Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha ültetőrugót raksz, akkor már muszáj a jobb gátló, mert különben soxor fel fog ütni, hamar el fog halálozni a puha gátló, és különben is... :)

Elküldve
Szó szerint így van. :D
Köszönöm, ez nagy dicséret! :)

Tehát a kemény gátlóval még csak félúton vagy a jó futómű felé.  :wink:

Nem lehet mindenki maximalista!!! :wink:

Ha jók lesznek az utak (szép álom...), akkor lejebb megy!!

Aztán majd meglátjuk, ki az úr a pécsi szerpentineken!!! :twisted: :twisted: :)

Elküldve

Géza bácsi nagy klasszikus, szinte rajta nőttünk fel.

"Isten, haza család.

Az istennek se megyek haza amíg otthon van a család"

De ez erősen OFF

Elküldve
Ha teljesen kitekered, és akkor hallod, akkor az valszeg a szervopumpa hangja, nem használ neki.

Nem hiszem,hogy az,mivel nincs benne szervo! :)

Valami mas lesz!!!

Elküldve
Esetleg féltengely??? :roll:

Üdv.: Atommanó

Az sem lehet,mert annak a hangja jellemzo,de nem hasonlit ra.Ez tuti,hogy futomu valamelyik resze es nem feltengely!

Elküldve

Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink:

Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll:

Elküldve
Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink:

Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll:

Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz!

Elküldve

Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz!

Teljesen kitekered merre?

Nekem is csinálja, de csak ha balra van teljesen kitekerve, olyan fucsra mintha valmi fém a másik fémhez érne kenés nélkül, olyan hangot ad.

Kíváncsi vagyok mit mond majd a futóműves, nekem mostanában nem lesz időm útbaejteni.

Elküldve
Maga a szilent nem nagy összeg (párezer), de a meló sok vele, és mindkét oldalon cserélni kell...

Hany darab is van?

Valami olyasmi,mint regen a Ladaknal?Femtokban gumi?

Cserenel akkor ki kell utni a regi femet gumistol,aztan be az uj?

Elküldve

Hi

Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló?

Elküldve

Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában.

Elküldve
Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában.

Szerintem az a stabilizátor kar lesz. A Harkánál 1000 ft-os tétel.Nekem is el van törve mind a kettő hétvégén cserélem.

Elküldve
Hi

Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló?

Nekem annó azt mondták hogy mindkettö lehet, de az volt saccolva, hogy a gátló szára. Erre új gátlók berak. a dölésszög csak minimálisan lett más.. mondjuk nekem szerencsére a normálistól is csak minimálisan tér el, és igy vezetésben nem is érzödik....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.