Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 ...hát még neked... :) :D Üdv.: Atommanó :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akosvar! Még nem leltem meg a szilentblokkosok elérhetőségét... :) 16DA! Tudtommal nem lehet javítani a pumpát. Szerintem sem, ne vedd meg a rosszat :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 "16DA! Tudtommal nem lehet javítani a pumpát." Tudsz is rá jelentkezőt? mert megnézem és az a baja hogy a tengely amin a tárcsa van ki be jár vagy 5-6mm-ert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Mármint mire jelentkezőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Mármint mire jelentkezőt? Bocs elnéztem. A nemet nem vettem észre :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Lányokkal is így csinálod? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Attól függ mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 A "nem"-et "nem veszed észre". :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 A "nem"-et "nem veszed észre". :) :D :lol: Néha vicces is tudsz lenni, de általában jól titkolod :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 A Kárászynál láttam, hogy gyártanak menet közben állítható magasságú futómű buhert. Tud erről valaki bővebben is mint ami az oldalukon van, árak, tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gábor20 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Szevasztok! szerintetek az normális hogy az astrámban az elsö rugokat már 2-szer ki kellett cserélni mert eltörtek??de mindig szinte a végénél az elsö menetnél törik el Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Szevasztok! szerintetek az normális hogy az astrámban az elsö rugokat már 2-szer ki kellett cserélni mert eltörtek??de mindig szinte a végénél az elsö menetnél törik el Gyári rugók voltak ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gábor20 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 igen gyáriak. miota kicseréltem öket azota az ujak nem törtek el Link to comment Megosztás: More sharing options...
sumakker Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sziasztok! Néztem a hozzászólásokat, amelyekben balra kitekert kormánynál nyekergő hangról szólt a történet. Én is ilyen cipőben - autóban - járok. Tud valaki már róla valamit?Mert baromira idegesítő. Ja és a márkaszervízbe dolgozó szerelő se tudta a megoldást. Pedig neki már illene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sajnos folyik a fékolaj az egyik hátsó fékből. Szerintetek csak tömítést vagy fékhengert is cseréljek? Amúgy elég olcsó mindkettő. A DOT4-es fékolajak tényleg probléma nélkül keverhetők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sziasztok! Néztem a hozzászólásokat, amelyekben balra kitekert kormánynál nyekergő hangról szólt a történet. Én is ilyen cipőben - autóban - járok. Tud valaki már róla valamit?Mert baromira idegesítő. Ja és a márkaszervízbe dolgozó szerelő se tudta a megoldást. Pedig neki már illene... Szervókormányos a gép... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 ilyt csinál nekem is és szervos!!! de 1-2cm vissza és akkor már ok is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sajnos folyik a fékolaj az egyik hátsó fékből. Szerintetek csak tömítést vagy fékhengert is cseréljek? Amúgy elég olcsó mindkettő. A DOT4-es fékolajak tényleg probléma nélkül keverhetők? Komplett csere, szerintem.Az ilyen felújítókészletnek max. Ladáknál látom étrtelmét, ezek a vasak pedig már komolyabbak, és elég gáz, ha éppen 120-al rombolsz, vészfékezel, és elszáll v.mi.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sumakker Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Szervókormányos a gép... ? Nem szervós, úgy túl egyszerű volna... Csak balra koppra kitekerve nyöszörög, kicsit visszafordítva már nem. Nem kell kitekerni teljesen, ez is egy megoldás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nekem is nyekereg vmi, amikor tekerem a kormányt, de tök mindegy mennyire. És mindkét oldalról jön a hang. Úgy hallom mintha a tornyok irányából jönne. de ezt belülről meghatározni elég nehéz. Vagy nem tom még mi nyekereghet... szillent? vagy a kormányműben vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nekem is nyekereg vmi, amikor tekerem a kormányt, de tök mindegy mennyire. És mindkét oldalról jön a hang. Úgy hallom mintha a tornyok irányából jönne. de ezt belülről meghatározni elég nehéz. Vagy nem tom még mi nyekereghet... szillent? vagy a kormányműben vmi? Kopoghat a lengéscsillapító is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 nyekereg, nem kopog.... mint egy jó kis ősrégi szekrényajtó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 nyekereg, nem kopog.... mint egy jó kis ősrégi szekrényajtó... Nálam rugócsere után nyekergett, mert nem jól lett betéve a rugó a helyére ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 nyekereg, nem kopog.... mint egy jó kis ősrégi szekrényajtó... Na ha esetleg kopogni fog valakinek, akkor az lehet majd lengéscsillapító is :wink: Mi lenne, ha elvinnéd servicesbe ? Ott tán megmondanák mi a gond :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Lehet hüle kérdés, de toronycsapágy, vagy esetleg "talpas"? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts