Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akosvar!

Még nem leltem meg a szilentblokkosok elérhetőségét... :)

16DA!

Tudtommal nem lehet javítani a pumpát.

Szerintem sem, ne vedd meg a rosszat :!:

Elküldve

"16DA!

Tudtommal nem lehet javítani a pumpát."

Tudsz is rá jelentkezőt?

mert megnézem és az a baja hogy a tengely amin a tárcsa van ki be jár vagy 5-6mm-ert.

Elküldve

A Kárászynál láttam, hogy gyártanak menet közben állítható magasságú futómű buhert. Tud erről valaki bővebben is mint ami az oldalukon van, árak, tapasztalatok?

Elküldve

Szevasztok! szerintetek az normális hogy az astrámban az elsö rugokat már 2-szer ki kellett cserélni mert eltörtek??de mindig szinte a végénél az elsö menetnél törik el

Elküldve
Szevasztok! szerintetek az normális hogy az astrámban az elsö rugokat már 2-szer ki kellett cserélni mert eltörtek??de mindig szinte a végénél az elsö menetnél törik el

Gyári rugók voltak ? :roll:

Elküldve

Sziasztok!

Néztem a hozzászólásokat, amelyekben balra kitekert kormánynál nyekergő hangról szólt a történet. Én is ilyen cipőben - autóban - járok. Tud valaki már róla valamit?Mert baromira idegesítő. Ja és a márkaszervízbe dolgozó szerelő se tudta a megoldást. Pedig neki már illene...

Elküldve

Sajnos folyik a fékolaj az egyik hátsó fékből. Szerintetek csak tömítést vagy fékhengert is cseréljek? Amúgy elég olcsó mindkettő.

A DOT4-es fékolajak tényleg probléma nélkül keverhetők?

Elküldve
Sziasztok!

Néztem a hozzászólásokat, amelyekben balra kitekert kormánynál nyekergő hangról szólt a történet. Én is ilyen cipőben - autóban - járok. Tud valaki már róla valamit?Mert baromira idegesítő. Ja és a márkaszervízbe dolgozó szerelő se tudta a megoldást. Pedig neki már illene...

Szervókormányos a gép... ?

Elküldve
Sajnos folyik a fékolaj az egyik hátsó fékből. Szerintetek csak tömítést vagy fékhengert is cseréljek? Amúgy elég olcsó mindkettő.

A DOT4-es fékolajak tényleg probléma nélkül keverhetők?

Komplett csere, szerintem.Az ilyen felújítókészletnek max. Ladáknál látom étrtelmét, ezek a vasak pedig már komolyabbak, és elég gáz, ha éppen 120-al rombolsz, vészfékezel, és elszáll v.mi.Szerintem.

Elküldve

Szervókormányos a gép... ?

Nem szervós, úgy túl egyszerű volna...

Csak balra koppra kitekerve nyöszörög, kicsit visszafordítva már nem.

Nem kell kitekerni teljesen, ez is egy megoldás....

Elküldve

Nekem is nyekereg vmi, amikor tekerem a kormányt, de tök mindegy mennyire.

És mindkét oldalról jön a hang. Úgy hallom mintha a tornyok irányából jönne. de ezt belülről meghatározni elég nehéz.

Vagy nem tom még mi nyekereghet... szillent? vagy a kormányműben vmi?

Elküldve
Nekem is nyekereg vmi, amikor tekerem a kormányt, de tök mindegy mennyire.

És mindkét oldalról jön a hang. Úgy hallom mintha a tornyok irányából jönne. de ezt belülről meghatározni elég nehéz.

Vagy nem tom még mi nyekereghet... szillent? vagy a kormányműben vmi?

Kopoghat a lengéscsillapító is :roll:

Elküldve
nyekereg, nem kopog.... mint egy jó kis ősrégi szekrényajtó...

Nálam rugócsere után nyekergett, mert nem jól lett betéve a rugó a helyére ...

Elküldve
nyekereg, nem kopog.... mint egy jó kis ősrégi szekrényajtó...

Na ha esetleg kopogni fog valakinek, akkor az lehet majd lengéscsillapító is :wink:

Mi lenne, ha elvinnéd servicesbe ? Ott tán megmondanák mi a gond :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.