opel16v Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Ha ültetőrugót raksz, akkor már muszáj a jobb gátló, mert különben soxor fel fog ütni, hamar el fog halálozni a puha gátló, és különben is... :)
Tom Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Szó szerint így van. :DKöszönöm, ez nagy dicséret! :) Tehát a kemény gátlóval még csak félúton vagy a jó futómű felé. :wink: Nem lehet mindenki maximalista!!! :wink: Ha jók lesznek az utak (szép álom...), akkor lejebb megy!! Aztán majd meglátjuk, ki az úr a pécsi szerpentineken!!! :twisted: :twisted: :)
opel16v Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Ahogy Hofi mondta vala: "Habár alul a víznek árja... Azért a víz van alul!" :)
Gepard Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Géza bácsi nagy klasszikus, szinte rajta nőttünk fel. "Isten, haza család. Az istennek se megyek haza amíg otthon van a család" De ez erősen OFF
warwolf Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Akkor mégis csak fel lehet keményíteni azt a futóművet?Csak keményebb telók kellenek hozzá.Ugye?
J0hnny Elküldve Január15, 2005 Elküldve Január15, 2005 Mitol lehet az a fura nyekergo hang a futomu felol??? Toronycsapagy? Szilent? Gombcsuklo? Akkor csinalj,ha nagyon alatekerem a kormanyt.
opel16v Elküldve Január15, 2005 Elküldve Január15, 2005 Ha teljesen kitekered, és akkor hallod, akkor az valszeg a szervopumpa hangja, nem használ neki.
J0hnny Elküldve Január15, 2005 Elküldve Január15, 2005 Ha teljesen kitekered, és akkor hallod, akkor az valszeg a szervopumpa hangja, nem használ neki. Nem hiszem,hogy az,mivel nincs benne szervo! :) Valami mas lesz!!!
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Esetleg féltengely??? :roll: Üdv.: Atommanó Az sem lehet,mert annak a hangja jellemzo,de nem hasonlit ra.Ez tuti,hogy futomu valamelyik resze es nem feltengely!
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink: Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll: Üdv.: Atommanó
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Akkor még lehet valamelyik szilent, de egyszerűbb ha elgurulsz vele egy futóműveshez, és az egy pillanat alatt megmondja neked... :wink: Kicsit nehéz így, hogy nem látjuk, nem halljuk... :roll: Üdv.: Atommanó Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz!
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Annak elvileg semmi köze ahhoz, hogy mennyire tekered ki a kormányt... :roll: szerintem.. Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 A toronycsapágynak jellemzően ropogó hangja van. A nyekergő hang biztosan szilent lesz.
pjoc Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Ja ja,futomuves lesz a vege!Faterom is azt mondja,hogy szilent,de en felek,hogy toronycsapagy lesz! Teljesen kitekered merre? Nekem is csinálja, de csak ha balra van teljesen kitekerve, olyan fucsra mintha valmi fém a másik fémhez érne kenés nélkül, olyan hangot ad. Kíváncsi vagyok mit mond majd a futóműves, nekem mostanában nem lesz időm útbaejteni.
J0hnny Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Igen,kb olyan hangja van!Ha szilent gond lesz az kb mennyi lové? :roll:
knight Elküldve Január16, 2005 Elküldve Január16, 2005 Maga a szilent nem nagy összeg (párezer), de a meló sok vele, és mindkét oldalon cserélni kell...
J0hnny Elküldve Január17, 2005 Elküldve Január17, 2005 Maga a szilent nem nagy összeg (párezer), de a meló sok vele, és mindkét oldalon cserélni kell... Hany darab is van? Valami olyasmi,mint regen a Ladaknal?Femtokban gumi? Cserenel akkor ki kell utni a regi femet gumistol,aztan be az uj?
16DA Elküldve Január17, 2005 Elküldve Január17, 2005 Hi Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló?
Dini Elküldve Január17, 2005 Elküldve Január17, 2005 Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában.
16DA Elküldve Január17, 2005 Elküldve Január17, 2005 Nekem eltört valami mervitő a jobb első futóműnél. Nem tudom mi az de remélem meg hetvégéig nem csinál nagy galibát habát nem tudom mikor tört el de mostanában. Szerintem az a stabilizátor kar lesz. A Harkánál 1000 ft-os tétel.Nekem is el van törve mind a kettő hétvégén cserélem.
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Elküldve Január17, 2005 Hi Nem rég megütöttem a kocsi bal elejét, és azóta igen csak balra húz.Látszólag semmi baja de mégis csak húz.Azt szeretném megkérdezni hogy maga a gólyaláb meg tud-e görbülni, vagy csak a benne lévő gátló? Nekem annó azt mondták hogy mindkettö lehet, de az volt saccolva, hogy a gátló szára. Erre új gátlók berak. a dölésszög csak minimálisan lett más.. mondjuk nekem szerencsére a normálistól is csak minimálisan tér el, és igy vezetésben nem is érzödik....
Recommended Posts