Tiv. Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Szerinted....? :D De tessék. Ez Opel. Ezen sajnos nincsenek TE37-esek. :D De ha azzal jössz, hogy ez meg nem astra... Létezik ez Caravanban? :rolleyes: :) :) :) És persze nem pirosban. :D
Banderas04 Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Sziasztok. Nem tudtam hogy 10 cm emelés ennyire drasztikusnak hat. Klímákkal foglalakozom és átlag 60-70 kg van bepakolva a csomiba úgy gondoltam berakok hátulra egy erősebb és kicsit hosszabb rugot amivel a segge terheletlenül 6-10 cm emelkedik és terhelve sem ül meg.(kicsit gyengúsznak találom ami benne van).Esztétikailag is jobban nézne ki a verda.Ezért kérdeztem a véleményetek hátha valaki csinált már hasonlót.A légrúgó emel is az autó seggén,vagy csak nagyobb lesz a terhelhetőség? Köszi a válaszokat:András :rolleyes:
hening Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Sziasztok. Nem tudtam hogy 10 cm emelés ennyire drasztikusnak hat. Klímákkal foglalakozom és átlag 60-70 kg van bepakolva a csomiba úgy gondoltam berakok hátulra egy erősebb és kicsit hosszabb rugot amivel a segge terheletlenül 6-10 cm emelkedik és terhelve sem ül meg.(kicsit gyengúsznak találom ami benne van).Esztétikailag is jobban nézne ki a verda.Ezért kérdeztem a véleményetek hátha valaki csinált már hasonlót.A légrúgó emel is az autó seggén,vagy csak nagyobb lesz a terhelhetőség? Köszi a válaszokat:András :rolleyes: Kicsit emel is rajta, de a lényeg a nagyobb teherbírás.
Tápiószecső Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Nem tudtam hogy 10 cm emelés ennyire drasztikusnak hat. Klímákkal foglalakozom és átlag 60-70 kg van bepakolva a csomiba úgy gondoltam berakok hátulra egy erősebb és kicsit hosszabb rugot amivel a segge terheletlenül 6-10 cm emelkedik és terhelve sem ül meg.(kicsit gyengúsznak találom ami benne van).Esztétikailag is jobban nézne ki a verda.Ezért kérdeztem a véleményetek hátha valaki csinált már hasonlót.A légrúgó emel is az autó seggén,vagy csak nagyobb lesz a terhelhetőség? Nem lehet, hogy el vannak fáradva a mostani rugók? 60-70 kiló azért még nem olyan vészesen sok.
gergolabs Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Igazából hasznos, ha ül az autó, mert stabilabb. Szóval ennek örülök, ha meg van pakolva, nem úgy mint a súlytöbbletnek. :rolleyes:
zotya975 Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Igazából hasznos, ha ül az autó, mert stabilabb. Szóval ennek örülök, ha meg van pakolva, nem úgy mint a súlytöbbletnek. :) Ne keverd össze a kocsikat, a caravannak meg se kottyan 60-70 kiló a csomitartóban. :) Bár amikor teszteltem a multkor, nem bántam volna hogyha kicsit meg van ültetve, egy kicsit imbolygott, de amúgy meg kell ez a magasság, nem száguldozok vele rendszeresen. Az meg tök szar érzés, hogyha dugig van pakolva, aztán elindulsz, nehezebben is gyorsul, aztán mész 1-2 órát el is felejted, és hirtelen fékezni kell, és olyan mintha soha nem akarna megállni a súlytöbblet miatt. Nem azt mondom, hogy nem áll meg, de kellemetlen meglepetés volt. De akkor volt benne olyan 400-450 kiló. Rajtam kívül. Nem is igen előzgettem vele. :rolleyes:
brezsó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Ne keverd össze a kocsikat, a caravannak meg se kottyan 60-70 kiló a csomitartóban. :) Bár amikor teszteltem a multkor, nem bántam volna hogyha kicsit meg van ültetve, egy kicsit imbolygott, de amúgy meg kell ez a magasság, nem száguldozok vele rendszeresen. Az meg tök szar érzés, hogyha dugig van pakolva, aztán elindulsz, nehezebben is gyorsul, aztán mész 1-2 órát el is felejted, és hirtelen fékezni kell, és olyan mintha soha nem akarna megállni a súlytöbblet miatt. Nem azt mondom, hogy nem áll meg, de kellemetlen meglepetés volt. De akkor volt benne olyan 400-450 kiló. Rajtam kívül. Nem is igen előzgettem vele. :rolleyes: A Caravanban lehet álitani a hátsó rugózáson, magasságon, nem? Nekem a használati utasitásban benne van a caravan is és ott láttam egy rajzot hogy a csomitartóban kell/lehet valamit tekerni vagy valamit csinálni ha nagyobb terhet, utánfutót viszel. :)
FPepe Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 A Caravanban lehet álitani a hátsó rugózáson, magasságon, nem? Nekem a használati utasitásban benne van a caravan is és ott láttam egy rajzot hogy a csomitartóban kell/lehet valamit tekerni vagy valamit csinálni ha nagyobb terhet, utánfutót viszel. :rolleyes: Az csak opcionális, nagyon kevés kocsiban van benne az a légrugó, amit onnan lehet felfújni.
brezsó Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 Az csak opcionális, nagyon kevés kocsiban van benne az a légrugó, amit onnan lehet felfújni. Ja, lehet hogy fújni kell :) Azt hittem hogy az alap volt a caravannál. Akkor nem mondtam tyemmit :rolleyes:
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Ja, lehet hogy fújni kell :) Azt hittem hogy az alap volt a caravannál. Akkor nem mondtam tyemmit :) Én is bőszen kerestem benne a szelepeket, de hiába hajtogattam fel a szőnyeget a csomitérben, az enyémbe sincs állítási lehetőség. Sőt nekem az a nyílás sincs az ülések alatt, ahonnan a könyv szerint az AC-lehet szerelni, nekem alá kell mászni. :rolleyes:
epk947 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 De akkor volt benne olyan 400-450 kiló. Rajtam kívül. Nem is igen előzgettem vele. :rolleyes: Avval nem is lehet! :)
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Avval nem is lehet! :) Hát nem, nem is igen szoktam, még egyedül se, inkább cammogok, de ha nagyon muszáj, akkor visszaváltok 3.-ba. Ezért van benn a hosszú távú tervban az SE-sítés, nem azért hogy lehesen száguldozni. De ez a 60 paci ha meg van pakolva emelkedőn nagyon kevés. :rolleyes:
Tápiószecső Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Ezért van benn a hosszú távú tervban az SE-sítés, nem azért hogy lehesen száguldozni. Miért nem egy c20ne?
zotya975 Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Miért nem egy c20ne? Az SE-sítés egyszerübb, nem? És a motorszám sem változik. Csak apránként. Ha majd keveslem a 82-pacit, lehet megyek tovább. Bár akkor már szerintem egyszerűbb autót cserélni. :rolleyes:
invictus Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Miért nem egy c20ne? Motorcsere már nekem is eszembe jutott, de ugye annál ott a papírozás, kuplungot is kell vele cserélni szerintem, a váltó nem tudom maradhat-e hozzá...így meg túllépi az se-sítés keretét. Ráadásul a 2literre és a 116 lóra több a biztosítás meg az adó is, mint egy SE hengerfejes, papír szerint 71 lovas gépre.
Tápiószecső Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Az SE-sítés egyszerübb, nem? És a motorszám sem változik. Csak apránként. Ha majd keveslem a 82-pacit, lehet megyek tovább. Bár akkor már szerintem egyszerűbb autót cserélni. :rolleyes: Autócserére gondoltam, az egyébbe válaszoltam.
FPepe Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Motorcsere már nekem is eszembe jutott, de ugye annál ott a papírozás, kuplungot is kell vele cserélni szerintem, a váltó nem tudom maradhat-e hozzá...így meg túllépi az se-sítés keretét. Ráadásul a 2literre és a 116 lóra több a biztosítás meg az adó is, mint egy SE hengerfejes, papír szerint 71 lovas gépre. Papírozást felejtsd el, ma Mo.-on nem lehet hivatalosan megcsinálni (legalábbis épeszű anyagi kereten belül). Úgyhogy vagy jársz vele illegálisan, és a műszakit, zk-t is így oldod meg, vagy inkább autócsere.
J0hnny Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 Papírozást felejtsd el, ma Mo.-on nem lehet hivatalosan megcsinálni (legalábbis épeszű anyagi kereten belül). Úgyhogy vagy jársz vele illegálisan, és a műszakit, zk-t is így oldod meg, vagy inkább autócsere. A büdös életben senki nem fogja megmondani,hogy a C14NZ-C14SE motor van a gépedben!Csak az olyan autóbuzik tudják,mint te vagy én. Udinak pl az 1.4-es astrához tartozó forgalmiban 1.7D felirat szerepel,soha senki nem büntette meg még érte,pusztán elírták.
FPepe Elküldve December30, 2008 Elküldve December30, 2008 A büdös életben senki nem fogja megmondani,hogy a C14NZ-C14SE motor van a gépedben!Csak az olyan autóbuzik tudják,mint te vagy én. Udinak pl az 1.4-es astrához tartozó forgalmiban 1.7D felirat szerepel,soha senki nem büntette meg még érte,pusztán elírták. Nem is NZ-SE átalakításra írtam, hanem a C20NE-re való cserére :rolleyes:
Banderas04 Elküldve December31, 2008 Elküldve December31, 2008 2001 év végi a vas és nem egy leharcolt autó.75 000km-el vettem és nagyon úgy tűnik valós a km.(kormány/váltó/motor állapota...)Fordom volt előtte,ami egy sokkal "finomabb jószág",direkt vettem f Astrát és nem G-t kollégáméval jártam 1 hónapot az is 1.6 8 szelep 1991-es Görögországot évente megjárta,a motorban 300 000km megmutatod a kulcsot és megy.Nem tudom de egyből kézre állt minden és nagyon megszerettem az autót.(10 éve a 2107-et szerettem ennyire a feeling is hasonló). Vízszintes talajon állva terheletlenül nincs v.mi adat az ideális(hátsó) magasságra?Lehet hogy csak meg kéne húzatni a rúgókat/vagy cserélni? A lépcsőshátú rugója tényleg erősebb és kompatibilis (logikus lenne) a ferdehátúéval? :rolleyes:
gerencser99 Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 SZIASZTOK!MOST REGELTEM,DE MÁR ELŐTTE IS OLVASGATTAM A FÓRUMOT.NEKEM IS VAN PROBLÉMÁM.93-AS 1.4 A VAS.200.000 KM-REL.A PROBLÉMA AZ,HOGY EGYRE ERŐSÖDŐ KOPOGÁS HALLATSZIK AZ ELSŐ FUTÓMŰ FELŐL.NYÁRON HALKABB TÉLEN ERŐSEBB.ÁLLÓ AUTÓNÁL IS HALLATSZIK HA MEGNYOMKODOM A SÁRVÉDŐKET LEFELE.NEM TUDOM MIT CSERÉLJEK?MIND A KÉT OLDALON UGYAN AZ A JELENSÉG.KÖSZI A SEGÍTSÉGET.
brezsó Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 SZIASZTOK!MOST REGELTEM,DE MÁR ELŐTTE IS OLVASGATTAM A FÓRUMOT.NEKEM IS VAN PROBLÉMÁM.93-AS 1.4 A VAS.200.000 KM-REL.A PROBLÉMA AZ,HOGY EGYRE ERŐSÖDŐ KOPOGÁS HALLATSZIK AZ ELSŐ FUTÓMŰ FELŐL.NYÁRON HALKABB TÉLEN ERŐSEBB.ÁLLÓ AUTÓNÁL IS HALLATSZIK HA MEGNYOMKODOM A SÁRVÉDŐKET LEFELE.NEM TUDOM MIT CSERÉLJEK?MIND A KÉT OLDALON UGYAN AZ A JELENSÉG.KÖSZI A SEGÍTSÉGET. Hello! Légy üdvözölve! :rolleyes: Mindenképp ráférne egy futóműfelülvizsgálat. Pontosat nem tudok mondani, mert én nem vagyok szaki, de szerintem több dolog is lehet e mögött. Esetleg annyit javasolhatok hogy emeld fel és mozgasd, rángasd meg a kereket és közben figyeld hogy mi lötyög. Ha közvetlenül a sárvédő alól hallatszik akkor könnyen lehet toronycsapágy. De mint mondtam/irtam is, nem vagyok szaki igy csak ilyen tanácsot tudok adni. :)
hening Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 SZIASZTOK!MOST REGELTEM,DE MÁR ELŐTTE IS OLVASGATTAM A FÓRUMOT.NEKEM IS VAN PROBLÉMÁM.93-AS 1.4 A VAS.200.000 KM-REL.A PROBLÉMA AZ,HOGY EGYRE ERŐSÖDŐ KOPOGÁS HALLATSZIK AZ ELSŐ FUTÓMŰ FELŐL.NYÁRON HALKABB TÉLEN ERŐSEBB.ÁLLÓ AUTÓNÁL IS HALLATSZIK HA MEGNYOMKODOM A SÁRVÉDŐKET LEFELE.NEM TUDOM MIT CSERÉLJEK?MIND A KÉT OLDALON UGYAN AZ A JELENSÉG.KÖSZI A SEGÍTSÉGET. A Caps Lockot meg kapcsold ki pls. :rolleyes:
gerencser99 Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 IGEN ONNÉT HALLATSZIK.NEM TUDOM,HOGY TELÓ VAGY TORONYCSAPÁGY.DE HA LESZ LEHETŐSÉGEM ELVISZEM MEGNÉZETNI.KÖSZI /Caps lockot kikapcsoltam bocsi/
Tápiószecső Elküldve Január1, 2009 Elküldve Január1, 2009 IGEN ONNÉT HALLATSZIK.NEM TUDOM,HOGY TELÓ VAGY TORONYCSAPÁGY.DE HA LESZ LEHETŐSÉGEM ELVISZEM MEGNÉZETNI.KÖSZI /Caps lockot kikapcsoltam bocsi/ Nekem szilentekkel volt hasonló. Alá kell nézni és kiderül. Gátló szinte biztosan nem kopog.
Recommended Posts