gergolabs Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 10-12ért Sachs Supertouring? Nekem most az van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Ha olcsót akarsz, akkor inkább a kayaba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Ha olcsót akarsz, akkor inkább a kayaba! Neztem azt is, de ezen a te..s fehervaron nem igen lehet kapni Kayaba lengéscsillapítót. Vagy Co-fap, vagy Delphi, vagy LIP van olcsobb kategóriában. A Sach-ot is nezegettem, de itt 13 alatt nem nagyon kapni.(de lehet nem jo helyen néztem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Netes rendelésről még nem hallottál? Vagy telefonosról? B) 1000-1500ft postaköltség nem sok már hozzá, ha csak két gátlót is veszel ;) Továbbra is azt mondom, inkább keress kayabát, vagy olcsóbban sachs-ot. Tovább bírják :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Netes rendelésről még nem hallottál? Vagy telefonosról? B) 1000-1500ft postaköltség nem sok már hozzá, ha csak két gátlót is veszel ;) Továbbra is azt mondom, inkább keress kayabát, vagy olcsóbban sachs-ot. Tovább bírják :blush: de halottam sot alkalmazni is szoktam, igaz eddig csak szamitogep alkatreszre tudsz valami jo és megbízható web-es boltot ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Szerintem tudsz rendelni csergőnél, bárdinál, lángnál, unixnál is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Sziasztok! Kérdés lírai! Bilstein 5e -ért, vagy LIP 7e ért? Tudom már sokak agyára megyek, de most nagyon meg kell fogni a zsét! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 honnan veszel te bilsteint 5-ért? :D amúgy egyértelmű hogy az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 honnan veszel te bilsteint 5-ért? :D amúgy egyértelmű hogy az :lol: Szia Gabi! Bikcskén van egy bolt és ott van ezért a pénzért! Nekem is leesett az állam amikor a fazon mondta az árat! Akkor már repülök is rá 1000-el! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Szia Gabi! Bikcskén van egy bolt és ott van ezért a pénzért! Nekem is leesett az állam amikor a fazon mondta az árat! Akkor már repülök is rá 1000-el! Üdv:BB De ugye nem csak valami gabriel teló ráragasztva bilstein cimkével? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 De ugye nem csak valami gabriel teló ráragasztva bilstein cimkével? :D Szia Gabi! Elvileg amit mutatott abban benne van a gyári írás (préselt), tehát valszeg az nem egy felmatricázott valami! De holnap reggel kiderül azért és ha kell dobok fel képet róla! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Jah, akkor valszeg eredeti. Várjuk az árlistát a boltból, szerintem több embert is érdekel, ha ilyen olcsón adják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Jah, akkor valszeg eredeti. Várjuk az árlistát a boltból, szerintem több embert is érdekel, ha ilyen olcsón adják :D Főleg, hogy nyáron ha minden igaz nekem is cserélnem kell az első gátlókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sziasztok! Árlista az nincs, de ha most lett volna még 13e pénzem akkor az elsőt is elhoztam volna tőle, de hát a válság az ilyen! Ha jól tudom még a neten sincsenek fenn, mert nem nagyon van idejük ilyen dolgokkal foglalkozni, ez egy pici családi vállalkozás! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Sziasztok! Árlista az nincs, de ha most lett volna még 13e pénzem akkor az elsőt is elhoztam volna tőle, de hát a válság az ilyen! Ha jól tudom még a neten sincsenek fenn, mert nem nagyon van idejük ilyen dolgokkal foglalkozni, ez egy pici családi vállalkozás! Üdv:BB Egy elérhetőséget azért írj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kégli Autósbolt! 06-22-262-885 (Ja és %-os rendszerben vagyok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 (Ja és %-os rendszerben vagyok :lol: ) Jutalékot kapsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Sajnos nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Sziasztok! Ha kicserélem a gólyalábat c20ne gólyalábaira, akkor buktam, az ültető szettemet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Sziasztok! Ha kicserélem a gólyalábat c20ne gólyalábaira, akkor buktam, az ültető szettemet??? És az nem zavar, hogy abban más csapágy és féltengelycsukló van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 És az nem zavar, hogy abban más csapágy és féltengelycsukló van? :D Nem zavar, mert azok is cserélve lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem zavar, mert azok is cserélve lesznek. Éééértem :D Akkor még az okozhat gondot, hogy a rugótányér más magasságban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Éééértem :lol: Akkor még az okozhat gondot, hogy a rugótányér más magasságban van. :D Akkor még gondolkozok egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 :D Akkor még gondolkozok egy kicsit. Lehetőségeid vannak, ugyanis C20NE-C20XE gólyalábakból 3 féle is van legalább, mindegyiken máshol van a rugótányér. Jó vadászatot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 a kormányművemnél ahol a két rúd csatlakozik a műanyag harmónikás résszel fedett részhez ott kotyogva mozog fel le az a két 15 ös csavarral illetve lemezzel rögzített rész ilyenkor mi van? bentre hallom menet közben ha rázós útramegyek, hogy kopog... semmi más nem lóg, csak az próbáltam lazítani, húzni, de villáskulccsal meg se mozdult. javítás? vagy ez a kottyanás ott kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts