Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Nameg azt sem hiszem, hogy itt olyan sokan autóznának határon. :D

Azt te csak hiszed! :D

Nekem pl pont ezért nem hiányzik a szervó,mert szerintem sokkal közvetlenebb a kapcsolat a kezem és a kerék között.

Pl körfogóba betolom 70-nel és érzem,hogy hol kezdi el tépni ki a kezemből,hol tolja már az orrát,érzem a csúszást.

Az új gumikkal(BFgoodrich) nőt a menetzaj,viszont szárazon jól tapad,de nedves úton...valami hajmeresztően jó!

Megosztás:

Azt te csak hiszed! :D

Nekem pl pont ezért nem hiányzik a szervó,mert szerintem sokkal közvetlenebb a kapcsolat a kezem és a kerék között.

Pl körfogóba betolom 70-nel és érzem,hogy hol kezdi el tépni ki a kezemből,hol tolja már az orrát,érzem a csúszást.

Az új gumikkal(BFgoodrich) nőt a menetzaj,viszont szárazon jól tapad,de nedves úton...valami hajmeresztően jó!

Téged a kivételek közé gondoltalak. :D Egy körforgalom nálam is erős késztetés (van hogy több kört is megyek. :D), de itt elég egyszerű határon tartani. Normál útszakaszon, ha még biztonságra is próbálunk gondolni merőben más a helyzet.

Megosztás:

Téged a kivételek közé gondoltalak. :D Egy körforgalom nálam is erős késztetés (van hogy több kört is megyek. :D), de itt elég egyszerű határon tartani. Normál útszakaszon, ha még biztonságra is próbálunk gondolni merőben más a helyzet.

Normál úton is lehet meglepetést okozni másnak jó futóművel...jön mögöttem 100-nál beleragadva a rendszámba...aztán fura hogy kanyarokban lemarad a méregdrága verda! :D Pedig semmit nem csináltam,csak konstans tartom a 100-at! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.