1.6 16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ja, és ###### vagyok, mert csak 20mm az elsö stab rúd. nem tom miért irtam 22mm-t Boccccs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ja, és ###### vagyok, mert csak 20mm az elsö stab rúd. nem tom miért irtam 22mm-t Boccccs Akkor döntsd el kell-e neked 24-es. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 mennyi reális egy első futómű-állításért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 mennyi reális egy első futómű-állításért? Nálunk 3500Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 és szét kell szedni hozzá, hogy jól be lehessen állítani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 és szét kell szedni hozzá, hogy jól be lehessen állítani? :D Nem. Csak a dísztárcsát szokták levenni, mert a kerékpántra tesznek valami műszert. Ezután jön a káromkodás meg anyázás, mikor felfedezik, hogy megint berohadtak az állítócsavarok. Ekkor előkerül a lánghegesztő, amivel kimelegítik a csavart, rosszabbik esetben a gömfejből a műanyag betétet is. Innentől már sima ügy, beállítják a csavarokkal és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 15-16-ot mondtak nekem, merthogy szét kell szedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nek kell szétszedni, kivéve ha cserélni kell valamit. nálunk COMPÚTERES és 8500at kérnek a paraszttol, szerintem marha sok... de ezt szabtaa főnyök :D egyébként nekünk hátsó futóművet állítani nem is lehet, legalábbis csavarokkal stbvel nem, ha jol gondolom :D elsőnek felemelik a kocsit, és átlógatják, és ha nincs semmi cserére szoruló, akkor guminyomás, és ugy kezdik állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nézegettem délután és lehet, hogy cserélni kellene az ingát, kicsit foszlott állapotban van lehet, hogy ennek a cseréjét is előre belegondolták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 inga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 inga? 10, 18, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nézegettem délután és lehet, hogy cserélni kellene az ingát, kicsit foszlott állapotban van lehet, hogy ennek a cseréjét is előre belegondolták? Teljes futómű állítás Zengőnél (Bp. Tétényi út) összes csavar menetének átvágásával 7500 Ft. Az enyém 1 ó 15 percig tartott és 2-3 ember dolgozott rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 de gondolom, ha a fentebb említett ingát is ki kell cserélni, akkor többet kérnek gondolkodom még a gömbfej cserélésében is, hogy egyszer kelljen csak hozzányúlni és egyidősek legyenek az alkatrészek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 aha oke inga :D am nem minden alkatrész birja ugyan addig, szoval... nem érdemes cserélgetni egyszerre van egy fix díj+ a cserélt alkatrészek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 inga? stabrúd bekötő csukló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 mi a véleményed a cseréről, Gabi? érdemes kicserélni ezeket a dolgokat úgy, hogy nem tudok semmit az előéletéről? úgy gondolom, ha már fizetek a futómű beállításért, akkor előtte kicserélem/tetem, amit kell és egy jó darabig nem kell hozzányúlni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 mi a véleményed a cseréről, Gabi? érdemes kicserélni ezeket a dolgokat úgy, hogy nem tudok semmit az előéletéről? úgy gondolom, ha már fizetek a futómű beállításért, akkor előtte kicserélem/tetem, amit kell és egy jó darabig nem kell hozzányúlni én addig nem cserélném, amíg nincs eltörve. ezt bármikor lehet cserélni otthon is könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 én addig nem cserélném, amíg nincs eltörve. ezt bármikor lehet cserélni otthon is könnyen. csere után nem kell újraállítani a futóművet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Sziasztok! Nem tudja vki hogy kombihoz lehet-e kapni hátsó spirálrugoba gumipogácsát? Mert mostanéba kellesz cipelnem egy kis sújt és állítolag ezzel tudom kímélni a teleszkópokat egy picit! És kb mibe kerül? Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 csere után nem kell újraállítani a futóművet? Nem kell,de a cseréhez érdemes felkötni a gatyát. A régit el kell távolítani és a stabrúd végét megtakarítani.A legjobb ha finom műszerolajjal megkened a stabrudat is,meg a "végcsont" belsejét is. Aztán nagylevegő és addig tolni,amíg jól nem áll a helyén,mert ha közben megállsz,hát ember legyen a talpán,aki tovább kínozza felfelé. Jah és csakis gyárit vegyél,az u.gy. 3-4hónap alatt megadja magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Gabi! Jobbos talpas haldoklása adhat zörgő hangot menet közben kisebb bukkanóknál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ha annyira haldoklik, akkor igen ha kottyan, az koppan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Na akkor köv héten lehet csere lesz. Az is csavaros,szal könnyen tudom cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 csavaros a talpasod? akkor az már nem gyári... legalábbis ugy tudom, hogy a gyári szegecselve van. am nem nagydolog az se flex ovatosba és annyi :D felöl oldod a csavart, odabaszol a kupos rész oldalának egy kalapáccsal, esetleg feszited ütés közben, és annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 csavaros a talpasod? akkor az már nem gyári... legalábbis ugy tudom, hogy a gyári szegecselve van. am nem nagydolog az se flex ovatosba és annyi :D felöl oldod a csavart, odabaszol a kupos rész oldalának egy kalapáccsal, esetleg feszited ütés közben, és annyi. Cseréltem már,szal tudom mi merre és tudom,hogy nem gyári! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts