opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ha ültetőrugót raksz, akkor már muszáj a jobb gátló, mert különben soxor fel fog ütni, hamar el fog halálozni a puha gátló, és különben is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Szó szerint így van. :DKöszönöm, ez nagy dicséret! :) Tehát a kemény gátlóval még csak félúton vagy a jó futómű felé. :wink: Nem lehet mindenki maximalista!!! :wink: Ha jók lesznek az utak (szép álom...), akkor lejebb megy!! Aztán majd meglátjuk, ki az úr a pécsi szerpentineken!!! :twisted: :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Há ki az úr??? :roll: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Há ki az úr??? :roll: ÜDv.: Atommanó A Víz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ahogy Hofi mondta vala: "Habár alul a víznek árja... Azért a víz van alul!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Géza bácsi nagy klasszikus, szinte rajta nőttünk fel. "Isten, haza család. Az istennek se megyek haza amíg otthon van a család" De ez erősen OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Akkor mégis csak fel lehet keményíteni azt a futóművet?Csak keményebb telók kellenek hozzá.Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Mitol lehet az a fura nyekergo hang a futomu felol??? Toronycsapagy? Szilent? Gombcsuklo? Akkor csinalj,ha nagyon alatekerem a kormanyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Ha teljesen kitekered, és akkor hallod, akkor az valszeg a szervopumpa hangja, nem használ neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Ha teljesen kitekered, és akkor hallod, akkor az valszeg a szervopumpa hangja, nem használ neki. Nem hiszem,hogy az,mivel nincs benne szervo! :) Valami mas lesz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Esetleg féltengely??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Esetleg féltengely??? :roll: Üdv.: Atommanó Az sem lehet,mert annak a hangja jellemzo,de nem hasonlit ra.Ez tuti,hogy futomu valamelyik resze es nem feltengely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink: Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink: Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll: Üdv.: Atommanó Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Annak elvileg semmi köze ahhoz, hogy mennyire tekered ki a kormányt... :roll: szerintem.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 A toronycsapágynak jellemzően ropogó hangja van. A nyekergő hang biztosan szilent lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz! Teljesen kitekered merre? Nekem is csinálja, de csak ha balra van teljesen kitekerve, olyan fucsra mintha valmi fém a másik fémhez érne kenés nélkül, olyan hangot ad. Kíváncsi vagyok mit mond majd a futóműves, nekem mostanában nem lesz időm útbaejteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Igen,kb olyan hangja van!Ha szilent gond lesz az kb mennyi lové? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Maga a szilent nem nagy összeg (párezer), de a meló sok vele, és mindkét oldalon cserélni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Maga a szilent nem nagy összeg (párezer), de a meló sok vele, és mindkét oldalon cserélni kell... Hany darab is van? Valami olyasmi,mint regen a Ladaknal?Femtokban gumi? Cserenel akkor ki kell utni a regi femet gumistol,aztan be az uj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hi Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában. Szerintem az a stabilizátor kar lesz. A Harkánál 1000 ft-os tétel.Nekem is el van törve mind a kettő hétvégén cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hi Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló? Nekem annó azt mondták hogy mindkettö lehet, de az volt saccolva, hogy a gátló szára. Erre új gátlók berak. a dölésszög csak minimálisan lett más.. mondjuk nekem szerencsére a normálistól is csak minimálisan tér el, és igy vezetésben nem is érzödik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hol van harkán ez a hely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts