opel16v Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Legelőször a lengőkar szokott görbülni, elég gyengécske. Aztán a gátló szára. Utána jöhet szóba a gólyaláb. Erősségi sorrend. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Szerintem az a stabilizátor kar lesz. A Harkánál 1000 ft-os tétel.Nekem is el van törve mind a kettő hétvégén cserélem. az utángyártott stabilizátorról mélykék barátunk tudna mesélni :) én is tudnék, de kimoderálnának. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 az utángyártott stabilizátorról mélykék barátunk tudna mesélni :) én is tudnék, de kimoderálnának. :roll: Valamikor majdcsak megleli a helyét, valahogy :roll: ui: mondjuk a szakértő szerelésed nélkül abszolút esélytelen lett volna a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hol van harkán ez a hely? Bp x.ker Sibrik Miklós u. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Legelőször a lengőkar szokott görbülni, elég gyengécske. Aztán a gátló szára. Utána jöhet szóba a gólyaláb. Erősségi sorrend. :) A lengőkar melyik részén a leggyengébb? "A kárpitért megyek csak el voltam havazva." Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem az egész csavarodott keresztbe-hosszába. :) Az autó most éppen Nálam van, úgyhogy Budaörsre kell jönnöd a kárpitért, ha kell még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem az egész csavarodott keresztbe-hosszába. :) Az autó most éppen Nálam van, úgyhogy Budaörsre kell jönnöd a kárpitért, ha kell még. :D Persze hogy kell a kárpit a héten megoldjuk,mielőtt megyek jelzek. A lengőkaron semmi görbülés nem látszik többször is alámentem azóta,és semmit nem látni. A kormány is kb 20°fokkal balra áll mikor egyenesben van az auto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem sem látszott, amíg le nem vettük sziletncserénél. Hívj ha tudod mikor jönnél! Szerda Lurdynál nem leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lakiatti Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Hi Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló? Hello!természetesen tud görbülni ugy hogy azt szemmel észre sem veszed mivel az agyrész öntvény anyagból van ,így birja a kissab hajlásokat annélkül ,hogy látnad.Érdemes lenne egy futomüvessel ellenöriztettned az autót.Üdv.lakiatti/opella.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Nekem nem az agy része hajlott anno, hanem maga a lengőkar, ami amúgy két egymásnak fordított dombornyomott lemez. Ez ránézésre sem sugároz túl nagy ellenálló képességet, sajnos ez így is van. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Voltam gumisnál,felnit cseréltem+gumit. A lényeg az hogy magjavult a kicsike kormány a helyén és nem húz semerre sem. A régi lemezfelniken láttam sérülésket de leginkább a bal oldalon ahol a kocsi is sérült. Azért köszi a hasznos tippeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Voltam gumisnál,felnit cseréltem+gumit. A lényeg az hogy magjavult a kicsike kormány a helyén és nem húz semerre sem. A régi lemezfelniken láttam sérülésket de leginkább a bal oldalon ahol a kocsi is sérült. Azért köszi a hasznos tippeket. Azért nézesd meg egy futóművessel, megéri azt a 2-3 ezrest Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Mindenképp átnézetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Teker már az ablakemelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Teker már az ablakemelő? Még nem jött össze, hogy beszereljem :oops: , de szerintem hamarosan meglesz. Majd megírom milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 szilent kulon cserelheto?Mert nekem ma azt mondtak,hogy csak kompletten a trapezkar! :shock: :) Nem lehet ugy,mint regen a Ladakban?Kiutni,aztan be az uj! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 De lehet, csak nem minden szerelőnek van hozzá szerszáma. Pesterzsébeten vannak a szilentblokkosok, Nekem a keményet 12-ért adták a 4 db-ot, és 8ért be is szerelték cakli-pakli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 De lehet, csak nem minden szerelőnek van hozzá szerszáma. Pesterzsébeten vannak a szilentblokkosok, Nekem a keményet 12-ért adták a 4 db-ot, és 8ért be is szerelték cakli-pakli. opel16v! Meg tudod adni a számukat, sosem lehet tudni, hogy mikor kellhet... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Majd megpróbálom előkeríteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szervós lesz a kormányművem. Tudok komplett szettek 16k-ért.Szerintem ennyiért a hülyének is megéri. Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szervós lesz a kormányművem. Tudok komplett szettek 16k-ért.Szerintem ennyiért a hülyének is megéri. Vagy nem? ...hát még neked... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Nagy szívás egy ilyen cuccot beapplikálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szervós lesz a kormányművem. Tudok komplett szettek 16k-ért.Szerintem ennyiért a hülyének is megéri. Vagy nem? Szervópjumpa meg kormánymű miért lenne sok 16000 Forintért ? Jó ár az :) :D Ékszíjakra azért figyelj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szíj tárcsákat is cserélnem kell mert ez bordás. De van az embernek sima ékszías 10K ba csak annak csapágyas a szivattyúja. Szét lehet azt szedni vagy eldobandó? Mert ha meg lehet csapágyazni inkább azt veszem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akosvar! Még nem leltem meg a szilentblokkosok elérhetőségét... :) 16DA! Tudtommal nem lehet javítani a pumpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts