Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A rugó gyengeségét nem fogja ellensúlyozni a gátló.

Érdemes cserélni a rugót is... újban 30 körül van a gyári is, meg az ültetőrugók is (lehet pl 20mm-est is kapni).

De lehet hogy találsz bontott classic 1 kevés km-es astrában jobb állapotút olcsóbban :D

Elküldve
És a 20mm-es az milyen?! Mihez adják?! Viszont van Nekem 2db G astra hátsó rugó. Belemegy ennek a helyére?!

Nem hinném.

20mm-es olyan kb, mint a gyári GSi állapot (nem a 15 évesé). :D

Elküldve

Akkor szerinted milyet vegyek bontóba!?

Lassan itt a műszaki, és lehet akkor jövő héten elgurulok, és veszek (az új gátló lellé), csak nem tudom milyet kellene, hogy ne üljön úgy mintha agyon lenne terhelve.?!

Elküldve

Ha bontottat akarsz venni, akkor mindenképpen valamelyik fiatalabb évjáratból, kevés kilóméterrel.

Amit még kellene nézni, az a súly... hasonló súlyú autóból vedd ki, mint a tied. Különben máshol

lesz a magasság. Egyébként csapotthátú és szedán ugyanaz, bármelyik f astráé jó ezekből.

Elküldve
Szia FPepe!

Szerinted, elég, ha egy olajos megy bele!? Mi a különbség az olajos, és a gázos között?! Az árát leszámítva! Elképzelhető, hogy erősebb a gázos?!

Köszi

Szerintem tegyél bele kettőt. Jobb és bal oldalra is kell. :D :D

Elküldve
Hali.

Milyen gátlokat vettél?

Nem volt pénz Sachs-ra,LIP gázos gátlóklat kapott,nekem nincs bajom vele,Udi barátomnak is az van,ő is elégedett vele.

Elküldve
Nekem is 17DR van és most került be egy C20NE GSi rugókészlete alá télen,új gátlókkal...álom jó lett! :D

a puncsosak, minden megvan :D

szójjá, ha caravanba is tudsz, nekem is kéne elöl cserélni

Elküldve
Miféle puncsosok? :D Kemény pézé vettem én is! :D

Annyiért már kaptál volna kayabát is, és tartósságban van egy kis különbség :D

Nekem alig egy évet ment elöl a lip gátló annó (még előző gazdi rakatta bele).

Elküldve
Annyiért már kaptál volna kayabát is, és tartósságban van egy kis különbség :D

Nekem alig egy évet ment elöl a lip gátló annó (még előző gazdi rakatta bele).

Én a rugókról beszéltem!Az volt 10rugesz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.