J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én tudom hogy tudod, de nem tudom tudod-e, hogy más tudja-e hogy tudod. :D Ittál vagy szívtál valamit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ittál vagy szívtál valamit? :D Sajnos nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 csak gsik ben volt hátul az a merevítő, a belső??? akkor gsi hátsó hidam van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 csak gsik ben volt hátul az a merevítő, a belső??? akkor gsi hátsó hidam van :D GSi-ben a külső van pluszban,de hétvégére lehet olyanom is lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 dejolmegy egyeseknek, nehogy emelje a hátsólábát mint a trabik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nehogy emelje a hátsólábát mint a trabik :D Az a cél,hogy úgy kanyarodjon,mint a sínautó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az a cél,hogy úgy kanyarodjon,mint a sínautó! :D ménem veszel sínautót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 GSi-ben a külső van pluszban,de hétvégére lehet olyanom is lesz. :D Hali. Ezt a külsö stab rudat csak fel kell csavarozni, vagy furkálni kell meg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ezt a külsö stab rudat csak fel kell csavarozni, vagy furkálni kell meg..... Elvileg megvan a helye. 2-2 lyuk oldalanként. Nézz alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 és ha naon merev lesz a fara nem fog kitörni, vagy nem fogja az elejét kitolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 és ha naon merev lesz a fara nem fog kitörni, vagy nem fogja az elejét kitolni? Nemrég láttam egy bontott sedanban, az is ugyanolyan mint a ferdehátúé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 tiszaujba hamarosan érkezik egy géjesi bontásra ferkót is meg lehet kérdezni, neki lehet meglesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 és ha naon merev lesz a fara nem fog kitörni, vagy nem fogja az elejét kitolni? Annyit azért nem hinném hogy számít, és alkalmazkodik az ember a megváltozott futáshoz. Olyan mintha másik autóba ülnél, ott is máshogy van hangolva a futómű. Nameg azt sem hiszem, hogy itt olyan sokan autóznának határon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 én a sima belső rudat is észrevettem egy picit mintha jobban tolná ki az elejét a csere óta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 én a sima belső rudat is észrevettem egy picit mintha jobban tolná ki az elejét a csere óta De azért még nem dobtad el? :D Én érdekes mód a hátsóra abszolút nem figyeltem fel, a vastagabb elsőre sokkal inkább. Bár lehet a hátsócserélnél inkább a fékre voltam ráhangolódva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 eldobni nem de elmászni igen eddig eccer dobta el, de akkor még a rud nélküli híd volt benne és az is télen lillafürednek felfelé, félúton beesett a hó :D és ott volt egy kis lillafüred drift de tuléltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nameg azt sem hiszem, hogy itt olyan sokan autóznának határon. :D Azt te csak hiszed! :D Nekem pl pont ezért nem hiányzik a szervó,mert szerintem sokkal közvetlenebb a kapcsolat a kezem és a kerék között. Pl körfogóba betolom 70-nel és érzem,hogy hol kezdi el tépni ki a kezemből,hol tolja már az orrát,érzem a csúszást. Az új gumikkal(BFgoodrich) nőt a menetzaj,viszont szárazon jól tapad,de nedves úton...valami hajmeresztően jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Azt te csak hiszed! :D Nekem pl pont ezért nem hiányzik a szervó,mert szerintem sokkal közvetlenebb a kapcsolat a kezem és a kerék között. Pl körfogóba betolom 70-nel és érzem,hogy hol kezdi el tépni ki a kezemből,hol tolja már az orrát,érzem a csúszást. Az új gumikkal(BFgoodrich) nőt a menetzaj,viszont szárazon jól tapad,de nedves úton...valami hajmeresztően jó! Téged a kivételek közé gondoltalak. :D Egy körforgalom nálam is erős késztetés (van hogy több kört is megyek. :D), de itt elég egyszerű határon tartani. Normál útszakaszon, ha még biztonságra is próbálunk gondolni merőben más a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 hihi akkor már 3man szeretjük a körforgókat :D eccer off waresszal videó is készült, ha az nem volt a határ, akkor semmi más :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 waresz 4 személlyel megvolt? :D nekünk igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 mire gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Téged a kivételek közé gondoltalak. :D Egy körforgalom nálam is erős késztetés (van hogy több kört is megyek. :D), de itt elég egyszerű határon tartani. Normál útszakaszon, ha még biztonságra is próbálunk gondolni merőben más a helyzet. Normál úton is lehet meglepetést okozni másnak jó futóművel...jön mögöttem 100-nál beleragadva a rendszámba...aztán fura hogy kanyarokban lemarad a méregdrága verda! :D Pedig semmit nem csináltam,csak konstans tartom a 100-at! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 jaja ez olyan pasziv teljesítménynövelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Normál úton is lehet meglepetést okozni másnak jó futóművel...jön mögöttem 100-nál beleragadva a rendszámba...aztán fura hogy kanyarokban lemarad a méregdrága verda! :D Pedig semmit nem csináltam,csak konstans tartom a 100-at! :D Nem ismeretlen a jelenség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Normál úton is lehet meglepetést okozni másnak jó futóművel...jön mögöttem 100-nál beleragadva a rendszámba...aztán fura hogy kanyarokban lemarad a méregdrága verda! :D Pedig semmit nem csináltam,csak konstans tartom a 100-at! :D Csatlakozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts