J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Vagy csak szélzaj :rolleyes: Kiderül,hogy csak a szatunás fos süvít neki? :) A csapágy morgó hangot adna kanyarban. Féktárcsa porvédő lemezét nézd meg, meg hogy nem szorult-e kis kavics a fékbetét tetejéhez. Nem ezt pofázom én is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Kiderül,hogy csak a szatunás fos süvít neki? :rolleyes: Nem ezt pofázom én is? :) Mi az a szatunás fos, és hogy kell kicserélni? :) Biztos nem szélzaj, mert akkor miért múlt el a tisztogatástól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Mi az a szatunás fos, és hogy kell kicserélni? :rolleyes: Biztos nem szélzaj, mert akkor miért múlt el a tisztogatástól? Megállt a szél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Megállt a szél. :) :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Mi az a szatunás fos, és hogy kell kicserélni? :rolleyes: http://www.szatuna.hu/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Megállt a szél. :) Tanult kartársamtól kérdezném, szerinte mit csinál a szél, amikor nem fúj? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Tanult kartársamtól kérdezném, szerinte mit csinál a szél, amikor nem fúj? :rolleyes: Áll b@zmeg,mi nem világos ezen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Tanult kartársamtól kérdezném, szerinte mit csinál a szél, amikor nem fúj? :) Miért amikor leesik az óra mit kérdez mindenki:.megállt? Nem elszaladt! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Áll b@zmeg,mi nem világos ezen? :rolleyes: A jelenlegi potenciálodra nem vagyunk kíváncsiak. Szólj a barátnődnek, vagy az ötcombú nőnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Miért amikor leesik az óra mit kérdez mindenki:.megállt? Nem elszaladt! :rolleyes: :) Hááát ezen besz... tam.. :) Futómű felbakkkkkkolás.. még esetleg azért nem lehet uaz, mert a kerék nem ugyanazon a helyen van..(értsd, lengéscsillapitó, rugó lejjebb nyomja.. minden más szögben van kicsit.. stabrúd, féltengely.. stb..) csak hogy ne legyek OFF :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Hááát ezen besz... tam.. :rolleyes: Futómű felbakkkkkkolás.. még esetleg azért nem lehet uaz, mert a kerék nem ugyanazon a helyen van..(értsd, lengéscsillapitó, rugó lejjebb nyomja.. minden más szögben van kicsit.. stabrúd, féltengely.. stb..) csak hogy ne legyek OFF :) Oké, lehet hogy így nem jön elő a hiba, de én megjátszanám mielőtt szerelőhöz rohanok. És mivel menet közben nehézkes figyelni, ezért ajánlottam, hogy bakolja fel, vegye le a kereket, és pörgesse meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 A jelenlegi potenciálodra nem vagyunk kíváncsiak. Szólj a barátnődnek, vagy az ötcombú nőnek! :rolleyes: Hát cicafiú,múltkor más volt a véleményed! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Hát cicafiú,múltkor más volt a véleményed! :rolleyes: Bocs, de itt a pedofília az én imidzsem, nem a buziság! :) Rossz ajtón kopogtatsz! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Bocs, de itt a pedofília az én imidzsem, nem a buziság! :D Rossz ajtón kopogtatsz! :rolleyes: :) Itt senki nem buza(®South Park),csak fantáziadús! :) Te meg simán türelmetlen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Banderas04 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ferdehátú 2001 év végi 1.6 f astra classic boldog tulaja vagyok. Melóhoz használom az autót és szeretném a töbséggel ellentétben megemelni a seggét olyan 10cm-el. Jelenleg közel vízszintes a kocsiszekrény.Elég a két hátsó rugó cseréje?Ha igen mi a gyári méret és mi az amit bele lehet rakni? Köszi a segítséget! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ferdehátú 2001 év végi 1.6 f astra classic boldog tulaja vagyok. Melóhoz használom az autót és szeretném a töbséggel ellentétben megemelni a seggét olyan 10cm-el. Jelenleg közel vízszintes a kocsiszekrény.Elég a két hátsó rugó cseréje?Ha igen mi a gyári méret és mi az amit bele lehet rakni? Köszi a segítséget! :rolleyes: Legegyszerűbb Caravan vagy Sedan rugókat tenni bele, azok erősebbek az 5ajtósnál, bár kérdés, hogy mennyit emelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Egy kis segítségre lenne szükségem.Ferdehátú 2001 év végi 1.6 f astra classic boldog tulaja vagyok. Melóhoz használom az autót és szeretném a töbséggel ellentétben megemelni a seggét olyan 10cm-el. Jelenleg közel vízszintes a kocsiszekrény.Elég a két hátsó rugó cseréje?Ha igen mi a gyári méret és mi az amit bele lehet rakni? Pusztán a kinézet miatt? A hátsó rész emelése jelentős stabilitásvesztéssel járhat. Kanyarokban elfordulhat, hogy megelőznek a hátul ülők. Csúszós úton fokozottan igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ferdehátú 2001 év végi 1.6 f astra classic boldog tulaja vagyok. Melóhoz használom az autót és szeretném a töbséggel ellentétben megemelni a seggét olyan 10cm-el. Jelenleg közel vízszintes a kocsiszekrény.Elég a két hátsó rugó cseréje?Ha igen mi a gyári méret és mi az amit bele lehet rakni? Köszi a segítséget! :rolleyes: Ha csak azért kell, hogy terhelten ne üljön le annyira, akkor vegyél bele légrugót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Pusztán a kinézet miatt? A hátsó rész emelése jelentős stabilitásvesztéssel járhat. Kanyarokban elfordulhat, hogy megelőznek a hátul ülők. Csúszós úton fokozottan igaz. Meg szerintem a gátlót is cserélni kéne, nem hiszem, hogy enged 10 centit, ami nagyon sok. Amúgy úgy emlékszem más a caravan és sedan rugók vége is, amikor használt rugót kerestem, úgy láttam, nem csak a hosszuk miatt nem cserélhetők. De az igaz, hogy elég vadul nézne ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Meg szerintem a gátlót is cserélni kéne, nem hiszem, hogy enged 10 centit, ami nagyon sok. Amúgy úgy emlékszem más a caravan és sedan rugók vége is, amikor használt rugót kerestem, úgy láttam, nem csak a hosszuk miatt nem cserélhetők. De az igaz, hogy elég vadul nézne ki. :D Hú a 10 centit csak most látom. Az nem kevés, ellenben sok. :D Vadul... :rolleyes: Vadul ez néz ki, és ennek nincs megemelve 10 centit a segge. És azok a TE37-ek..... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Hú a 10 centit csak most látom. Az nem kevés, ellenben sok. :D Vadul... :) Vadul ez néz ki, és ennek nincs megemelve 10 centit a segge. És azok a TE37-ek..... :) :) :D De ez nem Opel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 De ez nem Opel. :rolleyes: Szerinted....? :) De tessék. Ez Opel. Ezen sajnos nincsenek TE37-esek. :) De ha azzal jössz, hogy ez meg nem astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Szerinted....? :rolleyes: De tessék. Ez Opel. Ezen sajnos nincsenek TE37-esek. :) De ha azzal jössz, hogy ez meg nem astra... Viszont az Astra-n is szépen mutatnának. Az biztos. Egyébként régen rühelltem a német autókat...aztán hallgattam 2 emberre és megvettem ezt. Pálfordulás történt. Imádom az Opeleket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Viszont az Astra-n is szépen mutatnának. Az biztos. Egyébként régen rühelltem a német autókat...aztán hallgattam 2 emberre és megvettem ezt. Pálfordulás történt. Imádom az Opeleket. :rolleyes: Kevés olyan embert ismerek, aki úgy nem szereti az Opeleket, hogy volt neki. Viszont rengeteget ismerek, akinek nem volt még a közelében sem és úgy nem szereti. Engem még soha nem hagyott ott semelyik Astra sem(kopp-kopp). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Kevés olyan embert ismerek, aki úgy nem szereti az Opeleket, hogy volt neki. Viszont rengeteget ismerek, akinek nem volt még a közelében sem és úgy nem szereti. Engem még soha nem hagyott ott semelyik Astra sem(kopp-kopp). Már hogy értve nem hagyott ott? Úgy hogy lerobbansz az út szélén, vagy lámpától gyorsulásban? :) Engem is csak egyszer, de az én hibám volt vez.szij szakadáskor. :rolleyes: Meg volt kétszer olyan mákom, hogy otthon nem indult, döglött AC, és kábelszakadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts