Agressor Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Nekem 7,5*16-os van 215/40-es gumikkal. Semmi bajom vele, sőt meg vagyok ültetve és sárga konik vannak. Aham. Pont emiatt simán lerázlak a belvárosban... :) (Agressor 15 coll :wink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Ja, és ha nem valami gagyi alura rakod (pl. Alessio...), akkor a felni is bírni fogja sokáig. Nekem Stilauto van, ami nagyon strapabíró, de találsz még a 30000 felettiek között bőven jó minőségűt. Szerintem érdemesebb a kicsit drágább felnit venni, mert még jobban megéri erre költeni, mint egy év múlva görgőzésre kifizetni a különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aham. Pont emiatt simán lerázlak a belvárosban... :) (Agressor 15 coll :wink:) Álmodik a nyomor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aztec !!!! Szerintem ne tegyél fel 8" széleset, az "én" méreteim 205/40 R17 és a felni is 7"-os, hátul 4cm elöl 6cm ültetve, sárga koni gátlókkal, na ezekkel a paraméterekkel is hátul ki kellett egy kicsit nyomatni a sárvédööívet, nem a perem volt a gáz,mert az már nem volt, hanem a sárvédőben van egy domborulat amibe belülről beleért ha valaki ült hátul, ebből kifolyólag a 8"-os szerintem nagyobb beavatkozást igényelne ill. ET szám sem mindegy, na azt nem tudom az enyém milyen :oops: ! képek illetve további infó Astra F gondok---> Futómű--->1 oldal :wink: , itt látsz képet is a gépről, bár sajna elég gyatra minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 7" széles felninél az ET35 a célravezető F Astránál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Gsi16V -> ezzel csak egy gáz van. A 17" felnit már csak azért is érdemes meggondolni, mert a pesti utak kiemelkedően kártékony hatással vannak rá. Én inkább maradnék a 16"nál, de ez is épp határeset. A 15" lenne a tökéletes, bár optikailag valamivel szerényebb "élvezetet" nyújt, mint a többi. bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Üdv, hőn szeretett GSI astrámon most a következő gumik találhatók: Hátul: 205/50 ZR 15 Elöl: 195/55 R 15 A gépkönyv 205/50 R 15-öt ír elő. A 205/50 R 15 nagyon ritka. Milyen egyéb gumiméretek mennek fel rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Dayton gumit tudnék most venni, kedvező áron 9200Ft/db(nyári), szerintetek megvegyem? Mi a tapasztalat erről a gumiról? Rendes gyári felnikre rakom semmi extra nincs a gépen, és nem versenyzésre használom. (1.4 16v) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Dayton gumit tudnék most venni, kedvező áron 9200Ft/db(nyári), szerintetek megvegyem? Mi a tapasztalat erről a gumiról? Rendes gyári felnikre rakom semmi extra nincs a gépen, és nem versenyzésre használom. (1.4 16v) Nem a legjobb minőség, de ha normálisan használod akkor nem lesz vele semmi gond. Túlságosan melegben kicsit jobban kenődik fékezéskor :arrow: ezáltal a tapadása és a kanyarvételi sebessége nem a legjobb :arrow: de mint mondtad, hem harcoskodsz az utakon. :arrow: vedd meg :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Üdv, hőn szeretett GSI astrámon most a következő gumik találhatók: Hátul: 205/50 ZR 15 Elöl: 195/55 R 15 A gépkönyv 205/50 R 15-öt ír elő. A 205/50 R 15 nagyon ritka. Milyen egyéb gumiméretek mennek fel rá? a legolcsóbb az a 195/50R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Nem a legjobb minőség, de ha normálisan használod akkor nem lesz vele semmi gond. Túlságosan melegben kicsit jobban kenődik fékezéskor :arrow: ezáltal a tapadása és a kanyarvételi sebessége nem a legjobb :arrow: de mint mondtad, hem harcoskodsz az utakon. :arrow: vedd meg :idea: Semmmi különös problematic nem jelentkezett a használata közben. Igaz nyári gumik kapcsán nincs más márkával tapasztalatom. Normális minőség, elfogadható áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kösz Kess, nekem is eddig a legtöbb helyen ezt ajánlották. Más nem megy rá? Számít, hogy most 195/55 van rajta, ha az új 195/50 lesz? r15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kösz Kess, nekem is eddig a legtöbb helyen ezt ajánlották. Más nem megy rá? Számít, hogy most 195/55 van rajta, ha az új 195/50 lesz? r15 Annyit számít, hogy alacsonyabb lesz a fala a guminak :arrow: csökken fordulókör :arrow: többet fog mutatni a km/h a ténylegesnél. :arrow: legalább nem kapnak el gyorshajtásért :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Sziasztok! Féltengelyt kellene cserélnem, dew kicsit húzós , hogy csak egybe lehet kapni külön a belső- klüső csuklót visyzont nem. Tudtok valahol egy helyet ahol meg lehetne venni külön is ezeket? Után gyártottban is van ilyen? Az Astra 4 éves, lehet,hogy kicsit fiatal még az után gyártott cuccokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Lehet külön is kapni a csuklót. Bontókban is nézheted, de láttam több alkatrészkereskedésnél is külön. Bontottban 8E HUF körül alakul, újban 20E HUF ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Lehet külön is kapni a csuklót. Bontókban is nézheted, de láttam több alkatrészkereskedésnél is külön. Bontottban 8E HUF körül alakul, újban 20E HUF ha jól emléxem. opel16V A holnapi "megbeszélésünk" akkor ugye rendben van? Nemtudom elküldtem e már az új számom: +36703803289 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Igen, részemről OK. Számot már ismerem. Akkor holnap délután rádcsörgök, és megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2004 Gabi Mi pénz a kézifék átalakítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2004 Megoszt Elküldve Február26, 2004 Van rá egy emberem, aki komplett megcsinálja beszereléssel 30-ért, de még nem biztos az ár, mert látnia kell hozzá. A bibi az, hogy Tatabányai a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Hello emberek Lassan felujjitasra szorul majd az elso fekrendszer az automon.(kicsit elkoptak a dolgok) Az lenne a kerdesem,hogy ki tud jo aron szerezni gsi-hez(92-es) elso fektarcsakat es fekbeteteket? Minden megoldas erdekel ! (szla ,garancia nem kell!) udv. PetiGSI mail : gsi@index.hu mobil : 06-20-325-2933 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Gabi Mi pénz a kézifék átalakítás? és mitöl lesz jobb? mi változik? tanitsatok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Redline! Ez célzottan versenyzésre való átalakítás, következtében kisebb erővel hamarabb, hatékonyabban lehet blokkolásra bírni a hátsó kerekeket. :lol: Szal nem a parkolást segíti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Nagy neha nagyon betekert kormanynal, ha kisebb bukkanon megyek at, pattan valami az elso futomunel. Ez minek a jele? Es kihez vigyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Sokminden lehet. Át kell nézni. Kormánymű is, szilent is, stabilizátor is, toronycsapágy is, stbstb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Háj! Skacok! az nagy gáz, h mondjuk a bal elsön egy acélfenin egy uj gumi, a jobbon meg alufelnin egy régi kopott van? felni méretek u.azok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts