esélytelen :blush: Amúgy meg vigyázni kell a ráncigálással, mert egy kopott féltengely külső csuklója könnyen szétugrik :lol: Na, ki lett cserélve a talpas gömbfej a gólyaláb kiszedése nélkül. Egyszemélyes művelet volt (én csak világítottam a szerelőnek) és köszörüléssel, fúrással nem volt több 40 percnél. Most már mehet műszakira a kocsi.
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Na, ki lett cserélve a talpas gömbfej a gólyaláb kiszedése nélkül. Egyszemélyes művelet volt (én csak világítottam a szerelőnek) és köszörüléssel, fúrással nem volt több 40 percnél. Most már mehet műszakira a kocsi. Ügyes volt :blush:
Novy Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 mikor szilentet cseréltünk, a gömbfejet legutolsónak tettük vissza, nem emlékszem már mennyire volt kétemberes, de nem volt nagy munka már az, de nemsokára felelevenítem, mert most már a bololdali lett cserés.
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 mi évente legalább egyszer szétszedjük a futóművet, és állandó gond, hogy a talpas kúpos rögzítése belegyógyul a gólyalábba, ezért pájszer, nagykalapács, és sok kitartás kell hozzá :) Nálunk ez mindenképpen kétemberes művelet :D Történt egyszer, hogy először a féknyeregről leszedtük a fékcsövet, abból szépen folydogált a fékolaj ki egy kis bödönbe, amit előre nem gondolkodva a lengőkarra tettem... Aztán nekiveselkedtünk a talpas kioldásának a gólyalábból KG-val, én nekifeszültem a pájszernak, KG meg ütötte... Amikor elszabadult a lengőkar, az összes fékolaj KG-n landolt, szépen egyenletesen beterítve. :D Kis híja volt, hogy nem lettem megkergetve az udvarban :blush: :lol:
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Kutakodtam a régi képek között! Calibra stab rúd! http://img119.imageshack.us/img119/93/stabrudip4.th.jpg Ez van dezső alatt. 8v vagy 16v-s motor alól lett kiszedve? Vagy mindegy.
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 8v vagy 16v-s motor alól lett kiszedve? Vagy mindegy. Mindegy.
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 mi évente legalább egyszer szétszedjük a futóművet, és állandó gond, hogy a talpas kúpos rögzítése belegyógyul a gólyalábba, ezért pájszer, nagykalapács, és sok kitartás kell hozzá :D Nálunk ez mindenképpen kétemberes művelet :D Történt egyszer, hogy először a féknyeregről leszedtük a fékcsövet, abból szépen folydogált a fékolaj ki egy kis bödönbe, amit előre nem gondolkodva a lengőkarra tettem... Aztán nekiveselkedtünk a talpas kioldásának a gólyalábból KG-val, én nekifeszültem a pájszernak, KG meg ütötte... Amikor elszabadult a lengőkar, az összes fékolaj KG-n landolt, szépen egyenletesen beterítve. :D Kis híja volt, hogy nem lettem megkergetve az udvarban :blush: :lol: Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :D Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :)
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :D Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :blush: Inkább nem kérdezem, mit is csináltok ti valójában autószerelés címszó alatt a garázsban :D :lol: :) :D
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Mindegy. Rendben köszi. Esetleg érdemes még valamit cserélni???
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Inkább nem kérdezem, mit is csináltok ti valójában autószerelés címszó alatt a garázsban :D :blush: :lol: :) Apukám,neked csak azon jár az eszed mindig? :D
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Rendben köszi. Esetleg érdemes még valamit cserélni??? Nem tom milyen konfig van a gépedben,de ha ezt kicseréled és a rugókat,meg gátlókat,akkor fülig fog érni a mosoly az arcodon az első kanyar után.
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Nem tom milyen konfig van a gépedben,de ha ezt kicseréled és a rugókat,meg gátlókat,akkor fülig fog érni a mosoly az arcodon az első kanyar után. Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush:
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush: A vastagabb stabrúd még picit segít majd rajta.
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush: hát ha a monroe-t cseréled valami normálisabbra, akkor fogsz igazán nézni :lol:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Dzsoni mindent cserélne...már az enyémbe is ki akarja cserélni, mert pattog :blush:
powerup Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :) Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :blush: Az utóbbi időben gyakran szétszedtem, többnyire egyedül. Ha cserélni akarom, persze nem szoktam kesztyűs kézzel bánni vele, de ha az ember más miatt szedi szét és épségben akarja visszarakni a talpast, az más . Én egy másik emelővel ráemelek a gólyalábra, majd nagykalapácssal ellentartva ütöm. Ha nem ugrik szét , akkor kicsit megmelegítem a gólyláb kúpos részét, majd befújom csavarlazítóval, ettől egy ütésre szétugrik. Szerintem a kormányösszekötő a nagyobb cummantás.. :lol:
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Szerintem a kormányösszekötő a nagyobb cummantás.. :blush: Ahhoz van megfelelő célszerszám, olyan mint a csapágylehúzó, azzal pikkpakk megvan :lol:
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Ahhoz van megfelelő célszerszám, olyan mint a csapágylehúzó, azzal pikkpakk megvan :blush: Ha nem légkulccsal tépték rá és nincs összegyógyulva.
opel16v Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Ha nem légkulccsal tépték rá és nincs összegyógyulva. Pont erre való az a célszerszám, annak nincs megszorult ellensége :huh:
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Pont erre való az a célszerszám, annak nincs megszorult ellensége :) Azt csak hiszed! :huh:
Recommended Posts