opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A rugó gyengeségét nem fogja ellensúlyozni a gátló. Érdemes cserélni a rugót is... újban 30 körül van a gyári is, meg az ültetőrugók is (lehet pl 20mm-est is kapni). De lehet hogy találsz bontott classic 1 kevés km-es astrában jobb állapotút olcsóbban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 És a 20mm-es az milyen?! Mihez adják?! Viszont van Nekem 2db G astra hátsó rugó. Belemegy ennek a helyére?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 És a 20mm-es az milyen?! Mihez adják?! Viszont van Nekem 2db G astra hátsó rugó. Belemegy ennek a helyére?! Nem hinném. 20mm-es olyan kb, mint a gyári GSi állapot (nem a 15 évesé). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Akkor szerinted milyet vegyek bontóba!? Lassan itt a műszaki, és lehet akkor jövő héten elgurulok, és veszek (az új gátló lellé), csak nem tudom milyet kellene, hogy ne üljön úgy mintha agyon lenne terhelve.?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ha bontottat akarsz venni, akkor mindenképpen valamelyik fiatalabb évjáratból, kevés kilóméterrel. Amit még kellene nézni, az a súly... hasonló súlyú autóból vedd ki, mint a tied. Különben máshol lesz a magasság. Egyébként csapotthátú és szedán ugyanaz, bármelyik f astráé jó ezekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 bilstein csillapítókról mia a vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szia FPepe! Szerinted, elég, ha egy olajos megy bele!? Mi a különbség az olajos, és a gázos között?! Az árát leszámítva! Elképzelhető, hogy erősebb a gázos?! Köszi Szerintem tegyél bele kettőt. Jobb és bal oldalra is kell. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 bilstein csillapítókról mia a vélemény? tökéletes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mokamiki1 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 zerintem tegyél bele kettőt. Jobb és bal oldalra is kell. Jó poén volt!!! :D:):D Majd megyek a bontóba, és megnézem milyen állapotút találok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nekem is 17DR van és most került be egy C20NE GSi rugókészlete alá télen,új gátlókkal...álom jó lett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nekem is 17DR van és most került be egy C20NE GSi rugókészlete alá télen,új gátlókkal...álom jó lett! :D Hali. Milyen gátlokat vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hali. Milyen gátlokat vettél? Nem volt pénz Sachs-ra,LIP gázos gátlóklat kapott,nekem nincs bajom vele,Udi barátomnak is az van,ő is elégedett vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nekem is 17DR van és most került be egy C20NE GSi rugókészlete alá télen,új gátlókkal...álom jó lett! :D a puncsosak, minden megvan :D szójjá, ha caravanba is tudsz, nekem is kéne elöl cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 a puncsosak, minden megvan :D szójjá, ha caravanba is tudsz, nekem is kéne elöl cserélni Miféle puncsosok? :D Kemény pézé vettem én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Miféle puncsosok? :D Kemény pézé vettem én is! :D Hány százas volt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hány százas volt? :D :D A 4 rugó 10E volt.A gátlókra már nem emléxem,de 30% kedvesség volt rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 de tudtál szerezni :D ha jóáras, akár kedvesség nélkül is, szójjá, oszt leugrok érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Miféle puncsosok? :D Kemény pézé vettem én is! :D Annyiért már kaptál volna kayabát is, és tartósságban van egy kis különbség :D Nekem alig egy évet ment elöl a lip gátló annó (még előző gazdi rakatta bele). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Annyiért már kaptál volna kayabát is, és tartósságban van egy kis különbség :D Nekem alig egy évet ment elöl a lip gátló annó (még előző gazdi rakatta bele). Én a rugókról beszéltem!Az volt 10rugesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Én a rugókról beszéltem!Az volt 10rugesz. 10 rugót adtál 4 rugóért? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 10 rugót adtál 4 rugóért? :D :D :D Az a 10 rugó biztos nem nyújtott volna annyi komfortot mint ez a 4. Biztos megérte a csere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Én a rugókról beszéltem!Az volt 10rugesz. Én sem a 10ről beszéltem :D A lip árából kaptál volna kb kayabát is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Én sem a 10ről beszéltem :D A lip árából kaptál volna kb kayabát is. :D De a 4 lip az már lips :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 De a 4 lip az már lips :D :D Mit kayabas? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Mit kayabas? :D Me' elfogyott a kenyérrő' a kaoybas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts